Да ти развалят хубавият слънчев почивен ден.
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Да ти развалят хубавият слънчев почивен ден.
Аз съм с Вектрата, лошият колега (колежка) със Субарото.
Сложното на паркинга е, че пространството за излизане е малко. На мен ми бяха нужни около 3-4 маневри за да паркирам или по-скоро около 20-30 секунди по-бавно от нормален паркинг.
Този (тази) със Субарото явно цени секундите и е много важно да се изниже бърже.
Темата е леко глупава, но все пак трябва да си говорим за нещо
Би било достатъчно просто да оплювате шофьора, така ще получа поне морално удовлетворение
Шегувам се разбира се.
Щетата не е голяма, просто бъдете бдителни. Тъпото е че преди месец излезнах от каско за подобна глупост и калника беше ново пръснат. Немам думи.
Сложното на паркинга е, че пространството за излизане е малко. На мен ми бяха нужни около 3-4 маневри за да паркирам или по-скоро около 20-30 секунди по-бавно от нормален паркинг.
Този (тази) със Субарото явно цени секундите и е много важно да се изниже бърже.
Темата е леко глупава, но все пак трябва да си говорим за нещо

Би било достатъчно просто да оплювате шофьора, така ще получа поне морално удовлетворение

Шегувам се разбира се.
Щетата не е голяма, просто бъдете бдителни. Тъпото е че преди месец излезнах от каско за подобна глупост и калника беше ново пръснат. Немам думи.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
Re: Да ти развалят хубавият слънчев почивен ден.
daka1972 написа:може някой друг след тоя да се е пробвал да паркира и като те одрал да е възнал
Следите отговарят на цвета.
Като отидох при колата имаше червен автомобил и значително повече место. Събота и неделя в зоопарка се ходи на 2 смени, до обяд и след обяд. Заради децата. Аз бях 1-ва смяна така да се каже. Няма как да се сменят няколко коли.
Обеден съм на 100%, че е Субарото.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2