Автокрадец беше застрелян при операция "Хиените" на МВР
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Автокрадец беше застрелян при операция "Хиените" на МВР
Предупредителни изстрели (в множествено число), стрелба в гумите? ... Трябвало е един предупредителен изстрел и следващите в стъклото над волана... Ама не сме готови още за това.
Браво на полицайте.
Това което ги е накарало да действат почти както подобава е опита за убийство на полицай... Навсякъде по света е така. за кражба на кола не бива да те отстрелят, но за опит за убийство- да.
Но все пак- браво. Адекватна реакция.
Браво на полицайте.
Това което ги е накарало да действат почти както подобава е опита за убийство на полицай... Навсякъде по света е така. за кражба на кола не бива да те отстрелят, но за опит за убийство- да.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Да се надяваме, че по-често ще чуваме такива новини. Евала. Медали трябва да им дадат! А за първите мнения, немога да разбера едно нещо, като не прават нищо пищите що не правили, като направат що го направили......... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Alpina_fanatic
-
-
Kroki написа:Да се надяваме, че по-често ще чуваме такива новини. Евала. Медали трябва да им дадат! А за първите мнения, немога да разбера едно нещо, като не прават нищо пищите що не правили, като направат що го направили.........
Като пораснеш ще почнеш да ги разбираш и ТЕЗИ работи

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Кажи ги, на нас малките кои са тези работи?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Ми и аз съм от тия където няма за какво да им се кефя на тъпата акция. В полицията са най големите апаши.Та тия акции са за замазване на очите на масата. Хайде отчетоха се за тая година и да не забравите да гласувате за мухобойко 

- Alpina_fanatic
-
-
Club BMW написа:Ми и аз съм от тия където няма за какво да им се кефя на тъпата акция. В полицията са най големите апаши.Та тия акции са за замазване на очите на масата. Хайде отчетоха се за тая година и да не забравите да гласувате за мухобойко
Точно!

по Нова видях една Х5-ца да излиза от някакъв канал
доста добре се представи
доста добре се представи

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
© написа:по Нова видях една Х5-ца да излиза от някакъв канал
доста добре се представи
Пропуснал си камиона дето я теглеше от пред

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Alpina_fanatic написа:Club BMW написа:Ми и аз съм от тия където няма за какво да им се кефя на тъпата акция. В полицията са най големите апаши.Та тия акции са за замазване на очите на масата. Хайде отчетоха се за тая година и да не забравите да гласувате за мухобойко
Точно!
Поросто крадците са забравили да си внесат данъка в РПУ-то и за това им се случват такива чудеса. Тия кварталните, дори патрулката им прави отцепка, щото си плащат.
alx написа:Предупредителни изстрели (в множествено число), стрелба в гумите? ... Трябвало е един предупредителен изстрел и следващите в стъклото над волана... Ама не сме готови още за това.
Браво на полицайте.

///peter написа:devil_vas написа:Alpina_fanatic написа:OMG къде живеем ?
мдам това САМО в България го иматц тц тц, какви късметлии сме, в белите държави е толкова спокойно и тихо и никога не се краде... точно като по филмите! хората остават колите отключени и никой не ги бара
![]()
![]()
идилия!
само тук сме прецаканите и само тук крадат колите и има полицейски акций... срамота
![]()
![]()
Е ти пък сега, нали трябва да има по какво да плюем.![]()
Нищо че в "белите" страни през седмица излиза някой терминатор силно въодушевен от новата серия на трансформърс и помита 10-20 човека с авотмата

Верно бех забравил, че и таа тема е за плюене, а не за хвалене

И те верно у чужбина коли не крадат, полицаите не стрелят, а всеки петък е почивен ден за майсторите

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:Alpina_fanatic написа:Club BMW написа:Ми и аз съм от тия където няма за какво да им се кефя на тъпата акция. В полицията са най големите апаши.Та тия акции са за замазване на очите на масата. Хайде отчетоха се за тая година и да не забравите да гласувате за мухобойко
Точно!
Поросто крадците са забравили да си внесат данъка в РПУ-то и за това им се случват такива чудеса. Тия кварталните, дори патрулката им прави отцепка, щото си плащат.
операция хиените се връзва с това обяснение...
Как ми се иска да не си прав,ама...като знам къде живеем

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И мен ми се иска, но и децата знаят, че не можеш да гепиш без да се отчиташ.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
bum_bum написа:И мен ми се иска, но и децата знаят, че не можеш да гепиш без да се отчиташ.
а и най-печелещите от автокражбите за застрахователите -един колега по горе ги изброи-и децата ги знаят..
Е тях ако има кой да

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Е.Димитров написа:© написа:по Нова видях една Х5-ца да излиза от някакъв канал
доста добре се представи
Пропуснал си камиона дето я теглеше от преднякаква ифа
"Виетнамка"!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4