бен ладен ликвидиран от ЦРУ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

бен ладен ликвидиран от ЦРУ

Мнение от nightdriver » 02 Май 2011, 12:49

В 3ч45 снощи бен ладен е ликвидиран от цру в един хотел близо до ислямабад и в момента се взема ДНК от тялото му за подтвърждение !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: бен ладен ликвидиран от ЦРУ

Мнение от Сондьора » 02 Май 2011, 12:55

Да бе, и го погребали по мюсюлмански в морето..
и ся верваме на Обамата, че е верно..
..и тряя да им вярваме, толкова, колкото, че някога го е имало, Осамата..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 02 Май 2011, 12:59

Американците стават все по-смешни с всеки изминал ден....Първо си съчиниха и сами си спретнаха бутането на кулите, после измислиха Бин Ладен, гониха го 10 години, и накрая го били убили, видиш ли :mhihi: . Няма да говоря за всичките им други съчинения на свободна тематика в различни държави по целия свят. Просто им трябваше предлог за да нападат и развиват военната си иконимика.

Това си е евтин опит за отклоняване на вниманието. Да не говорим че те сами си казаха че Бин Ладен е агент на ЦРУ. Бин Ладен е толкова реална личност, колкото са и извънземните, които преди 2 седмици САЩ признаха че са намерили в Розуел - пак с цел да баламосват хората. Държавата им е толкова пробита, срутваща се с бясни темпове, че се чудят с какво да отклонят вниманието на света от жалкото си съществуване.

И разбира се, няма труп на Осама, защото веднага го били погребали в морето талибаните - и един мармот.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: САЩ е олицетворение на думата ПАРОДИЯ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 02 Май 2011, 13:06

goguma написа:...
САЩ е олицетворение на думата ПАРОДИЯ.

мхм...тва го твърдим ние от позицията на супер уредена държава, дето сме за пример на целия свят :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 02 Май 2011, 13:12

zazomazo написа:

мхм...тва го твърдим ние от позицията на супер уредена държава, дето сме за пример на целия свят :banghead:

Не съм твърдял че ние сме китка за мирисане....Но при тях положението е страшно. Може да имат уредена съдебна система и здравеопазване, може да имат пари, но те са шизофреници, циклофреници и параноици 90% от населението. Да те снимат с камери от всеки ъгъл, да те следят навсякъде по кредитна карта и GSM - това си е жив ад. Те затова всяка седмица некви малоумници стрелят в училища, МОЛ-ове и други обществени заведения, винаги с по 15-20 убити. Предпочитам неуредена държава и що-годе свестни хора около мен, отколкото да имам пари но да съм заобиколен от негри, китайци, мексиканци, всичките по 150 килограма, и с коефициент на интелигентност колкото кокошка с енцефалопатия.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 02 Май 2011, 13:16

...ДНК-то ще си каже много бързо , ЦРУ го имат , той си е техен !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Май 2011, 13:19

...В морето... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :banghead: :banghead: :banghead: :kuku:
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 02 Май 2011, 13:23

goguma написа:.......
Предпочитам неуредена държава и що-годе свестни хора около мен, отколкото да имам пари но да съм заобиколен от негри, китайци, мексиканци, всичките по 150 килограма, и с коефициент на интелигентност колкото кокошка с енцефалопатия.

даммм...и да си сваляш вечер акумулатора, че сутрин може да не го намериш...за брони, лайсни, огледала и т.н. да не говорим...да бачкаш за 150 кила нафта месечно...

те нали нашите "негри" са с коефициент на интелигентност над 150... :mhihi:

мноо се отклоняваме от същността на темата :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Май 2011, 13:24

goguma написа:
zazomazo написа:

Не съм твърдял че ние сме китка за мирисане....Но при тях положението е страшно. Може да имат уредена съдебна система и здравеопазване, може да имат пари, но те са шизофреници, циклофреници и параноици 90% от населението. Да те снимат с камери от всеки ъгъл, да те следят навсякъде по кредитна карта и GSM - това си е жив ад. Те затова всяка седмица некви малоумници стрелят в училища, МОЛ-ове и други обществени заведения, винаги с по 15-20 убити. Предпочитам неуредена държава и що-годе свестни хора около мен, отколкото да имам пари но да съм заобиколен от негри, китайци, мексиканци, всичките по 150 килограма, и с коефициент на интелигентност колкото кокошка с енцефалопатия.

E не бе,понеже тука не те следят по GSM ,подслушване,тука даже информацията може всякак да се използва,иначе американците си го нарочиха бин ладен и си го застреляха,щото можеше доста интересни неща да сподели

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Май 2011, 13:25

goguma написа:Не съм твърдял че ние сме китка за мирисане....Но при тях положението е страшно. Може да имат уредена съдебна система и здравеопазване, може да имат пари, но те са шизофреници, циклофреници и параноици 90% от населението. Да те снимат с камери от всеки ъгъл, да те следят навсякъде по кредитна карта и GSM - това си е жив ад. Те затова всяка седмица некви малоумници стрелят в училища, МОЛ-ове и други обществени заведения, винаги с по 15-20 убити. Предпочитам неуредена държава и що-годе свестни хора около мен, отколкото да имам пари но да съм заобиколен от негри, китайци, мексиканци, всичките по 150 килограма, и с коефициент на интелигентност колкото кокошка с енцефалопатия.

Я да видим...
"уредена съдебна система и здравеопазване"- да бе, да :mhihi: особено за здравната система си предпочитам нашата...
"имат пари"- спорен въпрос е колко имат...
"Да те снимат с камери от всеки ъгъл, да те следят навсякъде по кредитна карта и GSM - това си е жив ад"- следенето по кредитна карта и ГСМ си има и тук, спокойно ;) само с камерите сме назад, но и това ще се промени един ден който хич не е далеч...
"Те затова всяка седмица некви малоумници стрелят в училища, МОЛ-ове и други обществени заведения, винаги с по 15-20 убити"- и тук щеше да има ако достъпа до оръжие беше толкова лесен като в щатите...
"Предпочитам неуредена държава и що-годе свестни хора около мен"- то вече е трудно да се открият дори и "що-годе свестни" хора, с мъки и много компромиси мога да се сетя за 8-10 човека максимум...
"заобиколен от негри, китайци, мексиканци, всичките по 150 килограма, и с коефициент на интелигентност колкото кокошка с енцефалопатия."- като изключим разнообразието на народности тук си е същото- мангалите са навсякъде около нас...
Та казваш при тях било страшно положението... а при нас какво е тогава :?:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 02 Май 2011, 13:30

Да не се отклоняваме от темата, че ще я заключат :D И на мен ще ми е приятно и интересно да водим полемика за САЩ и у нас, но нека е в друга тема. Само накратко ще кажа, че колкото и да е зле тук, там е много по-зле. Там си осигурен материално, но те смазват психически. Да не продължаваме спора, всеки си има мнение, за мен САЩ е една сбирщина, паплач, както искате го разбирайте. Там не е място за живеене!

Давайте за Осама, стига за САЩ :D

Ето малко смях с Осама :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=XYBc9OxUtiM

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 02 Май 2011, 14:23

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 02 Май 2011, 15:57

http://www.vbox7.com/play:3719ccfd поздрав за всички :bchug: :D .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 02 Май 2011, 16:07

оня ден слушам, че долара паднал до най-ниското си равнище от 2008-ма насам и вчера като излезал Обама да обяви началото на всенародните тържества, долара моментално си повишил стойността спрямо еврото и йената.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 02 Май 2011, 16:08

goguma написа: Само накратко ще кажа, че колкото и да е зле тук, там е много по-зле. Там си осигурен материално, но те смазват психически.

Идея си нямаш, колко си прав :yes:

Аз поддържам версията че в момента Осама, подвизаващ се някъде на южните острови под името Jeff еди кой си . Гражданин на УСА си пие коктейлчето и се радва на новото ли си лице ... и на ///m6-цата :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Следваща

Назад към Извън Темата