Проверка за налична "Гражданска отговорност"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Проверка за налична "Гражданска отговорност"

Мнение от ///sasho » 20 Фев 2006, 20:17

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Фев 2006, 20:29

Интересно :yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 20 Фев 2006, 21:35

Интересно ама мойта кола е няма ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 20 Фев 2006, 23:52

MaXimal написа:Интересно ама мойта кола е няма ;)

Неможе да я няма ако ти е с български номера , и ако напишеш номера с българските букви на клавиатурата ще ти излезе

ПП: Е и ако имаш Гражданска :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 21 Фев 2006, 0:35

сайта ми казва че няма гражданска,а аз имам :!: :!:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Фев 2006, 3:12

Аз лично проверих 4 коли и всичките бяха окей, каквато е реалността.
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Фев 2006, 4:36

мене нещо грешка ми дава
изписва ми това
Грешка
Въведете коректен номер на МПС
Номерът на МПС може да съдържа само на кирилица и цифри, без разделители между тях

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 21 Фев 2006, 9:58

///M Power написа:сайта ми казва че няма гражданска,а аз имам :!: :!:

И при мен е така :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Фев 2006, 11:20

tsvet40 написа:
///M Power написа:сайта ми казва че няма гражданска,а аз имам :!: :!:

И при мен е така :!:

незнам колеги , проверете дали са ви истински Гражданските.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 21 Фев 2006, 11:36

На мен ми излиза точно....даже пише на стария номер на колата е таз доло, че е скючена нова гражданска на 11.1.2006г. от новия собственик

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 21 Фев 2006, 12:05

...сега не искам да ви плаша ама ще ви разкажа за една често срещана практика в застраховането (главно при агенти самозвани)! Нормалния процес на влизане в сила на една застраховка ГО е след като агента ви направи застраховката в еднодневен срок той трябва да уведоми компанията, в която сте се застраховали, да мине да си отчете парите (естествено те не остават за него...той ги превежда в сметката на компанията) и да си вземе процента от застраховката, който му се полага на него (агента), след което в компанията вписват вашата застраховка в базата данни, изпращат информация до Гаранционния Фонд и всичко е ОК! Ами мисля, че вече всички се сещате къде е вратичката за измамата ;) .....агента ви взима парите,прибира си всичко за него, не отчита никва застраховка...изпива си цялата сума от застраховката и вие си мислите, че имате застраховка, защото сте си я платили ....ДА ама НЕ! Така, че моя съвет е никога не си правете застраховки при съмнителни агенти на съмнителни места, винаги е по-добре да използвате Централните управления на дружествата или официалните агенции..... ВНИМАВАЙТЕ защото след това при евентуална щета ще ви олекне джоба значително!!!

ПС:....и не винаги Застрахователната компания, която предлага ГО с най-ниска премия е най-изгодното място да се направи застраховката....това го казвам след нееднократни сблъсаци с излъгани клиенти...ама затова някой друг път ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 21 Фев 2006, 12:13

Мойте имат ;)
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 21 Фев 2006, 12:27

gazzzar написа:...сега не искам да ви плаша ама ще ви разкажа за една често срещана практика в застраховането (главно при агенти самозвани)! Нормалния процес на влизане в сила на една застраховка ГО е след като агента ви направи застраховката в еднодневен срок той трябва да уведоми компанията, в която сте се застраховали, да мине да си отчете парите (естествено те не остават за него...той ги превежда в сметката на компанията) и да си вземе процента от застраховката, който му се полага на него (агента), след което в компанията вписват вашата застраховка в базата данни, изпращат информация до Гаранционния Фонд и всичко е ОК! Ами мисля, че вече всички се сещате къде е вратичката за измамата ;) .....агента ви взима парите,прибира си всичко за него, не отчита никва застраховка...изпива си цялата сума от застраховката и вие си мислите, че имате застраховка, защото сте си я платили ....ДА ама НЕ! Така, че моя съвет е никога не си правете застраховки при съмнителни агенти на съмнителни места, винаги е по-добре да използвате Централните управления на дружествата или официалните агенции..... ВНИМАВАЙТЕ защото след това при евентуална щета ще ви олекне джоба значително!!!

ПС:....и не винаги Застрахователната компания, която предлага ГО с най-ниска премия е най-изгодното място да се направи застраховката....това го казвам след нееднократни сблъсаци с излъгани клиенти...ама затова някой друг път ;)

често срещано явление е с тези агенти, и аз проверих една кола която е през такъв агент и я няма в списъка, а нашите коли които са директно застраховани в ДЗИ всичките ги има като информация с точна дата ;)
--