Автокрадец беше застрелян при операция "Хиените" на МВР
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Автокрадец беше застрелян при операция "Хиените" на МВР
Автокрадец беше застрелян при операция "Хиените" на МВР - Дай Боже по двама на ден. (поне)
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Хехехехехе пак поредната доза бълвоч за овчиците в стадото
Айде сега малко друга версия отдоле нагоре, умишлена джамбазка акция срещу застрахователите или пък от тях (кой знае
) за гепене на баварците, абсолютна постановка на тоя гръмнатия и другия с една дума са ги чакали просто отряда за изпълнение на "мокрите" поръчки опсссссссс БОПаджии май се казваха, неква спретната гонка, балъка пада ЖИВ в канала обачееееееее грижливо е отстрелян от гусин баретата, не че нещо ама щото много знае
веднага естествено е намерена апаратурата за разкодирането на колите и айдееееее радвай се народе тепаме лошите! Смяххххххххх!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Демирев написа:Е.Димитров написа:© написа:по Нова видях една Х5-ца да излиза от някакъв канал
доста добре се представи
Пропуснал си камиона дето я теглеше от преднякаква ифа
"Виетнамка"!
наистина не го видях, те даваха някакъв откъс и аз видях като изскочи от бетона нагоре, без да виждам въже

Жалко, би трябвало да излезе

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
E34 написа:Хехехехехе пак поредната доза бълвоч за овчиците в стадото![]()
Айде сега малко друга версия отдоле нагоре, умишлена джамбазка акция срещу застрахователите или пък от тях (кой знае
) за гепене на баварците, абсолютна постановка на тоя гръмнатия и другия с една дума са ги чакали просто отряда за изпълнение на "мокрите" поръчки опсссссссс БОПаджии май се казваха, неква спретната гонка, балъка пада ЖИВ в канала обачееееееее грижливо е отстрелян от гусин баретата, не че нещо ама щото много знае
![]()
веднага естествено е намерена апаратурата за разкодирането на колите и айдееееее радвай се народе тепаме лошите! Смяххххххххх!
Пак конспирациики нещо , върви го обясни това на зомбитата където ся ще ти искат доказателства за думите

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
larbi написа:Пак конспирациики нещо , върви го обясни това на зомбитата където ся ще ти искат доказателства за думите![]()
Абе мани, кога фащаме некой балък цели видеорепортажи се излъчват, че и по неколко пъти повтарят сцената по-добре да излиза на теУевизията.......кога целиме у гумите па отива у главата примерно верваме на бате Цецко квот каже, еми така е!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Alpina_fanatic
-
-
© написа:наистина не го видях, те даваха някакъв откъс и аз видях като изскочи от бетона нагоре, без да виждам въже![]()
![]()
Жалко, би трябвало да излезе
Крадецът нали се е забатачил там! Явно не е могъл да излезе

E34 написа:Хехехехехе пак поредната доза бълвоч за овчиците в стадото![]()
![]()
Ама точно така е станало - ти да не си го гледал на живо или да си пиеш ракията сека вечер с Цецо?

Естествено, че е по-лесно вместо да закарат набелязания у некоя гора и просто да му теглят куршума - да правят такива холивудски сценарии, че и БОП да намесват

И таа апаратура за разкодиране колкото пакетче семки струва - що вместо да си я ползват по предназначение да не я дадат на БОПаджиите и те да се порадват малко

Да беше намесил илюминатите евентуално можеше по-правдободобно да звучи историята

- Alpina_fanatic
-
-
flame написа:И таа апаратура за разкодиране колкото пакетче семки струва - що вместо да си я ползват по предназначение да не я дадат на БОПаджиите и те да се порадват малко![]()
Даже по-малко от пакетче семки

Не съм си купувал, но съм чувал, че тия апаратури стрували майка си и баща си 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Alpina_fanatic написа:Club BMW написа:Ми и аз съм от тия където няма за какво да им се кефя на тъпата акция. В полицията са най големите апаши.Та тия акции са за замазване на очите на масата. Хайде отчетоха се за тая година и да не забравите да гласувате за мухобойко
Точно!
Т.е карат някой да краде и му казват ще те гръмнем но трябва пиар....сори ще гориш?

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Добрите неща в тази държава, трудно хващат вяра. И с основание.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Alpina_fanatic
-
-
flame написа:Не съм си купувал, но съм чувал, че тия апаратури стрували майка си и баща си

Брех, брех, брех... Не за к'ви са тия "майка и баща", но тази групичка е "отворила" 120+ Х5-ци за тези 6 месеца...

Инвестицията в "апаратурата" е смешна на фона на реализирания финансов поток

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
"Хиените"...
Това май не е било полицейска операция, ами сафари, че и с отстрелян трофеен акземпляр 

Никой не мое ма връне на селу!
- Alpina_fanatic
-
-
Elesar74 написа:Добрите неща в тази държава, трудно хващат вяра. И с основание.
В една каца с л@йна ако сложиш една лъжица мед няма да се промени особено съдържанието ѝ

Alpina_fanatic написа:flame написа:Не съм си купувал, но съм чувал, че тия апаратури стрували майка си и баща си
![]()
Брех, брех, брех... Не за к'ви са тия "майка и баща", но тази групичка е "отворила" 120+ Х5-ци за тези 6 месеца...![]()
Инвестицията в "апаратурата" е смешна на фона на реализирания финансов поток
Последното е верно - ако апаратурата струва 50 хил. и една Х5-ца струва 50 хил. - начи за половин година са я избили 120 пъти тая апаратура.
Обаче и 1 млн. пъти да са я избили - 50 хил. са си 50 хил. - аз лично не бих ги хвърлил с лека ръка дори парите да растяха по дърветата

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4