От колко годишен карате кола
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Re: От колко годишен карате кола
Карам от 18-годишен, иначе на 16 размазах една Fiesta челно в бетонен гараж
точно в ръба.. на 45 градуса.. напрао я разцепих 

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
8г. мотор Балканче, никакви ядове
12г. BMW E30 325i първото BMW на баща ми, карам аз и се потя щото знам какво има под капака
приготвям се да взема завой, бащата дава инструкции, искаше да взема завоя на първа с полусъединител и точно преди завоя обърках педалите (още не бях започнал да завивам
) и намачках газта до дупка, колата препили леко гумите и се стрелна на пред, натепах спирачка и после на обороти се прибрах, че бях побелял 

12г. BMW E30 325i първото BMW на баща ми, карам аз и се потя щото знам какво има под капака

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми с баща ми,требе да е било преди да стана на 10-13 години,те така сам-не мога да стигна педалите на ладичката,после кат станахме на 15-16 години,требе да е било преди 1988 година почнахме да гепиме колите на наще,возехме се из квартала,после на свой ред ни тропаха комшиите,ама тогава нямаше такова движение в софия,нямаше ни коли ни хора,като станахме по-големи,някъде около 1989-90 година си спомням че по права линия,буквално на 12 метра от носа на баща ми (спалнята на 1 вия етаж)-бутахме колата да не я палиме пред блока и се возехме,а един ден бехме я напълнили със служебно гориво-червено-какъв срам бра баща ми пред милицията...
Сам в колата от 15-16 годишен, лада 1500с
,ама само на село. А започнах сериозно, едва към 21-22, че преди това не можех да си позволя да изкарам курсовете и да си купя няква кола 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
До 17 годишнината си зад волана в кола не бях сядал - не ме кефеше, до тогава за мен идеалът след Simson бе МZ 251 / мислех че на света няма по-велико творение /
По темата на 30.03.1997 с изпитен протокол 108Б КАТ - Враца ми даде правото да шофирам лек автомобил, и от 03.11.1997 до сега не можеш ме накара да сляза от колата.
п.п Курса ми беше на опел кадет 1.6 дизел - единственият дизел който съм карал през живота си.
По темата на 30.03.1997 с изпитен протокол 108Б КАТ - Враца ми даде правото да шофирам лек автомобил, и от 03.11.1997 до сега не можеш ме накара да сляза от колата.
п.п Курса ми беше на опел кадет 1.6 дизел - единственият дизел който съм карал през живота си.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Сам от 13-14...иначе в скута на родителското лице от към 8-9 годишен.
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
На 17 по време на военното обучение се качих на джип, после на 19 на учебната кола- Москвич
. Мнооооого здрава кола 

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
За първи път карах на 12-13 после на 17 ми взеха 18-ката и до ден днешен си е карам 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на 8 за пръв път един мерц-220 дизел конската глава. беше със серво и се караше уникално лесно. напраих едно кръгче. сам - на 11 жигулката на чичо . на 14 - мускала на баща ми вече на дълго до село...! на 16 и 4 месеца изкарах книжка и си карах до 18 с протокола и 50лв в него...! на 18 взех и от тогава не съм спирал...
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
14г. на баба фиестата

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
На 15г карах Лада 2105 на село,така до 17 години след което си взех Е30-комби пак на село я карах и по квартала чат пат до 18 години,сега си карам навсякъде след като взех книжка 
ПП:от Ладата се запалих по задното

ПП:от Ладата се запалих по задното

- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Ами аз за пръв път карах моторно превозно средство на 15 години като бях.
Съответно и от малко кубици към много.
Първо се качих на 50сс, после на 998сс и сега на 1600сс. Нека да обясня кое
какво беше.
50 кубиковото беше Simson S51. Голям смях падаше като ми споменеше дядо ми как се рабоди с "Амбриажа". Много ни беше смешна тая дума
То не можеш да потеглиш 5 минути от смях.
После пък се качих на 998сс. Това беше учебната кола. Toyota Yaris 1.0. На това нещо се научих на полусъединител и да тръгвам на баир с 4-рима човека без ръчна и без тръгване назад.
Сега пък карам семейния Golf 2 1.6 . Е на тая кола съм се научил как с 2 крака да натискаш 3-те педала. То просто трябва да си факир в краката и ръцете за да може да го караш тоя Голф.
Та аз до сега не съм карал кола.

Съответно и от малко кубици към много.

какво беше.
50 кубиковото беше Simson S51. Голям смях падаше като ми споменеше дядо ми как се рабоди с "Амбриажа". Много ни беше смешна тая дума

После пък се качих на 998сс. Това беше учебната кола. Toyota Yaris 1.0. На това нещо се научих на полусъединител и да тръгвам на баир с 4-рима човека без ръчна и без тръгване назад.
Сега пък карам семейния Golf 2 1.6 . Е на тая кола съм се научил как с 2 крака да натискаш 3-те педала. То просто трябва да си факир в краката и ръцете за да може да го караш тоя Голф.

Та аз до сега не съм карал кола.

60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4