Къде да правя каско?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Къде да правя каско?

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2011, 17:08

BlueSkyUnder написа:
Е.Димитров написа:В никакъв случай в лев инс,ама в никакъв случай-се едно ако се случи нещо-нямаш каско!!!

Добре де ми аз като съм застраховал 20 коли в Лев Инс и досега всички възникнали проблеми за разрешавани. Ето застраховах там Каптива в гаранция, последва челн ..колата я взеха директно в София Ауто и я направиха, Е90, 3 пъти ходи за щети, правят си я, дават оборотна кола Lexus, единствените затруднения са с по-старите коли, където е голям % на овехтяване и никой не иска да разбере, че за кола на 15 години няма как да ти платят сервиз като за кола на 3 защото ти не застраховаш новити части а стари, овехтени..... Аз мога да кажа същото за ДЗИ, Армеец и Виктория! Колите ми са били там и никъде не са ми дали достатчно пари, че да отремонтирам. Единствено Виктория по регресна щета ми вкараха колата в доверен сервиз но после една скоба ми потроши генерацията и някой др неща за което ми изписаха 20 лв труд.

Когато един автомобил е нов,то той е със възлагателно писмо,и се прави директно от представителя,когато си клиент с един автомобил-чакаш писмо от умрел,сега да приключи сагата ми със застрахователите ще разкажа цялата история.

Потребител
Аватар
Кара: BMW

Мнение от BlueSkyUnder » 03 Май 2011, 22:14

Аз го казвам от гледна точка на опит. Тези 20 коли са на клиенти не мои. Миналата година коли над 5000 лв отиваха в доверен сервиз. Новите в оторизиран. Навсякъде, във всяка една компания трябва да се работи с човек, който е запознат с документи, срокове и тн.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Май 2011, 9:49

BlueSkyUnder написа:Аз го казвам от гледна точка на опит. Тези 20 коли са на клиенти не мои. Миналата година коли над 5000 лв отиваха в доверен сервиз. Новите в оторизиран. Навсякъде, във всяка една компания трябва да се работи с човек, който е запознат с документи, срокове и тн.

АА,да си дойдем на думата,трябва да имаш връзки!!!
Още неколко дена и ще я наплюя тая компания в публичното пространство с документи и всичко!

Потребител
Аватар
Кара: BMW

Мнение от BlueSkyUnder » 05 Май 2011, 0:28

Е.Димитров написа:
BlueSkyUnder написа:Аз го казвам от гледна точка на опит. Тези 20 коли са на клиенти не мои. Миналата година коли над 5000 лв отиваха в доверен сервиз. Новите в оторизиран. Навсякъде, във всяка една компания трябва да се работи с човек, който е запознат с документи, срокове и тн.

АА,да си дойдем на думата,трябва да имаш връзки!!!
Още неколко дена и ще я наплюя тая компания в публичното пространство с документи и всичко!

не просто този, който ти прави застраховката трябва да има познания как да реагира в различните случай и когато ти се наложи да му се обадиш :) Това не са връзки ами неща, за които хората, когато искат да имат спокоиствие и някой, който да им решава проблемите - плащат. На мен ми се е налагало да ходя на място и да говориа с хора и какво ли не но си решавам казусите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 05 Май 2011, 0:46

Projektzwo написа:
vankatagsi написа:За тая стара кола кадето и да идеш ще ти се смеят и трудно ще намериш застраховател който да ти плати коректно. В повечето компаний минималния праг на застрахователна премия е 300-400лв, в Армеец е 300лв. В Алианц не ходи защото там ще ти кажат поне 400лв, а ще ти я оценят на 1000лв, казвам ти го на 100%, политикататам е такава да "гони" колите преди 2001г.
Моята кола е 92г и е в Лев Инс и за сега съм доволен, минималната премия е 250лв, толкова плащам и аз /предполагам и за тебе ще е толкова/. Съветвам те да идеш там. За по-нова и скъпа кола може би не е най-удачния варинат, но за такива коли е добър компромис цена/полза.

1. Точно в Лев Инс и нивата на село няма да си застраховам...
2. Как точно разбра каква е политиката на Алианц, при положение че са единствената ЗК, която ти предлага сервиз до 16лв/ч.ч. (БЕЗ ДДС), независимо автомобила дали е на 5 или на 25год.?

Всеки изказва мнение, но на базата на какво?

Мислиш ли че ще говоря колкото да си чеша езика? Казвам го защото работя там, именно в автомобилното застраховане, така че по леко.
Там има варинат да се направи т.н каско 305, което е със спестена премия и когато настъпи щета и доплащаш тази сума.Лошото е че за леки щети всичко се обезмисля. При този вид каско те задължават да си ремонтираш автомобила в техен сервиз. Лошото е че като кажеш бмв е30 и ще те гледат като извънземен , ще ти го оценят на 1500ле, ще ти искат 3-400лв вноска / казвам го ориентировъчно/ и какво правиш? Пък ти ходи им обяснявай че само шпера е 400лв, джантите са 700, а за м52б28-цата в коша да не говориме :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330xi
Мечтае да кара: F25 X3 35i

Мнение от slavyan5 » 07 Май 2011, 17:05

Аз лично съм доста доволен от ДЗИ. Признават 3 елемента без протокол, и повече даже са ми признавали, и вече имат няколко места за завеждане на щети и ако не ходиш в централния (Орландовци), всичко става за 5 мин и чао. :yes:
Изображение --- Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... ;)

Предишна

Назад към Извън Темата