Гражданска отговорност - само на куп ,вече.
Модератор: Общи модератори
Гражданска отговорност - само на куп ,вече.
Току що казаха в новините че вече Гражданска отговорност няма да може да се плаща разсрочено/на вноски/ вече.
Стикерите отпадат и които има стикер -глоба 50лв.

- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Re: Гражданска отговорност - само на куп ,вече.
Е тея направо вече се насраха..

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- Alpina_fanatic
-
-
MAFID написа:Е тея направо вече се насраха..![]()
И кое точно му е насирането ? Немаш 200лв за гражданска, пък с кола ще се търкаляш. Има градски транспорт, велосипеди ....

Не Мы такие, Жизнь такая
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Това за стикерите и отличителните знаци по колите е похвално- никъде по белия свят не слагат тия грозни мутренски лепенки
. Обаче за ГО е големо дърво- е ако не мога да извадя 250камъка на куп, кво правя аджеба- колата на трупчета и спиране от движение
.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Чиста проба застрахователен РЕКЕТ 

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bavarec написа:Току що казаха в новините че вече Гражданска отговорност няма да може да се плаща разсрочено/на вноски/ вече.
Боли ме фара,имам служебен автомобил и още един който не карам,в тая тъпа лобиска държава,утре ше забранът да си пърдим в колата без да имам разрешение от ЕС и валиден стикер за това на задника
dbanchev написа:Обаче за ГО е големо дърво- е ако не мога да извадя 250камъка на куп, кво правя аджеба- колата на трупчета и спиране от движение![]()
.
To в това е целия замисъл +прегледите+скъпото гориво ,да разчистим малко държавата от кочини.Надин чакат.

+това сега ще трябва да лапаме от метрото,БДЖ което ще приватизираме и то трябва да има "клиенти".
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
stefanoff написа:MAFID написа:Е тея направо вече се насраха..![]()
И кое точно му е насирането ? Немаш 200лв за гражданска, пък с кола ще се търкаляш. Има градски транспорт, велосипеди ....
Ами при полужение че имам две коли и двете са за различни случаи не ми е мн удобно да дам 400лв за граждански сешташ ли се а що ти не пробваш да отидеш на лов с рейса или с колело.Или освен с е36цата да отида по гората?
Последна промяна MAFID на 04 Май 2011, 16:08, променена общо 1 път
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ще си теглите потребителски гредит за ГО... И така ще е докато протестиращите са 200-300 човека за цяла София, няколко хиляди за цяла България!
Без страх, без спирачка!
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аа потребитески
. Ще се почне с мушенгийте сигурен съм! Ще се навъдят доста фалшиви полици за ГО.

MAFID написа:stefanoff написа:MAFID написа:Е тея направо вече се насраха..![]()
Ами при полужение че имам две коли и двете са за различни случаи не ми е мн удобно да дам 400лв за граждански
Едната или двете в Надин или Потребителски или лова/понеже е скъпо удоволствие/.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
dbanchev написа:Ще се навъдят доста фалшиви полици за ГО.
Те май имат нещо като регистър, трудно ще стане тая шашма

Никой не мое ма връне на селу!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Току-що звъннах на BulIns на телефона от полицата - 02 935 98 70
Информацията която ми дадоха е, че "И те все още не са наясно със промените, но вноските (за тези които са на разсрочено плащане) ще продължат да се внасят по график, както преди до официалното побликуване на закона в ДВ. След това най-вероятно те ще покриват задълженията ни накуп пред държавата, а ние ще им бъдем задължени на тях, като тези задължения ще могат да бъдат покривани отново на 4ри равни вноски ... "

ПП. Ся ще е хубаво да се махнат винетките, да сложат по едни бариери на магистралите като в белите държави, да сложат няква еднократна магистрална такса и да измислят някви "абонаментни" схеми за по-често пътуващите
Информацията която ми дадоха е, че "И те все още не са наясно със промените, но вноските (за тези които са на разсрочено плащане) ще продължат да се внасят по график, както преди до официалното побликуване на закона в ДВ. След това най-вероятно те ще покриват задълженията ни накуп пред държавата, а ние ще им бъдем задължени на тях, като тези задължения ще могат да бъдат покривани отново на 4ри равни вноски ... "

ПП. Ся ще е хубаво да се махнат винетките, да сложат по едни бариери на магистралите като в белите държави, да сложат няква еднократна магистрална такса и да измислят някви "абонаментни" схеми за по-често пътуващите

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Днес е прието след гласуване.
Иначе е добре че пак ще може на разсрочено.
Иначе е добре че пак ще може на разсрочено.