Кой е с предимство???
Модератор: Общи модератори
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Кой е с предимство???
Няма и да намерите
Б1 и Б2 са абсолютно идентични знаци от към значение с разликата,че при стоп ,задължително автомобила трябва да остане макар и за кратко в пълен покой. Всички останали интерпретации и омаловажаване на стопа спрямо триъгълника са безсмислени .

ylaine написа:bavarec написа:Не си.
Защо?
Ами...
ylaine написа:Както гледаш картинката аз съм си в колата, обаче съм за наляво.Имам знак Стоп и под него обозначен пътя с предимство, както в на картинката. Вдясно на кръстовището има знам с предимство (там се пада околовръстното). Но отдясно не идва никой. Пред мен има кола, която е за направо, тя също има Стоп и съответно показан под стопа пътя с предимство. Въпросът ми е дали аз съм с предимство (така смятам и бях сигурен преди да се чукнем с не един там и вече се чудя дали аз нещо не бъркам) или този, който е направо?
Въпреки че силно се съмнявам да има така регулирано кръстовище.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
plradev написа:
Искаш да кажеш,че конфигурацията на кръстовището е такава ???Това е абсурдно !...
радев, в БГ сме бе- всичко можеш да видиш...
Интересно ще е такова кръстовище- хем се намираш на пътя с предимство, хем трябва да спреш и да осигуриш предимство

Я колегата да прескочи и да удари 2-3 снимки, че искам да го видя...
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
И за мен е абсурдно, но всички знаем къде се намираме. Както казах кръстовището е на входа на Чирпан (от Пловдив като идваш) и не знам скоро дали ще ходя натам, но когато минавам ще го щракна задължително
bavarec аз хубаво имам стоп (отделна тема е защо го имам), но все пак съм на пътя с предимство и за мен трябва да изчакам само тези идващи ми отдясно.

bavarec аз хубаво имам стоп (отделна тема е защо го имам), но все пак съм на пътя с предимство и за мен трябва да изчакам само тези идващи ми отдясно.
ylaine написа:bavarec аз хубаво имам стоп (отделна тема е защо го имам), но все пак съм на пътя с предимство и за мен трябва да изчакам само тези идващи ми отдясно.
Ами нали и онзи срещу теб има път с предимство/така си описал де/,но ти завиваш наляво, а той е направо.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
bavarec написа:ylaine написа:bavarec аз хубаво имам стоп (отделна тема е защо го имам), но все пак съм на пътя с предимство и за мен трябва да изчакам само тези идващи ми отдясно.
Ами нали и онзи срещу теб има път с предимство/така си описал де/,но ти завиваш наляво, а той е направо.
Е как бе, пътя с предимство е един! И аз съм на него а не този който е направо. Едно не разбирам, как така съм на пътя с предимство, а имам и Стоп

ylaine написа:bavarec написа:ylaine написа:bavarec аз хубаво имам стоп (отделна тема е защо го имам), но все пак съм на пътя с предимство и за мен трябва да изчакам само тези идващи ми отдясно.
Е как бе, пътя с предимство е един! И аз съм на него а не този който е направо. Едно не разбирам, как така съм на пътя с предимство, а имам и Стоп
Ми нали казаш че и отсрещния има знаци като твоите !
Именно затова той ти е с предимство,щото ти си наляво.
Иначе и аз не знам как е възможно да има поставени така знаци.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
bavarec написа:ylaine написа:bavarec написа:ylaine написа:bavarec аз хубаво имам стоп (отделна тема е защо го имам), но все пак съм на пътя с предимство и за мен трябва да изчакам само тези идващи ми отдясно.
Има знак кой е пътя с предимство! Няма знак, че той е на пътя с предимство, тва щеше вече да е..

Не можем да се разберем нещо. Именно защо той да е с предимство?! Пътя с предимство е както на картинката!
ylaine написа:bavarec написа:ylaine написа:bavarec написа:ylaine написа:bavarec аз хубаво имам стоп (отделна тема е защо го имам), но все пак съм на пътя с предимство и за мен трябва да изчакам само тези идващи ми отдясно.
Има знак кой е пътя с предимство! Няма знак, че той е на пътя с предимство, тва щеше вече да е..![]()
Не можем да се разберем нещо. Именно защо той да е с предимство?! Пътя с предимство е както на картинката!
Ти до сега така го обясняваше.
Я сега пак кажи на всеки ъгъл на кръстовището кви знаци има.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
уффф, досега не разбра ли как е- ей ти картинката:

НЯМА камион, ти завиваш наляво, а срещу теб има един (има стоп и за него) дето кара направо... Само дето Стоп-а няма място там- не може хем да съм с предимство пред всички останали, хем да давам път на тея които са с предимство

НЯМА камион, ти завиваш наляво, а срещу теб има един (има стоп и за него) дето кара направо... Само дето Стоп-а няма място там- не може хем да съм с предимство пред всички останали, хем да давам път на тея които са с предимство

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:уффф, досега не разбра ли как е- ей ти картинката:

Силно се надявам да не помня добре, но съм на 99% сигурен, че имаше 2 знака Стоп, един без предимство (вляво) и с предимство (вдясно).
bavarec написа:ylaine написа:Както гледаш картинката аз съм си в колата, обаче съм за наляво.Имам знак Стоп и под него обозначен пътя с предимство, както в на картинката. Вдясно на кръстовището има знам с предимство (там се пада околовръстното). Но отдясно не идва никой. Пред мен има кола, която е за направо, тя също има Стоп и съответно показан под стопа пътя с предимство. Въпросът ми е дали аз съм с предимство (така смятам и бях сигурен преди да се чукнем с не един там и вече се чудя дали аз нещо не бъркам) или този, който е направо?
Преди малко беше така/гледай червеното/.
ylaine написа:
Силно се надявам да не помня добре, но съм на 99% сигурен, че имаше 2 знака Стоп, един без предимство (вляво) и с предимство (вдясно).
Това е друга работа.
Тогава ти си с предимство.
bavarec написа:bavarec написа:ylaine написа:Както гледаш картинката аз съм си в колата, обаче съм за наляво.Имам знак Стоп и под него обозначен пътя с предимство, както в на картинката. Вдясно на кръстовището има знам с предимство (там се пада околовръстното). Но отдясно не идва никой. Пред мен има кола, която е за направо, тя също има Стоп и съответно показан под стопа пътя с предимство. Въпросът ми е дали аз съм с предимство (така смятам и бях сигурен преди да се чукнем с не един там и вече се чудя дали аз нещо не бъркам) или този, който е направо?
е ти верно ли не можеш да схванеш

колегата не твърди, че отсреща има знак, показващ различен път с предимство от твоя
Пред мен има кола, която е за направо, тя също има Стоп и съответно показан под стопа пътя с предимство
просто знака на тоя отсреща показва кой от пътищата е с предимство пред останалите

zazomazo написа:bavarec написа:bavarec написа:ylaine написа:Както гледаш картинката аз съм си в колата, обаче съм за наляво.Имам знак Стоп и под него обозначен пътя с предимство, както в на картинката. Вдясно на кръстовището има знам с предимство (там се пада околовръстното). Но отдясно не идва никой. Пред мен има кола, която е за направо, тя също има Стоп и съответно показан под стопа пътя с предимство. Въпросът ми е дали аз съм с предимство (така смятам и бях сигурен преди да се чукнем с не един там и вече се чудя дали аз нещо не бъркам) или този, който е направо?
е ти верно ли не можеш да схванеш![]()
колегата не твърди, че отсреща има знак, показващ различен път с предимство от твояПред мен има кола, която е за направо, тя също има Стоп и съответно показан под стопа пътя с предимство
просто знака на тоя отсреща показва кой от пътищата е с предимство пред останалите
Опаааа....