тъжно но е истина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: тъжно но е истина

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2011, 10:20

drago_pavlov написа:
larbi написа: Това е утопия да се върне някой да оправя някого :bchug: :bchug:

:yes:
Който се е оправил навън няма да се върне тук да оправя бардака, а който се е оправил тук не му пука за другите... Накрая всеки се оправя по единично и народа все "оправен" ходи от 20 години.

Колкото до изборите... Няма един свестен; всичките са от едно котило, както каза някой преди мен. Всички са деца на партията майка, дето ни е*а майката...

О,това от одавна не е вярно,всички политици нямат вече "партинна" принадлежност а са от "НДВ"-Накъдето Духа Вятъра и с едната цел нещо да "намажат".това за дс е да плаши гаргите

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Май 2011, 10:47

larbi написа:Искам да го видя това чудо на чудесата някой да вземе властта с 3 гласа подадени :mhihi:

Или с други думи след продължително ровене в Гугъл с колегата нищо смеслено не успяхте да намерите по темата :winky: :ok:
http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&b ... f6d97d7075
Ако приемем, че занапред повече нема да изтърсвате такива маргинални глупости и да пропагандирате масовото негласуване - то остава да ви номинираме за изборите, за да промените БГ за 100/800/ХХХ дни :mhihi:

drago_pavlov написа:
larbi написа: Това е утопия да се върне някой да оправя някого :bchug: :bchug:

:yes: Който се е оправил навън няма да се върне тук да оправя бардака, а който се е оправил тук не му пука за другите... Накрая всеки се оправя по единично и народа все "оправен" ходи от 20 години.

Едно приятелче точно си беше купил жилище в Лондон и го продаде, за да се върне обратно у нас ;)
Верно, че сега работи за пъти по-малко пари (в сравнение с там де - иначе за тук предоволно), но шефът го гледа като писано яйце и го цени изключително много :D
Прецени човека, че много пари не му трябват като не му носят щастие и просто се върна...
И сега не оправя никой - работи за СЕБЕ СИ, не за ДЪРЖАВАТА ;)

Ако имаше повече като него си мисля, че държавата щеше сама да се "оправи" - без някой да тръби как ще го стори с магическа пръчица за 800 дни...
"Колективното оправяне" го имаше само по времето на комунизма - при капитализма всеки се оправя поединично - и колкото повече "оправили се" има, толкова по-напред е държавата :smoke:
Така че, колеги, гледайте себе си, а не някой друг (вкл. държавата) - ако не се усъвършенствате сами, никой няма да ви оправи нито вас, нито държавата, за колкото и да е дни :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2011, 11:21

flame написа:[еЕдно приятелче точно си беше купил жилище в Лондон и го продаде, за да се върне обратно у нас ;)
Верно, че сега работи за пъти по-малко пари (в сравнение с там де - иначе за тук предоволно), но шефът го гледа като писано яйце и го цени изключително много :D
Прецени човека, че много пари не му трябват като не му носят щастие и просто се върна...

D

Сигурно сте се лекували в една и съща болница с твоето приятелче,само остава да споделиш от кой град е и в коя фирма работи,такива глупости не съм вярвал че може да напише нормален ,зрял индивид в българия :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Май 2011, 11:31

flame написа:...[/color]Така че, колеги, гледайте себе си, а не някой друг (вкл. държавата) - ако не се усъвършенствате сами, никой няма да ви оправи нито вас, нито държавата, за колкото и да е дни :D

По принцип си прав, но има едно НО - не може всеки един човек в държавата да има частен бизнес и да се оправя сам, трябва да се създават работни места за хората, а това става с помощта на държавата. В "оправените" държави затова има огромни концерни с десетки и стотици хиляди служители - да не мислиш, че те сами са се оправили (служителите имам предвид).
И това е държавна политика или по-скоро политически тероризъм на силните спрямо слабите държави - всички тези гиганти завземащи световните пазари са много силно подкрепени от съответното правителство - да ме обори някой спец по международна търговия ако греша :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Май 2011, 12:52

Е.Димитров написа:
flame написа:[еЕдно приятелче точно си беше купил жилище в Лондон и го продаде, за да се върне обратно у нас ;)

D

Сигурно сте се лекували в една и съща болница с твоето приятелче,само остава да споделиш от кой град е и в коя фирма работи,такива глупости не съм вярвал че може да напише нормален ,зрял индивид в българия :mhihi: :winky:

Работи в Луковит на пункт за вторични суровини :lol:
Естествено, че за София става дума - и квото съм видял, тва пиша :winky:
И не мога да разбера как един неглупав индивид може да охарактеризира като глупост щастието на друг човек :ok:
Щото за теб буркани с пари може да са ценност - но за него това е шопската салата от не-гумени домати и многото приятели, които има тук :D

drago_pavlov написа:По принцип си прав, но има едно НО - не може всеки един човек в държавата да има частен бизнес и да се оправя сам, трябва да се създават работни места за хората, а това става с помощта на държавата. В "оправените" държави затова има огромни концерни с десетки и стотици хиляди служители - да не мислиш, че те сами са се оправили (служителите имам предвид).
И това е държавна политика или по-скоро политически тероризъм на силните спрямо слабите държави - всички тези гиганти завземащи световните пазари са много силно подкрепени от съответното правителство - да ме обори някой спец по международна търговия ако греша :mhihi:

:yes: Така е - има хора шефове, има хора работници. На него просто не му идва отвътре да е шеф и си избра да е висококвалифициран служител - и е щастлив така :D

И за другото си прав, но нали се сещаш, че преди една държава да стане "оправена" минава през един бурен период - например сега САЩ са еталон в световен мащаб, но като са създавали държавата (че и след това) са се гърмяли като кучета по улиците - т.нар. "див капитализъм". Ние преди 20 години излязохме от комунизма и за съжаление още сме в периода на дивия капитализъм. А само баламурници могат да повярват, че за 20 години може да се осъществи пълен преход от комунизъм до ултра развит капитализъм.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 05 Май 2011, 12:59

Е.Димитров написа:

D

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Май 2011, 13:01

Съгласен!
Когато хората са привили индустриална революция, ние сме орали с воловете на нивата, щото нали сме били "под крилото" на шибаните чалми.
Когато хората са правили капитализъм, ние сме правили социализъм, щото нали сме били под крилото на СССР.
Когато хората живеят добре, ние гледаме как бившите социалисти си играят на Ал Капоне и дон Корлеоне... вече 20 години, а хората не могат да си платят тока. Но за сметка на това за циганите е безплатен... и тока, и водата, и здравеопазването...
След 100-200 години демокрация и капитализъм може и ние да сме на нивото на "запада".
Айде да сме живи и здрави да си плащаме данъците, че иначе като няма какво да се краде нашите политици ще почнат да ни изнасят за органи :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 05 Май 2011, 13:11

Тва за орагните е добра идея, обаче не те нас , а ние тях да изнесем. Каквито са охранени ще ги спазарим за добри пари. :clap:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Май 2011, 13:13

drago_pavlov написа:Когато хората са привили индустриална революция, ние сме орали с воловете на нивата, щото нали сме били "под крилото" на шибаните чалми.
Когато хората са правили капитализъм, ние сме правили социализъм, щото нали сме били под крилото на СССР.
...
След 100-200 години демокрация и капитализъм може и ние да сме на нивото на "запада".

Съгласен! За съжаление... :confused:
А за последното - дано един ден да се окаже, че си сбъркал годините в прогнозата си :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 05 Май 2011, 13:16

flame написа: Ние преди 20 години излязохме от комунизма и за съжаление още сме в периода на дивия капитализъм. А само баламурници могат да повярват, че за 20 години може да се осъществи пълен преход от комунизъм до ултра развит капитализъм.

:yes:

drago_pavlov написа:Съгласен!
Когато хората са привили индустриална революция, ние сме орали с воловете на нивата, щото нали сме били "под крилото" на шибаните чалми.
Когато хората живеят добре, ние гледаме как бившите социалисти си играят на Ал Капоне и дон Корлеоне... вече 20 години, а хората не могат да си платят тока. Но за сметка на това за циганите е безплатен... и тока, и водата, и здравеопазването...

Едни 20 години ми се виждат на мен.При положение че сега имаме информационните технологии.

Явно много хора още не знаят кво е бедност.
Сега ще кажат ,знаеме но не искаме.
Е то никой не иска,ама...явно трябва да удариме дъното.
Става въпрос за болшинството,щото и в най-мизерни времена някой са били добре.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 05 Май 2011, 15:38

flame написа:всеки се оправя поединично - и колкото повече "оправили се" има, толкова по-напред е държавата :smoke:

aбсолютно....когато всеки си върши работата която разбира качествено, без да пречи на другия и да му казва колко грешно работи, нещата ще тръгнат. Ама до тогава найш ли колко народ тряя да поизмре :confused:

Едит: и като почнем да работим... http://www.standartnews.com/news/detail ... 0%B5%D0%BB :shock:
Последна промяна ineedmoney на 05 Май 2011, 16:37, променена общо 1 път
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: е34 525 TDS
Мечтае да кара: e38 750i

Мнение от neo5030 » 05 Май 2011, 15:41

За жалост е реалноста в която сме .
Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 05 Май 2011, 17:47

larbi написа:Ей заболяха ме пръстите да пиша едно и също ей! Всички в България мислят на дребно и затова не виждат цялата картинка!
"Хайде днес да се наядем па утре е нов ден тогава ще му мислим" - ето така мисли Българина! "Дават ми 300 лв. заплата? Ами по-добре от нищо, те в нормалните държави се раждат свръх човеци и затова и обикновенния работник живее нормално. Тука щом шефа иска да ни малтретира психически все ден и да ми дава колкото да оцелявам значи това е"

Народ от мишки сме ние. Скоро и аз мисля да се махам от тук. И стига с тези глупости, че който избягал не бил българин. бла бла бла. Ето протеста какво стана ? КАКВОТО КАЗАХ!
Отначало голям ентусиазъм всички навън(в почивен ден :mhihi: ама все мисли че хората във властта имат съвест като тези в нормалния свят :mhihi: ) И после 20-30 коли за цвят и 10 милиона полицаи! Ами да бяха пратили армията и да видят сейр в западна европа и да седнат с пуканки пред тв-то.

И не! Не съм поредния форумен философ! "Е добре де готин айде дай идея какво да правим, а не само да пишеш мъдри слова пред компа"

Напуснете кораба докато е време, щото после ще се чудите що ларби ви е казал да се махате а вие не сте го послушали ама ще бъде късно!

Инъче тук всеки е философ. Този който няма пари са му виновни тия с парите, а този който има е на мнение че хората който нямали пари сами си били виновни :mhihi:
До вчера е бил някакво пишлеме, а днес е ебати едрия бизнесмен цървул с 2 коли по 200к и 20 жадни за пари барбита готови да въртят минети до откат и този същия вече е забравил всичко от преди и е номер 1 , па другите да се оправят ко да ги мисли нали не е на тяхно място!
Надежда ? Къде ?

Инъче съм съгласен че такива клипове има преди избори само! Ама знаете ли защо е така ?
Защото само тогава се обръща внимание и всички се събъждат уж и свалят някой то па идва други някой месия и те пак заспиват до следващите избори. Жалка история.

Ето не е само тук - даваха и в Англия се вдигнали малко цените на това онова! Питат хората по улицата забелязвате ли? А те спокойни такива казват дааааа ама ги боли фара щото не живеят с 150 паунда на месец а 15-20 пъти повече и ако им вдигнат теско хляба от 50 пи на 55 п тях им дремееееееее!

България е кауза пердута. Също както онази тема с извънземните и конспирациите. Ти му говориш нещо то пак си знае своето :mhihi:

Пийс и еврибари на магари :yes:

Много точно написано,това е реалността! :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 05 Май 2011, 18:35

Чалгата е*а майката на всичко! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 05 Май 2011, 18:42

Toneloker написа:Чалгата е*а майката на всичко! :mhihi:

Ама много си прав според мен.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата