спам тема-събор 2011
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: спам тема-събор 2011
Херо написа:jordanov написа:Според мен пък мтел е най-коректният мобилен оператор(ползвам и трите).
Евала колега за пръв път чувам наякой да е доволен от тези мошенници.
Днес ми дойде новата сметка инаправо съм отчян, но ние българите обичаме да ни е
ът и колкото повече ни е........ толкова ни е по добре.
Единствено е сега е малко шит, че идват по 2-3 сметки наведнъж, ама те дават и бая гратисен период. Е сега от 14 май ми влиза в сила и новия план 25 кинта 2000 минути в целия мтел 200 смс и 200 ммс-а и 1 любим номер и 20 мб нет и съм сигурен, че повече от таксата няма как да направя

И според мен МТел е най-коректният оператор. Досега, за... над 10 години не съм имал проблем с тях. Да чукам на дърво и така да продължава, де. 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ти нали не беше в БГ..имат проблеми със системата,доколкото знам още и надписват безплатните,които после трябва да се 'върнат',ама как.... 

Много като тебе вече плакаха ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Ronka написа:Ти нали не беше в БГ..имат проблеми със системата,доколкото знам още и надписват безплатните,които после трябва да се 'върнат',ама как....
Аз не съм в БГ, обаче БГ номерът ми е включен постоянно и всеки ден говоря по него. Пък и на всеки два-три месеца се прибирам

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
няма да плюете по ментел- те са супер коректни и точни 
толкова са добри, че почти се съдихме (разбрахме се, ама като ги навестих с адвокат и заведени жалби) и от 5-6г. не съм им абонат...
пичовете нали не ти дават разпечатка с разговорите и 3 месеца поред бяха надписвали леко сметката, ама накрая прекалиха и ги хванах- идва ми бясна сума, изкарват ми разпечатка и о, чудо- аз съм бил 15 дена в Европа и имам роуминг в изобилие... да казвам ли, че НЕ бях излизал тогава...
а бе перфектен оператор са- не лъжат, не мамят, добре се отнасят с клиентите, просто нямам думи да ги хваля вече

толкова са добри, че почти се съдихме (разбрахме се, ама като ги навестих с адвокат и заведени жалби) и от 5-6г. не съм им абонат...
пичовете нали не ти дават разпечатка с разговорите и 3 месеца поред бяха надписвали леко сметката, ама накрая прекалиха и ги хванах- идва ми бясна сума, изкарват ми разпечатка и о, чудо- аз съм бил 15 дена в Европа и имам роуминг в изобилие... да казвам ли, че НЕ бях излизал тогава...
а бе перфектен оператор са- не лъжат, не мамят, добре се отнасят с клиентите, просто нямам думи да ги хваля вече

Оффффф...М-тел не са коректни! Адски недоволен съм от тях! Мисля да се преместя на Глобул!
И @MCar, защо реши, че те са най-коректните? Дай поне един аргумент, муцка

И @MCar, защо реши, че те са най-коректните? Дай поне един аргумент, муцка

K.Laloff написа:И @MCar, защо реши, че те са най-коректните? Дай поне един аргумент, муцка
1. На роуминг са единсвтените, които не са ми отрязали главата досега.
2. За 10 години не са ми надписали нито една сметка, или ако са го правили е било съвсем незначително.
3. Когато им се обадиш да ги питаш нещо, винаги помагат.
4. Тук не е до коректност, но имат най-добрият мобилен интернет и досега почти не съм имал проблеми с обхвата.
При другите оператори не мога да се похваля със същото.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
MCar написа:K.Laloff написа:И @MCar, защо реши, че те са най-коректните? Дай поне един аргумент, муцка
1. На роуминг са единсвтените, които не са ми отрязали главата досега.
2. За 10 години не са ми надписали нито една сметка, или ако са го правили е било съвсем незначително.
3. Когато им се обадиш да ги питаш нещо, винаги помагат.
4. Тук не е до коректност, но имат най-добрият мобилен интернет и досега почти не съм имал проблеми с обхвата.
При другите оператори не мога да се похваля със същото.
Аз съм на Мтел от 7-8 години ама и аз не знам защо...
Моя опит по твоите параграфи:
1. Роуминг:
- в Русия за 1 седмица и 7 лв./мин. - 490 лв. сметка на личния и служебното блекбери спряно за надвишен лимит (400 лв.);
- в Турция е по-розово - към 3 лв./мин.
- има далавера само в ЕС - под левче е май
2. Не знам дали са ми ги надписвали понеже не си следя разпечатките, но ми се е случвало един месец да имам сметка 50 лв., а на следващия - 20, като говоря абсолютно еднородно през цялото време.
3. Когато и да им се обадя чакам поне 10 мин. да ми се включи някой оператор - вярно е че са любезни, ама след 5-10 мин. с телефона на ухо ми е през к*ра за любезността им

4. Тук нямам опит понеже имам служебно блекбери

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе що имам чувството ,че последните нощи са били безсънни за много народ....!?!?
- Ronka
- русата мафия!
-
SKISA написа:а бе що имам чувството ,че последните нощи са били безсънни за много народ....!?!?
Нищо,още 3 бесънни не вредят

Наздраве и до скоро на всички

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
лъжеш се .. легаме си рано, наспиваме се добре и имаме здрав и здравословен сън! 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
сигурно вече сте се нагласили за утре ... аз па ше си дремем .. а утре на ранина .. на работа ... ше измиеме колата утре, ше пиеме биричка, ако е хубаво времето ... и ще броиме часовете до събота сутрин 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Vseki den vi e abiturientski bal

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ronka
- русата мафия!
-
Wolfen написа:сигурно вече сте се нагласили за утре ... аз па ше си дремем .. а утре на ранина .. на работа ... ше измиеме колата утре, ше пиеме биричка, ако е хубаво времето ... и ще броиме часовете до събота сутрин
А ние ще пием за вас до събота сутрин