За уиндоус 7 няколко въпроса

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Кораба Destiny
Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed

За уиндоус 7 няколко въпроса

Мнение от Stefan Caromov » 05 Май 2011, 20:18

Здравейте , тъй като днес си дадох лаптопа за ремонт гаранционно ,от Мост компютърс ми дадоха някаква пръчка невъобразима ,а именно Benq R56 Series. Тъй като е с уин 7 не се оправям много много .Проблемите са ми ,че яко забива ,като свалих км плейъра филми НЕ тръгват ,по -точно тръгват ,но насичат яко, играя една игра ,която е само онлайн ,за нея НЕ се изисква никаква извънземна видео карта ,но все пак играта сече невъобразимо. Според лепенката на лаптопа ,видеото е NVidia 8400 G но не знам колко мб е ,не мога да разбера .Интересното е ,че тази игра съм я играл на уин 98 без никакви проблеми ,а пък това с филмите ми е непонятно. Свалих драйвър чекер , пуснах го ,изписа ми ,че всички драйвъри са актуални за момента .

Другия въпрос е , дали от мост компютърс ще се сърдят ,ако преинсталирам и сложа хп и въобще да го направя ,така както ми е удобно на мен ? Самия лаптоп е с 512 рам ,което четох е доста малко за уин 7 . Освен това четох из нета почти навсякъде ,че специално за този модел лаптопи ,нямало коректни драйвъри за хп . Това вярно ли е ,моля ви за помощ ,щото от обяд се занимавам с тая кошница ... благодаря предварително
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За уиндоус 7 няколко въпроса

Мнение от bavarec » 05 Май 2011, 20:21

Stefan Caromov написа:Здравейте , тъй като днес си дадох лаптопа за ремонт гаранционно ,от Мост компютърс ми дадоха някаква пръчка невъобразима ,а именно Benq R56 Series. Тъй като е с уин 7 не се оправям много много .Проблемите са ми ,че яко забива ,като свалих км плейъра филми НЕ тръгват ,по -точно тръгват ,но насичат яко, играя една игра ,която е само онлайн ,за нея НЕ се изисква никаква извънземна видео карта ,но все пак играта сече невъобразимо. Според лепенката на лаптопа ,видеото е NVidia 8400 G но не знам колко мб е ,не мога да разбера .Интересното е ,че тази игра съм я играл на уин 98 без никакви проблеми ,а пък това с филмите ми е непонятно. Свалих драйвър чекер , пуснах го ,изписа ми ,че всички драйвъри са актуални за момента .

Другия въпрос е , дали от мост компютърс ще се сърдят ,ако преинсталирам и сложа хп и въобще да го направя ,така както ми е удобно на мен ? Самия лаптоп е с 512 рам ,което четох е доста малко за уин 7 . Освен това четох из нета почти навсякъде ,че специално за този модел лаптопи ,нямало коректни драйвъри за хп . Това вярно ли е ,моля ви за помощ ,щото от обяд се занимавам с тая кошница ... благодаря предварително

Малко е рам-а за 7-цата.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 05 Май 2011, 21:02

е ти к'во очакваш от 7-ца с 512рам- той пак като зарежда изобщо е постижение :mhihi:
за преинсталация забрави- поне ти не пипай, говори с Мост да ти дадат друг или да ти сложат ХР на тоя...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 05 Май 2011, 21:17

ms написа:е ти к'во очакваш от 7-ца с 512рам- той пак като зарежда изобщо е постижение :mhihi:
за преинсталация забрави- поне ти не пипай, говори с Мост да ти дадат друг или да ти сложат ХР на тоя...

А защо да не преинсталирам ? Политика на фирмата ли е ,това ми е интересно ,ако ще се карат ,защо ?
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 05 Май 2011, 21:21

Stefan Caromov написа:А защо да не преинсталирам ? Политика на фирмата ли е ,това ми е интересно ,ако ще се карат ,защо ?

Да ти изглеждам на врачка дали ще ти правят проблем или не :?: аз ти казвам просто да не правиш нищо на своя глава, да не си го набиеш сам... варианти да те изгърбят после много, а лиценза за 7-та е "евтин"- под 200 кинта няма, Ултимейт е над 600 мисля...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 05 Май 2011, 21:49

ms написа:
Stefan Caromov написа:А защо да не преинсталирам ? Политика на фирмата ли е ,това ми е интересно ,ако ще се карат ,защо ?

Да ти изглеждам на врачка дали ще ти правят проблем или не :?: аз ти казвам просто да не правиш нищо на своя глава, да не си го набиеш сам... варианти да те изгърбят после много, а лиценза за 7-та е "евтин"- под 200 кинта няма, Ултимейт е над 600 мисля...

Аз съм с уиндоус 7 ултимейт, нямам никакви проблеми с игри и с филми. Колега за преинсталирането незнам, но ако го преинсталираш и идеш да си вземеш твоя лаптоп.. едва ли ще тръгнат веднага да го включват тоя който са ти дали да видят дали не си бърникал нещо. Ако можеш давай смело... дали са ти го да го ползваш докато твоя го няма.... :winky:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Май 2011, 21:59

Реинсталвай, като го връщаш форматираш и готово. ти си взел лаптоп за временно ползване да го ползваш като твой.
отделно винаги можеш да кажеш че е забозил :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 05 Май 2011, 22:04

Благодаря за съветите. Не се бях сетил за лицензите ....вярно ,ще искат да си избият ремонта с това ::|| Като се има предвид ,че съм дал моя гаранционно ,да го чистят ,да му сменят вентилатори ,дисково у-во и колонки ... Няма го пипан начи.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Май 2011, 22:08

А ти въобще знаеш ли какво приказваш лиценцирана седмица бла бла.....
той да не фане да им изкърти стикера или да унищожи книжката и фактурата за лиценза които и без това не са у него :winky:
Прави му каквото искаш нищо немогат да ти кажат.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 05 Май 2011, 22:31

бе бих се примирил с тая щайга ,но поне филмите да ми тръгваха.... Ето как ми излизат филмите на едния принт от км плейъра - размазан и на половин екран ,и на някакъв медия плейър --излиза ми това съобщение.. интересното е ,че след третото натискане на ОК филм тръгва ,ама няма никакъв начин да интегрирам и субс
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 05 Май 2011, 22:39

Разбери, рама ти е малко, дават го минимум 1.0 ГБ... :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 05 Май 2011, 22:42

Kroki написа:Разбери, рама ти е малко, дават го минимум 1.0 ГБ... :yes:

Е добре де мамка му ,тогава що са качили тия такъв уин на тая машина ........... мамка му стара ,утре ще се разправям с тях
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 05 Май 2011, 22:47

с Ултимейт съм и ми гълта около 1ГБ при пусната Мозила (с 3-4 подпрозореца), рокет док и торент... сам си смятай какъв ти е шанса да работи 7-та на 512 рам :roll: дори и Стартер да е бозата пак е малко тая рам за работа...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 05 Май 2011, 22:52

ултимейт е тоя бозав компот при мен .. вече се чуда как въобще тръгва
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 05 Май 2011, 22:56

Stefan Caromov написа:
Kroki написа:Разбери, рама ти е малко, дават го минимум 1.0 ГБ... :yes:

Е добре де мамка му ,тогава що са качили тия такъв уин на тая машина ........... мамка му стара ,утре ще се разправям с тях

Щото Седмицата се инсталира по-бързо и по-лесно.

Следваща

Назад към Извън Темата