Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?
Модератор: Общи модератори
Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?
Здравейте на всички . Би ми било много интересно да видя мненията ви като цяло отностно масовата хранилка към доказани авто гиганти като Мерцедес и Ауди . Естествено това е БМВ Форум предназначен предимно за фенове на БМВ , но защо толкова фанатично се отричат всички други марки и модели . За мен лично всяка от 3те водещи компаний Ауди , БМВ и Мерцедес си имат уникални и 1ви в класа си автомобили които никой не може да отрече , пример : За мен модел като CL на Мерцедес е един уникален автомобил от първият до последния модел който няма конкурент в класа си луксозни купета , също така лично за мен най-красивото кабрио в лицето на SL нямаше конкурент от страна на БМВ преди излизането на 6та серия кабрио . Относно Ауди също не мога да отрека едни уникални автомобили на външен вид и качество в лице на А8 2000+ и новото А5 купе ( като цяло мисля , че повечето от S/RS моделите им са доста добри ) . От друга страна за мен БМВ винаги са били лидери в средния клас - 5та серия бие по всички критерий Е класата на МБ и 6цата на Ауди , както и в категория джипове е лидер със свойте Х5 и Х6 . Аз лично честно казано се дразня като чета хранилки отностно вървежа на БМВ-та и другите автомобили , как БМВ е най-най .... е според мен не е , именно защото в 85% от гонките примерно с Мерцедес се сравняват с 55 и 63 АМГ , деликатно се пропуска гиганта 65 АМГ който лично за мен е убиеца на всички БМВ-та и Ауди-та . С тази тема не целя да убидя ни най-малко никой от вас БМВ фенове ,а просто да дискутираме с ръка на сърцето и с обективни виждания как стоят нещата .
ПП: Аз лично съм бил собственик на няколко Мерцедеса , но последната година почти ежедневно шофирам БМВ в лицето на 120д и чисто нова Х6 3.0д които за мен са 2 уникални автомобила за класа си .
ПП: Аз лично съм бил собственик на няколко Мерцедеса , но последната година почти ежедневно шофирам БМВ в лицето на 120д и чисто нова Х6 3.0д които за мен са 2 уникални автомобила за класа си .

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?
нищо лично към автора, ама удряйте катинара докато е време, че знаете к'ва ще стане темата... особено като се върнат от събора хората

ПС: моето мнение за Ауди го пише под аватара, за мерниците- рано ми е, че съм млад още, а за бмв чети подписа...

ПС: моето мнение за Ауди го пише под аватара, за мерниците- рано ми е, че съм млад още, а за бмв чети подписа...
Последна промяна ms на 05 Май 2011, 22:25, променена общо 1 път
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Направи си труда да видиш от кога има 3 купе и от кога А5

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
хубаво е периодично да има такива теми 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е що, всеки го кефи различна марка, но не мисля, че заради маниящината по БМВ тук има тенденция да се отричат другите марки, но е нормално все пак тук да сме хора с определен тип предпочитания към нашата марка.
Никой не мое ма връне на селу!
- ms
-
-
alx написа:хубаво е периодично да има такива теми
и после пак да кажат, че не уважаваме другите марки и други лоши неща... които са си верни де

всяка една марка, всеки един модел имат своите силни и слаби страни
за мен лично бмв 5та серия превъзхожда конкурентните А6 и е-класа
но пък в класа на 3ката бмвто е много назад от ц-класата и а4ката
по отношение на високия клас съм пристрастен, мерцедеса ми е на сърце
та общо взето трудно може да се говори за БМВ генерално, за АУДИ генерално и за бенц генерално, всяка една от 3те марки си има характерен представител, към който са насочени повече усилия и е избутан по-напред от другите в класа
за мен лично бмв 5та серия превъзхожда конкурентните А6 и е-класа
но пък в класа на 3ката бмвто е много назад от ц-класата и а4ката
по отношение на високия клас съм пристрастен, мерцедеса ми е на сърце
та общо взето трудно може да се говори за БМВ генерално, за АУДИ генерално и за бенц генерално, всяка една от 3те марки си има характерен представител, към който са насочени повече усилия и е избутан по-напред от другите в класа
No bling at the Ring
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Нали знаеш за децата и "Моята играчка е най-хубава!" 

M3 E92 написа:Нали знаеш за децата и "Моята играчка е най-хубава!"
аз пък явно съм като майките, които не могат да кажат кое от дечицата си обичат най много

за тва ми е болно, като почнат изцепки в стил че АМГ моделите са тояги

No bling at the Ring
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Така и така ще локнат темата ама.... Значи всяка кола си има своите предимства, карал съм Опели, Фордове, Тойоти, Фолксвагени, Мерцедеси и БМВ-та. Ауди не съм карал все още! Но с ръка на сърцето мога да кажа че Мерцедес и Ауди си са доста добри коли, тай като брат ми притежава Мерцедес и имам наблюдения над него. Правил съм сравнение между на брат ми Мерцедеса и още 2 БМВ-та Е46 320 дизел, значи едното БМВ не ми харесват толко удобствата на седалките които предлага, докато на Мерцедеса съм доволен повече от това БМВ. А другото БМВ дето е с кожен салон, седалките му са някак си по удобни от седалките на Мерцедес дето не му е кожен салон, и от въпросното БМВ дето също не му е кожен салон. А относно вървежа БМВ-тата си набират повече от въпросния Мерцедес, като Мерцедеса е 1.8 бензин 122 кончета, а БМВ-тата са 2.0 дизел 136 кончета. А комфорта... след като сляза от БМВ-то с кожения салон и се кача в Мерцедеса той ми се струва като лодка, бавен и много мека возия, а второто БМВ возията пак му е по различна от на това с първото но не е мека возията като на Мерцедес. И последно външен вид... с ръка на сърцето казвам че донякъде Мерцедес повече ми харесва отколкото БМВ (моля да ме извинят колегите) . Говорим за коли от 97/98/99. Мерцедеса е фейслифта Ц класа 1.8 бензин 97-ма година. БМВ-то с по меката возия и без кожения салон е 98-ма година, а другото БМВ е 99-та година, като се има предвид че и двете БМВ-та са един модел, една серия, еднаква кубатура и коне. И още един + на Мерцедеса е че в високите скорости е по стабилен! Както казах моля колегите да ме извиняват, просто изразявам наблюденията си над тези 3 коли. Друг е въпроса че всеки, си държи на своята любима марка и храни другите марки, и на мен БМВ-то ми е любимата марка кола, но не мога да отрека че и Мерцедес си ги бива. И още нещо
Мерцедеса е по маневрен от тия двете БМВ-та. Просто в тесните улички си маневрирам и обръщам с лекота, и с по малко маневри отколкото с БМВ-тата. И спирам вече че плюсовете отидоха в повече за Мерцедеса. И пак да помоля колегите извинете ме, просто нищо лично не искам да обидя никой с това изказване, просто изразявам личните си наблюдения.

Последна промяна Krasimir19 на 05 Май 2011, 22:55, променена общо 1 път
Темата НЕ е за това кой е по-добрият автомобил ! Става въпрос за качествата на различните модели и за това , че не е обективно и коректно да се отричат всички освен БМВ 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
BadAngel написа:M3 E92 написа:Нали знаеш за децата и "Моята играчка е най-хубава!"
аз пък явно съм като майките, които не могат да кажат кое от дечицата си обичат най много![]()
за тва ми е болно, като почнат изцепки в стил че АМГ моделите са тояги
Шегувам се

CLK63 AMG Black Series

CL65 AMG

C63 AMG

- ms
-
-
Ееее, не се отплесвайте само по спортните модели- всички сме ги виждали, някои са се качвали, малко са ги карали, а още по-малко ги притежават за да ги коментираме като качества
нека се въртим около това от което имаме преки впечатления...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
angel055 написа:Става въпрос за качествата на различните модели и за това , че не е обективно и коректно да се отричат всички освен БМВ
Няма спор, но точно по форумите на различните ,марки едва ли човек ще намери обективни мнения, защото всеки е пристрастен и си обича колата, а любовта казват, че била сляпа.
Никой не мое ма връне на селу!