Не правете така в училище!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Организазазатор
Аватар

Не правете така в училище!!!

Мнение от sparco » 20 Фев 2006, 23:10

Бих искал да споделя с вас моите размисли в часовете в училище и в лекциите сега в университета.Все си отвличам вниманито с автомобили може да ми говорят за физика [фи фи ,а физика ама този предмет влиза ли в учебната програма(това е за феновете на сем.Пъпкови)].Споделям с вас мойте открития с цел да не откривате топлата вода ,а да внимавате в учебния процес.

Химия
Хомоложен ред-Приликата с хомологацията в ралитата е еквивалентна на приликата между локум и локомотив.

Физика
Когато ви говорят за формули те не са същите като Формула 1,Формула 3, Формула Рено или някои друг щампионат.
Болидите тук са космически обекти не са като тия дето си мислите.

Математика
Кола пътува от град А до град Б със еди си ква скорост на еди си кво разстояние.Пита се какво е времето което е пътувала.Тук много важен е момента ,че дали колата е 4 цилиндрова или редови 6-так с нищо не променя решението.

География
Тук има известна прилика ,защото има много странни съвпадения на модели на Фолксваген със някои ветрове Пасати,Корадо,Бора Е те тоя Голф III къде духа така и не разбрах толкова години? Консултирал съм се със специалисти не знаят.

Извода от всичко казано дотук е следете какво се говори в час за коли има време.
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 21 Фев 2006, 0:58

Кво ли не прави една сесия?!?

Черно, чернооооо, ама ЯРЪК!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 21 Фев 2006, 2:31

ненормалник :mhihi:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 21 Фев 2006, 21:57

Луда работа
Niki Lauda

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 21 Фев 2006, 23:54

Да бе, и на мен учителя ми по немски, който всъщност ме насърчаваше да пиша под формата на наказание (все за нещо бях виновен),което (писането) в последствие стана страст благодарение на този човек, та той веднъж ми забрани да пиша за БМВ-та. И аз нали съм си бунтар и реших да вмъкна думата БМВ в текста, но в съвсем неразгадаем контекст, просто колкото да не спазя забраната и чета си аз, чета и тъкмо идва думата и той - Не, недей, нали се разбрахме...
Поглеждам аз учуден, как така е разбрал, а той само ми каза - Като те видях как си поемаш дъх и както те познавам, ми стана ясно какво ще следва, но те поздравявам за добрия опит:)

Аз по физика винаги съм бил добър (и много мързелив), но когато ставаше въпрос за ъглови скорости, ускорения (само положителни, в отрицателни все бърках по нещо :mhihi: ) и разбира се пневматика, хидравлика, сцепление и съпротивление на материалите бях винаги първа пушка:)
Химията ми беше единствено интересна когато ставаше въпрос за въглеродните съединения - все пак имаше октани, цетани, метани:)
Историята я знаех много добре около датата 1886, когато Готлийб Даймлер създава първата кола с двигател с вътрешно горене...е, и около втората световна бях добре, защото тогава имах още костенурката:)
Математиката - ууууу, много мразя аз като някой ми каже, че 2 и 2 е 4. 2 БМВ-та и 2 Застави правят ли 4 коли? А пък после се шамарих сам,когато в университета разбрах, че 2 и 2 наистина не винаги е 4 и ми идеше да се обеся сам, задето така упорито протестирах като ученик.
География - винаги са ми били интересни пътуванията и съответно елементарни географски понятия (Спарко, тоя Голф 3 и ние не учихме къде духа), но като дойде време за почви и увиснах...но компенисрах с познания за оснвни пътни възли в страната и междунаросни транспортни маршрути:)
Литература - няма нужда да споменавам, че много я обичах (обичам), но като типичен бунтар съм прочел точно едно произведение от тези, които трябваше да прочетем докато бях ученик, просто защото ни бяха казали, че "така трябвало". После като завърших с удоволствие прочетох почти всичко, което е "трябвало". Но хвърлих учителката в смут с въпроса" а вие откъде сте сигурни, че автора е използвал това, като метафора за еди какво си и следователно е искал да каже еди що си", не може ли просто човека да го е написал така, както го е мислил?
езици - винаги са ми били любими, дори френския, който така и не научих. А и винаги всички минаваха метър с домашните,защото Ати беше написал поредната история, вместо да попълни само някакви си редове от тедрадката за упражнения
биология - странен предмет, има много общо с нас:) и го учех с удоволствие, макар да нямаше и помен от бутала и сегменти
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Назад към Извън Темата