Реплика на IPhone 4..?
Модератор: Общи модератори
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Реплика на IPhone 4..?
Колеги,какво мислите за репликите на Айфоните?
По принцип не мога да си позволя 1500 лв за телефон,а на мен ми трябва просто за визия и т.н
Имат Wi-Fi, с по 2 сим карти едновременно работят(това търсех попринцип
)
Намерих си т.нар. CPhone копие на 4ката с капацитивен екран-като на истинския за около 300 лв.
Таа.. какво мислите за тях струва ли си..?

По принцип не мога да си позволя 1500 лв за телефон,а на мен ми трябва просто за визия и т.н
Имат Wi-Fi, с по 2 сим карти едновременно работят(това търсех попринцип

Намерих си т.нар. CPhone копие на 4ката с капацитивен екран-като на истинския за около 300 лв.
Таа.. какво мислите за тях струва ли си..?

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Реплика на IPhone 4..?
Колега каква визия от 100 метра се познават, ще ти се смеят по добре нокия за 40 лв отколкото реплика на Айфон
И не струва 1500
И не струва 1500

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
alx написа:Я се самоуважавай...

За около 300 лв в момента има хубави Ноки...
ще съжаляваш,имам много клиенти набутани с такива,доста от тях си милсят че са си купили оригинал на далавера но като видят истинския и

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Реплика на телефон, часовник и т.н. си е голяма мизерия като цяло, не само на iphone.
А и 1500 е прекалено, вече 4-ките ги има нови на два пъти по-ниски цени. По-добре събери още някой лев и си вземи 3-ка, щом не ти се дават чак толкова пари. А специално за около 300 лв, защо не си вземеш верно една Нокия. Не съм в час много с новите телефони и не знам специално за Нокия какви са вариантите, но Е71-то си е класика, железен телефон и си има интернат. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Аз лично по стечение на обстоятелствата съм с реплика на 3-ката и съм доволен. Има си всичко необходимо за един телефон, Ви Фи и т.н. За повече от 6 месеца ползване, не е дал един бъг, нито съм сим карти нито с нищо друго. И все пак цената му е 50$ 

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Колеги,прави сте,че оригинала си е ОРИГИНАЛ! Но всичко опира до пари...
Пък и 4тата ми подред Нокия издаде багажа..
Телефон като телефон! Важна е ПОЗЬОРЩИНАТА! Не ми трябват всичките екстри. Просто вместо да дам 250-300 лева за някое ЛГ или Самсинг,който има WiFi и тъч,пък на външен вид са
Пък и не е казано,че и те няма да издържат и т.н Ще опитам с репликата,поне от опит глава не боли 

Пък и 4тата ми подред Нокия издаде багажа..

Телефон като телефон! Важна е ПОЗЬОРЩИНАТА! Не ми трябват всичките екстри. Просто вместо да дам 250-300 лева за някое ЛГ или Самсинг,който има WiFi и тъч,пък на външен вид са

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ползвайки само бизнес телефони (и не само), мога да ти кажа че оригиналния Iphone не струва за мен, какво остава за репликите.
Да не говорим за ниското качество на материалите, корпуса, спойки платки и тн ...
Накратко - само похабени нерви ще има, и висене по сервизите (докато има гаранция)
ПС Хубавото струва кинти, няма какво да се лъжем, независимо Ифон ли е или макрофон

Да не говорим за ниското качество на материалите, корпуса, спойки платки и тн ...
Накратко - само похабени нерви ще има, и висене по сервизите (докато има гаранция)

ПС Хубавото струва кинти, няма какво да се лъжем, независимо Ифон ли е или макрофон

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
_65536_kb_sec_ написа:Ползвайки само бизнес телефони (и не само), мога да ти кажа че оригиналния Iphone не струва за мен, какво остава за репликите.
Накратко - само похабени нерви ще има, и висене по сервизите (докато има гаранция)![]()
ПС Хубавото струва кинти, няма какво да се лъжем, независимо Ифон ли е или макрофон![]()
![]()
![]()
хахаха,чесно не бах чел подобно изказване за оригинален айфон,именно качеството,материалите и допира до айфон го п;равят страхотен,за момента имам 2 апарата-3гс и асус с windows,за бизнес нищо не може да стъпи на айфона както и за fun
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа:_65536_kb_sec_ написа:Ползвайки само бизнес телефони (и не само), мога да ти кажа че оригиналния Iphone не струва за мен, какво остава за репликите.
Накратко - само похабени нерви ще има, и висене по сервизите (докато има гаранция)![]()
ПС Хубавото струва кинти, няма какво да се лъжем, независимо Ифон ли е или макрофон![]()
![]()
![]()
хахаха,чесно не бах чел подобно изказване за оригинален айфон,именно качеството,материалите и допира до айфон го п;равят страхотен,за момента имам 2 апарата-3гс и асус с windows,за бизнес нищо не може да стъпи на айфона както и за fun
За качество на материалите изобщо не визирах Ифон

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Боже за 300лв с повече търсене може да земеш нокиа н97, а ти се занимаваш с тези боклуци...

_65536_kb_sec_ написа:Ползвайки само бизнес телефони (и не само), мога да ти кажа...
....
са последно САМО или НЕ САМО бизнес телефони ползваш, че съвсем ме обърка

@автора-колега, да дадеш 300 кинта за ментак и то единствено за позьорщината е тъпо според мен...
ти ще си мислиш, че си оборотен в очите на околните, а те ще ти се подсмиват ехидно...