Реплика на IPhone 4..?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Реплика на IPhone 4..?

Мнение от kiko » 06 Май 2011, 10:03

като си се засилил на ментета, земи си верту ще си още по гоуем играч :mrgreen:
иначе скоро нали ще излиза на ябълката 5ца? цените на 4ка и 3ка ше паднат още повече и направо една 3ка оригиналдъ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Май 2011, 10:04

_65536_kb_sec_ написа:Да не говорим за ниското качество на материалите, корпуса, спойки платки и тн ...

ти сериозно ли ;) не съм виждал по-добра сглобка и пакетиране никога, а съм разглобявал доста и различни телефони щото ми е хоби. няма и един единствен компонент, който да е ниско качество в iphone. единствено с пластмасовите корпуси малко се изложиха, но това е спрямо предните им модели, не срещу други телефони. няма друг телефон на пазара дето като го хванеш в ръка и не се осуква като баница примерно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 06 Май 2011, 11:37

Оф до къде е стигнал тоя свят, всеки втори вече с ай фоун, големата екстра нема що ... (90% от хората така или иначе го използват само за говорене). Взели го на 5 годишен лизинг, инак показват "стандарт" на живот :mhihi: Инак има не лоши реплики , а и екстрата с 2те сим карти не е за изпускане (аз лично ползвам некакво китайско с 2 сим карти и направо се преродих, всички контакти в един апарат , не носиш по 5 телефона и като звънне некой се чудиш кой звъни и защо )
Не Мы такие, Жизнь такая

Потребител
Аватар

Мнение от eric_cartman » 06 Май 2011, 14:46

chenchev написа:Колеги,какво мислите за репликите на Айфоните?
По принцип не мога да си позволя 1500 лв за телефон,а на мен ми трябва просто за визия и т.н

Имат Wi-Fi, с по 2 сим карти едновременно работят(това търсех попринцип :mhihi: )
Намерих си т.нар. CPhone копие на 4ката с капацитивен екран-като на истинския за около 300 лв.

Таа.. какво мислите за тях струва ли си..? :oops: :mhihi:

Не се занимавай с реплики, колега, личат си от километър.Не са качествени, дават много дефекти, например микрофония.Ако ти трябва заради двете сим карти трябва да знаеш, че не всички от тях работят едновременно с две сим карти - когато говориш по едната и някой те потърси на другата ще получи съобщение, че телефонът е изключен.За 300 лева по-добре си вземи някой Samsung с две сим карти, при тях и двете карти работят едновременно и поне ще имаш гаранция за апарата.

Потребител
Аватар

Мнение от 1337 » 06 Май 2011, 15:38

Какво мислите за този телефон http://cgi.ebay.co.uk/Dual-SIM-3-5-JAVA ... 281wt_1135 цената ми се струва смешно ниска

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само и продава,нищо не разбира.
Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.

Мнение от 2 GUNS FIRE » 06 Май 2011, 20:14

san4o написа:Аз лично по стечение на обстоятелствата съм с реплика на 3-ката и съм доволен. Има си всичко необходимо за един телефон, Ви Фи и т.н. За повече от 6 месеца ползване, не е дал един бъг, нито съм сим карти нито с нищо друго. И все пак цената му е 50$ ;)
колега с колко инча екран е?с кои браузер ?ако Опера коя версия?
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 06 Май 2011, 20:22

С Опера, версия 4.2.13216. 3.34 инча май....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2 GUNS FIRE » 06 Май 2011, 20:31

старичка версия.как е браузинга,флаш подържа ли?ви фи-то чувствително ли е?мерси.
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Май 2011, 21:51

купи си и реплика феррари много ще ти тича.. :D
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 06 Май 2011, 22:42

chenchev написа: а на мен ми трябва просто за визия и т.н

Няма смисъл за този котор да даваш парии. ако ще си вземаш хубав телефон си вземи а не Репликааа :no: Според мен !!!

Поздравии :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 06 Май 2011, 23:23

_65536_kb_sec_ написа:Ползвайки само бизнес телефони (и не само), мога да ти кажа че оригиналния Iphone не струва за мен...

Тук малко не мога да се съглася с колегата

Според мен, за да се определи един телефон като "бизнес" той трябва да отговаря на няколко задължителни условия:

1. Да е непрекъснато "online" независимо през 3G или WiFi (мисля, че е излишно дори да се споменават стандарти, като GPRS или EDGE ...)
2. Да има вграден (или да има възможност да се инсталира 3-th party) софтуер който да чете и едитва стандартни файлове от офис приложенията на MS, PDF на Adobe, да архивира и разархивира форматите ZIP, RAR, както и да се записват и редактират най-разпространените формати аудио и снимкови (графични формати)
3. Да има максимално защитена OS и сериозна поддръжка (тук не изключвам и "услугите" предлагани от оператора които могат да опорачат и най-добрите идеи заложени в телефона).
4. Да поддържа инсталацията на цифрови сертификати (въпреки, че все още е малко екзотично за нашите условия)
5. Да има добра камера и светкавица (не говорим за забавление, въпреки, че доста фирми забраняват достъпа на служители с такива телефони до офиса или направо блокират камерите, когато поръчват специални конфигурации като служебни телефони за персонала на фирмата)
6. Да има добре структурирана телефонна (адресна) книга, като данните да са съвместими с форматите ползвани от друг софтуер и мейл-клиенти.
7. Да има подробен календар и органайзер за срещи и задачи
8. Да е достъпна синхронизацията на данните с PC и/или MAC (по USB, Bluetotth, WiFi и не на последно място "Over the Air" по Интернет достъп, без наличието на специализиран софтуер за конвертирането им.
9. Да има сериозна сервизна и софтуерна поддръжка в разумни срокове докато е актуален даден модел (според мен поне 3 години т.е. докато дойде време за смяна на батерията)
10. Наличие на разнообразен софтуер на достъпни цени (т.е. достатъчно популярна и переспективна OS която да привлече интереса на разработчиците и да осигури голям брой потенциални потребители, като гаранция за продажбите)

Всичко това определя и сериозните изисквания към процесор, памет (вкл. и ефективното използване на заетата и свободна памет), комуникационните модули и антената осъщесвяващи връзката и не на последно място капацитета и живота на батерията (по мое мнение с последното се правят най-много компромиси в името на дизайна, размерите и теглото).

Мисля, че iPhone напълно отговаря на тези условия (без да го фаворитизирам или да оспорвам някои недостатъци).
В момента близките ми и аз ползваме пет iPhone ( един 3G, два 3GS и два 4). Всички са ФО (фабрично отключени) и три от тях са джеилнати (с достъп до файловата система)
Всичките се държат перфектно, а както се досещате на трите джейлнати се играе здраво и се инсталират и трият какви ли не приложения и игри.

Аз бях последен който минах от WM6.5 (какви ли не модели модели на телефоните) на iOS (iPhone 4) и въобще не съжалявам.
Телефона е ФО, без Jailbreak и се ползва с непрекъснато включени 3G, WiFI (рядко Bluetooth).
Говори се от порядъка на 70-80 рядко до 120 минути на ден, сваля се поща от 3 акаунта (настроени автоматично да свалят новата поща вкл. прикачените файлове на всеки един час), непрекъснато е включена функцията за локализация и 2-3 пъти на месец се ползва навигация за повече от 1 час)
При този режим на употреба зареждам батерията един път на 24 часа, като го правя за мое удобтво и сигурнаст, а не защото батерията е изцедена тотално (обикновено е над 25% в края на деня)

Изводите са за вас
Последна промяна tsb_bg на 06 Май 2011, 23:38, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2 GUNS FIRE » 06 Май 2011, 23:37

Супер е АйФоуна.добре че са самсунг да им правят дисплеите. :yes: лг вече връткат двуядрени процесори.андроид помита всичко,идва уиндоус фоне и нокиа+майкрософт-лидерите.
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330xi
Мечтае да кара: F25 X3 35i

Мнение от slavyan5 » 07 Май 2011, 16:08

chenchev написа:Колеги,какво мислите за репликите на Айфоните?
По принцип не мога да си позволя 1500 лв за телефон,а на мен ми трябва просто за визия и т.н

Имат Wi-Fi, с по 2 сим карти едновременно работят(това търсех попринцип :mhihi: )
Намерих си т.нар. CPhone копие на 4ката с капацитивен екран-като на истинския за около 300 лв.

Таа.. какво мислите за тях струва ли си..? :oops: :mhihi:

Според мен, ако ти харесва нещо по-добре да си намериш оригинал втора употреба, а не ново менте! Има еднакъв риск, да не кажа, че при новото менте може и да е по-голям...

Друг е въпроса, че аз като цяло не харесвам Ябълкови продукти, за това бих те посъветвал да разгледаш и HTC Desire сериятя... :yes:
Изображение --- Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 07 Май 2011, 23:44

колега и аз обмислях да си зема реплика но след доста четене и мнения на познати се отказах.
Един приятел имаше реплика която издържа 1 година някъде. Четох че след кратко време репликите почвали да дават много бъгове - за пример се сещам че часовника показва 58:30. Доколкото знам и сервизите за реплики са в дефицит.Преобладаващата част от репликите са китайско производство. Гледал съм че има и читави реплики които дора са по добри и оригиналния iphone но те са корейски. Така че ако до тук примерите и мненията на колегите не са те отказали и все още искаш ифон си търси made in korea.
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Май 2011, 23:59

Ква визия кви 2 лева ти луд ли си, вече го написъх де, репликата се различава от 100 метра ще ти се смеят само.
За Ифон 4 само хубави неща мога да кажа, зверски телефон, много работа ми върши като бизнес телефон, мисла повече други телефони да не си купувам, само ифон
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата