Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Re: Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?

Мнение от Krasimir19 » 06 Май 2011, 19:42

momo-1st написа:!
Относно колегата който сравняваше БМВ и не се сещам коя по-маневреност-е явно не е сядал да кара дори старото куче Е34,за да каже че БМВ не е маневрено,!

Колега, не съм карал но съм се возил в Е34 и дори това БМВ не успя да обърне само с 1 завиване на пълен волан като Мерцедеса. И това дето го казваш “явно не е сядал дори“ си в грешка, сядал съм в много БМВ-та и лично аз си имам БМВ Е46. И не казах че БМВ не е маневрено, просто казах че Мерцедес е по маневрен отколкото БМВ. Но въпреки плюсовете пак не бих си взел Мерцедес, предпочитам си БМВ, защо ли? Може би защото БМВ ми харесва като цяло! Това е. :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528

Мнение от kiki12 » 06 Май 2011, 19:53

///Motorsport написа:Aлди - пълен кендзеф - мразя ги и в червата, които са във форма на 4 кръгчета.
Мерцедес - Бе стават за мутреене...и само това. Бих предпочел 7ма серия пред еС класата...а А8 направо е за боклука :mhihi:

Ти сядал ли си някога в А8 ,че го изхвърли чак на боклука :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 06 Май 2011, 20:26

На Мерцедес ми харесват 124 и 156 мисля, че бяха пурите. Това са изключително здрави автомобили и на добра цена, вярно старички са ама класика. По-новите не ги коментираме понеже не са ни по джоба. На Ауди харесвам комбитата и по специално А6 (allroad), иначе и А8 е много добра като комфорт и мощност но ходовата и част е слабичка в сравнение с С или 7 серия. Относно БМВ просто скоро не бих си заменил Е39-ката и ако го направя ще е само за различен двигател! Всеки си има вкус, всеки харесва различни черти и качества. Примерно братовчед ми кара Е класа 98 и какво ли не прави да ме убеди, че е по-добра от Е39 ама няма начин!!! :nono: :mhihi: 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само и продава,нищо не разбира.
Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.

Мнение от 2 GUNS FIRE » 06 Май 2011, 20:36

W126 е пурата
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12 525

Мнение от Bъ3eLa_csl » 06 Май 2011, 20:59

///Motorsport написа:Aлди - пълен кендзеф - мразя ги и в червата, които са във форма на 4 кръгчета.
Мерцедес - Бе стават за мутреене...и само това. Бих предпочел 7ма серия пред еС класата...а А8 направо е за боклука :mhihi:

Не бях виждал по-селско мнение от твоето в тоя форум .. такива като теб развалят репутацията на този форум,а иначе като толкова много ги разбираш какъв е твоя автомобил я раздуй ,че много ми е чудно.
Много се извинявам за офф топика но не се сдържах.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 06 Май 2011, 21:27

alx написа:всъщност за теглото си всичките немски коли са сериозно "undertired".. това да ми тежиш 2.5 тона и да имаш 275 гуми отзад... комично... проблема е че и афтърмаркет повече от 305 не влизат ако не почнеш да блъскаш калниците...

Широката гума вкарва допълнително шум, джантата се криви много по-лесно от вътрешната страна, увеличава триенето и съответно разхода...Иначе да, да ти свети дълго тракшъна на кола 4x4 с 80км/ч говори, че може да поеме още гума...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Май 2011, 21:51

Modulo написа:
alx написа:всъщност за теглото си всичките немски коли са сериозно "undertired".. това да ми тежиш 2.5 тона и да имаш 275 гуми отзад... комично... проблема е че и афтърмаркет повече от 305 не влизат ако не почнеш да блъскаш калниците...

Широката гума вкарва допълнително шум, джантата се криви много по-лесно от вътрешната страна, увеличава триенето и съответно разхода...Иначе да, да ти свети дълго тракшъна на кола 4x4 с 80км/ч говори, че може да поеме още гума...

не забравяй, че винаги можеш да сложиш 2 торби пясък в багажника

опс, забравих че матора е на мястото на пясъка :)
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 06 Май 2011, 22:07

Bъ3eLa_csl написа:

Не бях виждал по-селско мнение от твоето в тоя форум .. такива като теб развалят репутацията на този форум,а иначе като толкова много ги разбираш какъв е твоя автомобил я раздуй ,че много ми е чудно.
Много се извинявам за офф топика но не се сдържах.

Баси забавния тип си. Последовател на Къцито :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 06 Май 2011, 22:11

kiki12 написа:

Ти сядал ли си някога в А8 ,че го изхвърли чак на боклука :mhihi:

Мда, попрекалих малко :mhihi: Седял съм, да, и не е чак толкова лошо, но както и да е. Всъщност както казаха всички - всеки спред предпочитанията си и вкуса си. :yes:

(когато съм писал в тая бях в много кофти настоение :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318тдс комби

Мнение от mgate » 06 Май 2011, 22:49

Така и аз да изразя мнение по темата ,значи правим директно сравнение на трите марки
БМВ Е36 318ТДС КОМБИ: 90кс/1665куб 190нютон метра при 2000 об/мин ускорение 0/100 -14.4сек смесен разход 5.9/100

АУДИ А4 ТДИ КОМБИ:90КС/1896куб 182 нютон метра при 2300об/мин ускорение 0/100-15 сек смесен разход 5/100

МЕРЦЕДЕС Ц 220 ТД КОМБИ:95КС/2155куб 150 нютон метра при 3100об/мин ускорение 0/100-16.6 сек смесен разход 7/100

И сега вече като уточнихме марките и моделите мога да изразя мнението ми базирано на мои лични наблюдения и факти за Мерцедеса първо до излизането на фейс лифта вътре дизайна му е под пълна критика един опел има много по-добър такъв,явно са решили че марката продава но не след фейса не коментирам там всеки знае че няма нищо общо!!!
за мене лично в сравнение с горните два автомобила не предлага нищо по- добро за парите си.
Следва Аудито много добре като дизайн вътре ,отвън също въпреки че Бимата много повече радва ,но не мога да отрека че ми харесва идва момента със здрвината на окачването ето тук Бимата превъзхожда по-евтина и по- надеждна .А останалото дето не коментирам са плюсовете на автомобилите вие си правете изводи :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от angel055 » 06 Май 2011, 23:02

mgate написа:Така и аз да изразя мнение по темата ,значи правим директно сравнение на трите марки
БМВ Е36 318ТДС КОМБИ: 90кс/1665куб 190нютон метра при 2000 об/мин ускорение 0/100 -14.4сек смесен разход 5.9/100

АУДИ А4 ТДИ КОМБИ:90КС/1896куб 182 нютон метра при 2300об/мин ускорение 0/100-15 сек смесен разход 5/100

МЕРЦЕДЕС Ц 220 ТД КОМБИ:95КС/2155куб 150 нютон метра при 3100об/мин ускорение 0/100-16.6 сек смесен разход 7/100

И сега вече като уточнихме марките и моделите мога да изразя мнението ми базирано на мои лични наблюдения и факти за Мерцедеса първо до излизането на фейс лифта вътре дизайна му е под пълна критика един опел има много по-добър такъв,явно са решили че марката продава но не след фейса не коментирам там всеки знае че няма нищо общо!!!
за мене лично в сравнение с горните два автомобила не предлага нищо по- добро за парите си.
Следва Аудито много добре като дизайн вътре ,отвън също въпреки че Бимата много повече радва ,но не мога да отрека че ми харесва идва момента със здрвината на окачването ето тук Бимата превъзхожда по-евтина и по- надеждна .А останалото дето не коментирам са плюсовете на автомобилите вие си правете изводи :yes:

Красиво комби на БМВ и Мерцедес за мен не съществува ! Ауди са единствените с уникални комбита А4 А6 и разбира се този танк Allroad ( имам предки наблюдения над един 2.7 BiTurbo 300hp с всички екстри - УНИКАЛНА кола )

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Май 2011, 23:06

аз пък ги обичам и трите по много различни причини... да приемеме че и трите марки са еднакво бързи... остават другите.. субективните неща

бмв-то го обичам защото всичко прави добре, но изисква внимание и те прави съпричастно към шофирането. няма как да караш бмв (дори 7 серия) и да се возиш в него... не са за возене тия коли... натрапват ти се... технологията е "в лицето ти"... няма как да я игнорираш.

мерцедесите ги обичам защото ... са ненатрапчиви. усещат се по-тромави въпреки че новите правят всичко добре. по... лежерни са. мерцедеса не го караш а по-скоро го побутваш от тук от там да върви в нужната посока. технологията при тях е скрита... един вид копчетата са малко. в меро се возиш по-често от колкото го караш... но ако решиш- може и да го караш.. не както се кара бмв, но... крайния резултат е същия.

аудитата ги обичам защото са най-практичните и най-непретенциозните откъм характер и усещане... което е... нещо средно между бмв и мерцедес. всъщност това е и философията на ауди- да заемат "средата" между мерцедес и бмв. по-спортно от мерцедеса и по-практично от бмв-то. успеха е променлив в зависимост от модела.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 06 Май 2011, 23:27

alx написа:...всъщност това е и философията на ауди- да заемат "средата" между мерцедес и бмв. по-спортно от мерцедеса и по-практично от бмв-то. успеха е променлив в зависимост от модела.

Ще ме извиняваш, ама едно аЛди, каквото и да било то, по-практично може да е само от фиат чикуеченто ли там кво беше ;)
Единственото Ауди което ми е харесало е новата А8-ца и то в доста солен вариант ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Май 2011, 23:38

VesoPesa написа:
alx написа:...всъщност това е и философията на ауди- да заемат "средата" между мерцедес и бмв. по-спортно от мерцедеса и по-практично от бмв-то. успеха е променлив в зависимост от модела.

Ще ме извиняваш, ама едно аЛди, каквото и да било то, по-практично може да е само от фиат чикуеченто ли там кво беше ;)
Единственото Ауди което ми е харесало е новата А8-ца и то в доста солен вариант ;)

колега, замисли се защо 20 години след ур куатрото се появиха Х-драйва и 4матика

така ще стигнеш сам до идеята, защо аудито е по-практично от бенца и бмвто..
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 06 Май 2011, 23:42

BadAngel написа:
VesoPesa написа:

колега, замисли се защо 20 години след ур куатрото се появиха Х-драйва и 4матика

така ще стигнеш сам до идеята, защо аудито е по-практично от бенца и бмвто..

не че нещо ама х-драйва от кога мислиш го има?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата