Видеонаблюдение на сграда
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Re: Видеонаблюдение на сграда
Интересува ме какъв кабел се слага за камерите... доколкото разбрах се слага коаксиален кабел + захранващ кабел??Така ли е?!?
quickshare написа:Интересува ме какъв кабел се слага за камерите... доколкото разбрах се слага коаксиален кабел + захранващ кабел??Така ли е?!?
Зависи какви камери ще слагаш. Все повече популярност добиват в момента IP Камерите, за които се пуска LAN кабел cat. 5E или дори 6Е . По един кабел можеш да пуснеш спокойно и сигнал и захранване . Инак ако ще използваш обикновени - коаксиален + захранващ (повечето са на 12 Волта, но съм виждал и на 220 камери)
Не Мы такие, Жизнь такая
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Брат ми работи във фирма за видеонаблюдение с цени без конкуренция ...ако имаш нужда...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Така е!
Има и вариант да пуснеш комбиниран кабел, но гледай да не е микрокоаксиал. Ако ще има повече от 1 камера можеш (в зависимост от разстоянието) с 1 захранващ кабел да обереш 2-3 камери, но коаксиалния си е до всяка камера!
Има и вариант да пуснеш комбиниран кабел, но гледай да не е микрокоаксиал. Ако ще има повече от 1 камера можеш (в зависимост от разстоянието) с 1 захранващ кабел да обереш 2-3 камери, но коаксиалния си е до всяка камера!

6 мнения
• Страница 1 от 1