Изборите за президент.
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Изборите за президент.
ГЕРБ внесе в парламента проект за решение за насрочване на избори за президент и вицепрезидент на 23 октомври (неделя), предаде Фокус.
Според приети промени в Изборния кодекс тази година изборите за президент и вицепрезидент ще се проведат в една дата с местните избори.
Задължение на президента е да издаде указ за насрочване на местните избори. При първите консултации за провеждането на изборите, президентът Георги Първанов заяви, че ще се съобрази с предложението на ГЕРБ.
Тогава и сега предложената от ГЕРБ дата бе 23 октомври. При консултациите управляващите са били подкрепени от „Атака“ и Синята коалиция. От БСП предложиха изборите да се проведат на 13 ноември. От ДПС пък предложиха датата 30 октомври, която бе подкрепена и от НДСВ.
Имаме време да си помислим.

Според приети промени в Изборния кодекс тази година изборите за президент и вицепрезидент ще се проведат в една дата с местните избори.
Задължение на президента е да издаде указ за насрочване на местните избори. При първите консултации за провеждането на изборите, президентът Георги Първанов заяви, че ще се съобрази с предложението на ГЕРБ.
Тогава и сега предложената от ГЕРБ дата бе 23 октомври. При консултациите управляващите са били подкрепени от „Атака“ и Синята коалиция. От БСП предложиха изборите да се проведат на 13 ноември. От ДПС пък предложиха датата 30 октомври, която бе подкрепена и от НДСВ.

Имаме време да си помислим.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Изборите за президент.
става страшно
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
От произтичащата полит-икономическа ситуация в момента,ме се струва че тази година ще има наказани от народа политици! 

pkaramitev написа:От произтичащата полит-икономическа ситуация в момента,ме се струва че тази година ще има наказани от народа политици!
Сакън.
Ама не те разбирам

- F*natic
- Потребител
-
- Кара: ше E36 325i
Дано само не направим Болен Сидеров президент... 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Тази година нямам идея за кой ще гласувам
Имам неприятното усещане че ще стане некое поредно недоразумение

Имам неприятното усещане че ще стане некое поредно недоразумение

F*natic написа:Дано само не направим Болен Сидеров президент...
Хахаха , ми ако Бойко са за благодарност не издигне собствен кандидат, ами подкрепи Болен, познайте кой ще ни е президент . Не мога да си го обясня аз лично това овчедушие, да се гласува партийно , за партията, па ако ще кандидата да им е некоя кравешка ф@шкия

Лично аз мисля да гласувам за Светльо Витков, нещо има слухове, че щял да се кандидатира

http://www.viewsofia.com/article/9126/S ... -prezident
Не Мы такие, Жизнь такая
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
дайте да видим първо кандидатите, пък ще го обсъдим. Комунистите нямат силна личност и няма да вземат повече от 15-20%.
а колкото до местните избори.... единственото ми желание е найден зеленолайнарски да го махнем от поста кмет на плевен, че ако остане още един мандат, може града да го обявим направо за село и да изселим принудително хората за да се свърши тая агония вече 12 години

а колкото до местните избори.... единственото ми желание е найден зеленолайнарски да го махнем от поста кмет на плевен, че ако остане още един мандат, може града да го обявим направо за село и да изселим принудително хората за да се свърши тая агония вече 12 години

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
винаги гласувах но от тези 20 години се нагледах и видях много неща .
и да ви кажа колеги просто съм отчаян кво се случва и какво се случи до днес.
в казармата командир на боиното поделение беше дори турчин.нищо вече неможе да ме учуди.от първанов нямам впечатление.но за мен е к...
няма да гласувам повече дори и турци да доидат .и по зле да стане поне дано се пробудим. аз повече не.
в казармата командир на боиното поделение беше дори турчин.нищо вече неможе да ме учуди.от първанов нямам впечатление.но за мен е к...
няма да гласувам повече дори и турци да доидат .и по зле да стане поне дано се пробудим. аз повече не.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
zaharin3 написа:винаги гласувах но от тези 20 години се нагледах и видях много неща .
Това нещо не го вярвам, аз дори не съм виждал резан с нашивка, камоли да е някакъв командир

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
vld, кога си служил..на божура ракетното, деж. по поделение беше резняк ст. лейтенант...като новобранци в щръкландия взводен ни беше турчин, колко сме помпали за тва че пеем край Босфора шум се вдига
(2002г)

(2002г)
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
1994 г. имаше турци, само кашици и кечисти. Ама как да е. Темата май треба да е, изборите за президент+местните избори.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Сондьора написа:vld, кога си служил..на божура ракетното, деж. по поделение беше резняк ст. лейтенант...като новобранци в щръкландия взводен ни беше турчин, колко сме помпали за тва че пеем край Босфора шум се вдига![]()
(2002г)
1998-1999 В Разград и после в Врана 72345, вътрешни войски, имаше турци но нито един дори ефрейтор нямаше от тях, камоли някакъв на служба

Повечето бичеха дневален и миячи и чистачи по столовата, тук таме някой кадърен, който мяза на човек даваше караули с нас на посолствата, останалите ... вече споменах.

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
Деним какво име е .данеби да е пра българско или ...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
zaharin3 написа:Деним какво име е ..
Тва са дънки бе

Иначе за президент ше гласувам за мене си! Земам една бюлетина, на ГЕРБ за препоръчване, и си пишем името на нея! Те тва е

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2