Новият "коментатор" на Ф1.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Re: Новият "коментатор" на Ф1.....

Мнение от CONAN » 08 Май 2011, 15:16

Тия от тв7 се подиграват с феновете на Ф1,с конкурс ли ги търсят тия коментатори...... :bang:
Тоя "жерав" ,днешния успява да превърне ГП на Турция в мъпет шоу..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Motorsport » 08 Май 2011, 22:12

Пълна скръб е тоя. :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 09 Май 2011, 0:01

Вярно и тоя е бастун
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 10 Май 2011, 22:11

Атанас Марков не става за водещ, то е очевидно. Просто нали е от Ф1 Рейсинг, та затова ще го гледаме занапред. Иначе Георги Иванов си е супер, мене много ме кефи. Точен е, забавен, удоволствие да го слушаш. За Иван Тенчев - само мога да съжалявам, че вече не коментира. Той ми беше любимеца. Заедно с Момчил бяха супер.

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 12 Май 2011, 13:29

Къде остана Груев, там беше истината :mhihi:
Уикенда бях на пистата, че не ми се слушаха малоумните коментари по тв7, доста по интересно е :mhihi: , даже са ни снимали :lalala:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Май 2011, 14:30

Колко ви излезна това удоволствие?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lowrider » 12 Май 2011, 15:09

Иска ми се да направя паралел с друг ивент, но ще се въздържа, ще ти драсна л.с.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 13 Май 2011, 10:50

И аз се присъединявам към мнението за този нов елемент. Говори само тъпотии, или повтаря нещата на колегата си с малко различен словоред. Последния път обаче забелязах че не само ТВ7 дават формулата но и филм+ където манчев коментираше. За съжаление видях това на края когато се ядосах че дават реклами точно след финала и прехвъгах каналите и видях на филм+ манчев да коментира финала. изненадах се, но ако е така ще се преместя на филм+ аз.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Май 2011, 12:14

лоу, нямам лс-та :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lowrider » 13 Май 2011, 12:47

bam-bam написа:лоу, нямам лс-та :)

Имаш, стои ми в изходящи, но не си го отворил, виж да не ти е пълна кутията?
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 13 Май 2011, 20:39

Това високото момче, което наричате "жираф" си има име и се казва Емилиян Стойков. Не го принизявайте до онази карикатура Атанас Марков. За тоя не ми се хаби да натискам клавишите. Явно не сте гледали предаванията на Евроспорт, където Емилиян коментира много силно, особено "24-часа на Льо Ман", коментира и мотоциклети. Тази година за първи път се пробва и с "Дакар", но там не му е силата. От младите момчета той е най-обещаващ. Та въпросният "жираф" знае и разбира доста повече от половината симпатяги в тази тема. Признавам, че външният му вид не е за пред камера, но момчето това си го знае и в Евроспорт, където му е постоянната работа, винаги е с коментар зад кадър. Имате право да се гаврите с ТВ7, защото като цяло и студиото и всичко друго в предаването е неадекватно. Още не чух някой да се подиграва с Г.Иванов (Гонзо, другият водещ) :?:

Истината е да се слушат бившите пилоти от Ф1 и коментатори по BBC :idea:, но не е по темата :bchug:

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 14 Май 2011, 18:22

krika написа:Това високото момче, което наричате "жираф" си има име и се казва Емилиян Стойков. Не го принизявайте до онази карикатура Атанас Марков. За тоя не ми се хаби да натискам клавишите. Явно не сте гледали предаванията на Евроспорт, където Емилиян коментира много силно, особено "24-часа на Льо Ман", коментира и мотоциклети. Тази година за първи път се пробва и с "Дакар", но там не му е силата. От младите момчета той е най-обещаващ. Та въпросният "жираф" знае и разбира доста повече от половината симпатяги в тази тема. Признавам, че външният му вид не е за пред камера, но момчето това си го знае и в Евроспорт, където му е постоянната работа, винаги е с коментар зад кадър. Имате право да се гаврите с ТВ7, защото като цяло и студиото и всичко друго в предаването е неадекватно. Още не чух някой да се подиграва с Г.Иванов (Гонзо, другият водещ) :?:

Истината е да се слушат бившите пилоти от Ф1 и коментатори по BBC :idea:, но не е по темата :bchug:

Не го нареках жирав а жерав -в смисъл прелетна птица,за справка картинката по долу
Изображение
Емилиян може и да разбира но с тази неравномерна дикция (забравя да си поема въздух) и стил на коментиране тип "бразилски коментатор на футбол(гооооооооооол) ",лично аз не мога да го "смеля" и "преглътна".А и не претендирам да разбирам от Ф1 ,но искам този ,които коментира да прави състезанието по увлекателно и да слушам с интерес ,което за жалост само при Тенчев се е случвало.
Може и да съм пристрастен малко ,но всички сравнени с Тенчев са бледо подобие на коментатори.Г.Иванов може и да не е най добрия коментатор но поне мен не ме дразни гласа му ,до колкото тия двата могат да те откажат да гледаш Ф1.

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 15 Май 2011, 2:09

CONAN написа:Не го нареках жирав, а жерав [/img]
:yes:

Предишна

Назад към Извън Темата