Реплика на IPhone 4..?
Модератор: Общи модератори
Re: Реплика на IPhone 4..?
купи си една Нокиа за 20 лв и си свиркай....аз така напраих и съм много доволен....файда от позьорски истории няма
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега ,
щом ще е за "визия" давай смело.
Колеги,
едва ли неговите приятели ще го познаят ...споко!
Форума е "страотен" напоследък!
Жесток даже!
За мен "извън темата", е като снимката в лична карта ...
Колеги,
Форума е "страотен" напоследък!

Жесток даже!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
klintan66 написа:Колега ,
Колеги,
Форума е "страотен" напоследък!![]()
Жесток даже!
то и другите раздели същият чеп, ама лаф да става....бизнес, мизнес тИлИфони....
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
По добре си вземи 3G ще ти върши с пъти по добра работа
И тук темата взе да обръща пак насраната страна.. Всички станаха бизнесмени... и с бизнес телефони.. айфона си е удобен.. първо е прост.. има всичко и второ дървеното 2г което ползвам е на 4години и очукано но пък работи безотказно.. Бизнес телефоните бяха едно време като пуснаха първите серии на HP и като ми се чудиха как може да съм в интернет от тях.. А сега.. всеки бъка за уай фай фешън телефон даже реплика да е аз нали съм гъзар.. ако не може си позволи оригинала то да взема некой кенеф..
вземете се малко стегнете.. Ако сте бизнесмени или гъзари.. Блекбери или Ябълката.. само че ме съмнява че имате толкова пари да му поддържате постоянно включения нет.. или ще ми обикаляте като златотърсачи да ми се вържете към някоя мрежа от някое кафе.. 

И тук темата взе да обръща пак насраната страна.. Всички станаха бизнесмени... и с бизнес телефони.. айфона си е удобен.. първо е прост.. има всичко и второ дървеното 2г което ползвам е на 4години и очукано но пък работи безотказно.. Бизнес телефоните бяха едно време като пуснаха първите серии на HP и като ми се чудиха как може да съм в интернет от тях.. А сега.. всеки бъка за уай фай фешън телефон даже реплика да е аз нали съм гъзар.. ако не може си позволи оригинала то да взема некой кенеф..

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
uricatoli написа:По добре си вземи 3G ще ти върши с пъти по добра работа![]()
И тук темата взе да обръща пак насраната страна.. Всички станаха бизнесмени... и с бизнес телефони.. айфона си е удобен.. първо е прост.. има всичко и второ дървеното 2г което ползвам е на 4години и очукано но пък работи безотказно.. Бизнес телефоните бяха едно време като пуснаха първите серии на HP и като ми се чудиха как може да съм в интернет от тях.. А сега.. всеки бъка за уай фай фешън телефон даже реплика да е аз нали съм гъзар.. ако не може си позволи оригинала то да взема некой кенеф..вземете се малко стегнете.. Ако сте бизнесмени или гъзари.. Блекбери или Ябълката.. само че ме съмнява че имате толкова пари да му поддържате постоянно включения нет.. или ще ми обикаляте като златотърсачи да ми се вържете към някоя мрежа от някое кафе..

Като си с Айфон си имаш нон стоп интернет през оператора където и да си това му е идеята ан този телефон, не да търсиш мрежа и да държиш телефона като металотърсач, обаче удоволствието да имаш интернет постоянно се плаща, няма как хем да си гъзар хем да е без пари

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
uricatoli написа:.. Ако сте бизнесмени или гъзари.. Блекбери или Ябълката.. само че ме съмнява че имате толкова пари да му поддържате постоянно включения нет.. или ще ми обикаляте като златотърсачи да ми се вържете към някоя мрежа от някое кафе..
N.Mihaylovski написа:... Като си с Айфон си имаш нон стоп интернет през оператора където и да си това му е идеята ан този телефон, не да търсиш мрежа и да държиш телефона като металотърсач, обаче удоволствието да имаш интернет постоянно се плаща, няма как хем да си гъзар хем да е без пари
Прави сте и двамата - всичко се плаща, но зависи за какво и колко:
Ако е за гъзария и 1 лв. да е таксата пак е много
Ако е за кеф - кеф цена няма
Ако с това си вършиш работоата е просто въпрос на сметка

За пример давам една сметка от която се вижда, че при така подбраните тарифи за платени месечни такси 44.23 лв. са ползвани отстъпки в размер на 48.20 лв. или с други думи са спестени 4 лв. за реално потребление.
Конкретно за интернет достъп (непрекъснато включен 3G) е платена месечна такса 16.58 лв. а е ползвана отстъпка в размер на 19.26 лв.
За телефонни разговори (все пак за това е телефона) е платена такса 21.90 лв. а са ползвани съответни отстъпки (6.80 + 4.00 + 18.14) общо за 28.94 лв.
Това е при положение, че повечето време съм бил в офиса или в къщи и е ползван предимно WiFi достъп (също непрекъснато включен) и не е много показателно, но за съжаление това е една от малкото фактури, които съм получил напоследък и това мога да покажа, но това е друга тема ........
По принцип колкото по-голямо е потреблението толкова по-големи са и отстъпките и общата сума, но всеки си има глава на раменете да прецени колко и за какво плаща ....
Последна промяна tsb_bg на 08 Май 2011, 23:02, променена общо 1 път
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
uricatoli написа: Ако сте бизнесмени или гъзари.. Блекбери или Ябълката.. само че ме съмнява че имате толкова пари да му поддържате постоянно включения нет.. или ще ми обикаляте като златотърсачи да ми се вържете към някоя мрежа от някое кафе..
Има достатъчно добри оферти от операторите с по 1ГБ трафик за по 20 лева на месец

Вече във всяко 2-ро заведение има WiFi, защо да не го използвам?!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
за 35 лв абонамент от М тел имам неограничен интернет и след ГБ пада скоростта
100 безплатни към всички оператори и 1000 към МТЕЛ
доволен съм като цяло
100 безплатни към всички оператори и 1000 към МТЕЛ
доволен съм като цяло
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- eric_cartman
- Потребител
-
1337 написа:Какво мислите за този телефон http://cgi.ebay.co.uk/Dual-SIM-3-5-JAVA ... 281wt_1135 цената ми се струва смешно ниска
Получаваш това за което плащаш.Камерата му няма начин да е 1.3 mpx, на китайците са 0.3 mpx.Преди две лета ползвах по необходимост три сим-карти и взех една китайска реплика на айфон.Да носиш три телефона, особено през лятото си е неудобна работа.Като цяло беше добре, ако се ползва само за разговори, да напишеш смс беше мисия невъзможна

" бизнесмен или гъзар .. блекбъри или ябълка " нима само тези две марки стават за това предназначение .. нямам мнение само от iphone 4 и не мога да кажа нищо,но за другите модели на ябълката ... е за всяко действие трябва да си кача програма .. аз съм с htc hd2 и съм предоволен с windows mobile 6.5 , лесен за употреба и с доста добра визия,грабва окото на всеки който го види
има доста хора в форума които са с такива телефони , нека и те споделят мнение 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
uricatoli написа:само че ме съмнява че имате толкова пари да му поддържате постоянно включения нет.. или ще ми обикаляте като златотърсачи да ми се вържете към някоя мрежа от някое кафе..
То за това си има планове

baron4o написа:" нямам мнение само от iphone 4 и не мога да кажа нищо,но за другите модели на ябълката ... е за всяко действие трябва да си кача програма .
T.e. Win телефоните работят без програми или как да го разбираме?

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
На 1 приятел му поръчах такъв от Китай, носи го 2 дни и го продава сега.
външен вид 1 към 1 с оригиналния - и ориганелн продадох преди 1месец
Навсякъде си пише Iphone, само отзад ябълката свети- на оригиналния не
Има сензор
Wi-Fi е като умрял кон - ту се свърза, ту не или пък само се изключва.
Двете карти работят едновремено - не дава проблем
Мнг трудно местене в менюто, сензора на дисплея явно е доста зле и трябва да натискаш бая.
Графика доста добра, не като оригинала, но доста добра.
Ако ти трябва за външен вид и 2 карти едновремено става иначе за друго не става. Даже и 2 батерии има, бая ще говориш:)))
Ако си от София, ела да го видиш да си се убедиш сам.
външен вид 1 към 1 с оригиналния - и ориганелн продадох преди 1месец
Навсякъде си пише Iphone, само отзад ябълката свети- на оригиналния не
Има сензор
Wi-Fi е като умрял кон - ту се свърза, ту не или пък само се изключва.
Двете карти работят едновремено - не дава проблем
Мнг трудно местене в менюто, сензора на дисплея явно е доста зле и трябва да натискаш бая.
Графика доста добра, не като оригинала, но доста добра.
Ако ти трябва за външен вид и 2 карти едновремено става иначе за друго не става. Даже и 2 батерии има, бая ще говориш:)))
Ако си от София, ела да го видиш да си се убедиш сам.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Тая реплика за нищо не става ...... имам оргинален виждал съм и реплика нямат нищо общо ти за 10 лева си земи телефон има повече екстри от репликата ...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Стига с тези реплики. Скоро ще има хора, които ще питат за реплика на е30-ка. 

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
iphone 3g (поне така ми казаха се води) заслужава ли си да се плати 300 лева като телефона е донесен от щатите и е много малко употребяван с втората батерия е и с всичките му там салтанати