Питане за Атака

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 22 Фев 2006, 18:03

gyrate написа:
Aleks написа:Никоя партия не е направила нищо за мене,вси4ко сам съм си го постигнал и още нещо-По добре за Атака.
Или гласуваите за ДПС следващия път да ви резнат пишките и да говорите на Турски .
4е може и да ви опънат дори 8)

ще гласувам

за бсп отново та да видим кой ще ме резне. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Братушките как кои ?
Ще 4акате на ред за лади4ки маи :mhihi:
И ще 4акате на образцовия за банан4ета аааааа.....
Които и да доиде все тая не ме е.е

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 22 Фев 2006, 18:31

какво направи атака ли?
попречи да се направят куп глупости от оправляващите.
групата е малка и ако не беше така сигурно някои щеше да е по добре
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 22 Фев 2006, 18:42

B U L L I написа:какво направи атака ли?

:yes: :have one:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 22 Фев 2006, 18:48

Aleks написа:
gyrate написа:
Aleks написа:Никоя партия не е направила нищо за мене,вси4ко сам съм си го постигнал и още нещо-По добре за Атака.
Или гласуваите за ДПС следващия път да ви резнат пишките и да говорите на Турски .
4е може и да ви опънат дори 8)

ще гласувам

за бсп отново та да видим кой ще ме резне. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Братушките как кои ?
Ще 4акате на ред за лади4ки маи :mhihi:
И ще 4акате на образцовия за банан4ета аааааа.....
Които и да доиде все тая не ме е.е

Моля пишете само на кирилица, за да не бъдат трити вашите мнения. Ако нямате инсталиран кирилизатор, използавайте вградения във форума. :roll: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 22 Фев 2006, 18:50

B U L L I написа:какво направи атака ли?

нима? последно дето четох май обратното. те са изолирани и всички глупости които искат никой не ги и гледа.

за това само ще срамят страната на националните празници, защото предатели само това могат.

(освен ако броим малките момченца и момиченца и масовите побои, и за това ги бива.)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 22 Фев 2006, 19:10

Добре де казвате че АТАКА е докарала расови безредици! Нима всеки от вас дълбоко в себе си неиска нашата мила родина да не е на път да се превърне в ромска държава (натам са тръгнали нещата), нима ви е приятно вечер да ни четат новини на турски и недаи си боже този така мил и разбираем "славянски език " да стане 2ри официален! :evil: Народа вече неиздържа !Това показаха изборите ! Гласовете за АТАКА бяха на отчаяни хора! Коалиция АТАКА бърка сметките на управляващите!- ето защо много мръсотии се изливат срещу тях! Много ме радва факта, че те искат да спрат затварянето на АЕЦ Козлодуи! Хора повярваите колко е важно АЕЦ да работи! И все пак АТАКА неподхожда правилно в някои случаи с острите си изказвания! Дано тези от парламента станат българи и да мислят за България, а не за техния си джоб! Ако съм обидил някои то искрено се извинявам ! :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 22 Фев 2006, 19:26

това е нереално мислене. никой до сега не успя да постигне това.

ако искаш чиста българия, отрежи няколко раъиона* и направи страната още по малка, но тогава тези с етнически връзки в тези нови чисто български раъиони* ще почнат отново да искат права както е и сега.. така че, всички български компютърни расисти трябва да се научат на доза реалност а не да се крият зад идиоти като атака дето ви продават фалшив патриотизъм.

ние сме отчаяни от 16 години. само извинения.. този виновен, онзи виновен. айде стига.

*не мога да намеря клавиша, знам как се пише.

Не очаквам нещо да се промени в парламента. мафиотската структора е добре внедрена но размяната на мафията с крайните луди не е решение. или ще отнеме 40 години да се нормализира обществото, или ще се затрием. това си е ясно вече.

АЕЦ... не ми се говори а реве, но за това говорете със симеон, койти ни спаси** за 800 дни като всички бабки му даваха червено килимче в 2001. хората се биха срещу монархията с векове поради причина, ние си го върнахме ( и сме първите! браво на нас, първи в нещо). сега ще си патим. АЕЦ е едно от многото.

**по скоро си спаси парите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exvitermini » 22 Фев 2006, 22:15

ок бате ама по тая тема може много да говорим нямам против другите раси в България но неискам да имат такова голямо влияние и приоритет в България! Защото ние българите кадето и да идем в чужбина се отнасят студено към нас! Така е навсякаде!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 22 Фев 2006, 23:41

Повечето депутати са събирани от кол и въже 2 седмици преди изборите,за това се получи тва с педали,педофили и т.н.Какво прави Волен Сидеров?Ами всеки от нас псува депутатите на улицата,на работното си място,вкъщи.А той ги псува в лицата :mhihi: което хич не е малко.Някои казаха,че са предатели,ако може да споделят аргументите си.Аз лично предпочитам АТАКА пред турската измет на Догана.....А това,че той бил по-голям българин от когото и да било изобщо не ми се коментира :puke:
На следващите избори пак ще гласувам за АТАКА.Получавам душевен оргазам като чуя Волен как нарича депутатите отявлени педерасти и как Сергей Димитриович Станишев не е управлявал през живота си будка,а камоли страна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 23 Фев 2006, 6:50

exvitermini написа:ок бате ама по тая тема може много да говорим нямам против другите раси в България но неискам да имат такова голямо влияние и приоритет в България! Защото ние българите кадето и да идем в чужбина се отнасят студено към нас! Така е навсякаде!

ама те са граждани бе как може да имаш такива изкания?

баси расизма...

ти където и да отидеш, гражданин ли си? там ли си роден? не. така че какво очакваш..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exvitermini » 23 Фев 2006, 9:12

ти нещо си се объркал ти си върл фен на всички но не и на нас българите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exvitermini » 23 Фев 2006, 9:14

Помисли какво става в тая държава бе човек ! къв расизъм бе! Аз сум на пут да стана турчин в собствената си държава бре! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Фев 2006, 11:20

Tano написа:Леон е прав, Атака са подлоги на ДС, който влезоха в парламента за да хвърлят прах в очите на хората, и да им отклоняват вниманието когато станишката, мадридският педера. и турския педера. направят поредната огромна далавера за много пари в техния джоб и който пра-пра на ен-та степен мой внуци ще плащат.

:clap:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 23 Фев 2006, 11:28

exvitermini написа:ти нещо си се объркал ти си върл фен на всички но не и на нас българите

ти луд ли си? гражданство означава равни права независимо какъв си. пише си го в конституцията (виж по долу).

какви са тия глупости - тоя не е българин оня не е. всички са българи, колкото и ти си. поне в правния смисъл. а те как се чувстват относно страната не променя факта че са български граждани и имат всички права които и ти имаш.

това че някой е циганин не означава че не е роден тук, не е раснал тук, и че целия му род не е тук и винаги е бил.

че някой е турчин, ех, не всички си отидоха. а тези родени тука са българи, колкото и да не можеш да го глътнеш.

(2) All citizens shall be equal before the law. There shall be no privileges or restriction of rights on the grounds of race, nationality, ethnic identity, sex, origin, religion, education, opinion, political affiliation, personal or social status or property status.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 23 Фев 2006, 11:32

exvitermini написа:Аз сум на пут да стана турчин в собствената си държава бре! :mhihi:

жалко, за тебе но това е твое право па ако ти се изка, давай. :mhihi: :gay:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата