Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Мерцедес и Ауди кошници / БМВ супер автомобил !?

Мнение от latrel » 11 Май 2011, 12:37

lowshow написа:
ogata написа:
Според мен нито една немска машина не може да се нарече кошница ;)

Ford, Opel, GOLF :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Май 2011, 12:57

latrel написа:
lowshow написа:
ogata написа:
Според мен нито една немска машина не може да се нарече кошница ;)

Ford, Opel, GOLF :dunno:

Що пъ гоУф,аз карам гоУф 6 и мога да ти кажа че е доста по-добър от повечето БМВ та,еле пък тея дето беха на събора :mhihi: :bchug:
Последна промяна Е.Димитров на 11 Май 2011, 13:41, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 11 Май 2011, 13:08

ивчо написа:
Boyadjiev написа:sgm Кооолега... Недей да сравняваш "простата" ми 20-ска с топ конкуренцията на куатро спрели са тия коли от тоя период на Ауди и Мерц. че изобщо няма какво да сравняваме с БМВ. направо М5 си е не самолет, а совалка... S3 - 220 коня ? М3 -> 320, опаа на друга планета сме май ?
коли :nono:

Да,гледам че smg те е питал вече ...
Да А4 (б5),по-точно S4,чиито двигател от 2.7 литра вади 270 коня ... И за справка,М3 със 3.0 литров дава 286 коня ... Nice,a!? Ся, Б32 дава 320 коня,ама има половин литър в повече ...
И ко ми си дал моното на 2.0 мотор ...? Пълната е 115 коня ... ?!

Я ми кажи, ама честно си признай пред всички тука, знаеш ли каква е разликата между атмосферен и турбо мотор, защото гледам че задаваш въпроси и споделяш компетентно мнение? Да правиш сравнение между турбо и атмосферен е висша форма на невежество, няма какво повече да се коментира. Да не говорим че 265 коня от 2,7 литра на s4 е почти аналогично с 286 коня от 3,0 на М3, а единият от двата двигателя е турбо /аудито/. Турбото дава огромни възможности, можеш да си надуваш много. Пинизът е да направиш яка атмосферка => М5

И като пълната инжекция на ауди 2.0 е 115 коня, какво правим :dunno: На БМВ пак си е 150 коня :dunno:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Май 2011, 13:43

Е.Димитров написа:Що пъ гоУф,аз карам гоУф 6 и мога да ти кажа че е доста по-добър от повечето БМВ та,еле пък тея дето беха на събора :mhihi: :bchug:

не си обективен- твоята е служебна... а както знаем най-хубавата кола е служебната :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 11 Май 2011, 13:49

smg написа:
Колкото до дизелите...1,9тди във варианта си 110кс върви повече от 2.5 тдс и харчи с около 4 литра по-малко. ама нали само в Мюнхен правят коли.

ХаХаХа тва ли бреее ХаХаХа :D С такава А4-ка се гавря, даже гавря е слаба дума..... да не говорим за А4 1,8 125коня хахаха по спрели 125коня няма дори в селските конюшни със недохранени животинки :D И да аплодисменти за всички които още вярват че читава 20ка пада от читава Ис-ка :D Колега smg направо незнам как успя в една тема да изговориш толкова много глупости :ok: Аплодисменти и за теб. И пак ще ти сетя Ауди Куатро Купе 2.0 20V 160коня - историята не познава толкова спрели 160коня, за това че какво да намирам кусури на 320ката.... :bowdown:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 11 Май 2011, 14:37

ms написа:...а както знаем най-хубавата кола е служебната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Най-хубавата кола е тая която се продава. :mhihi:
После е служебната.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Май 2011, 14:40

bavarec написа:
ms написа:...а както знаем най-хубавата кола е служебната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

После е служебната.

Не,продадената е най-хубавата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 11 Май 2011, 14:42

Е.Димитров написа:
bavarec написа:

После е служебната.

Не,продадената е най-хубавата :mhihi:

Продадената е най-добрата. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 11 Май 2011, 15:06

goguma написа:
ивчо написа:
Boyadjiev написа:sgm Кооолега... Недей да сравняваш "простата" ми 20-ска с топ конкуренцията на куатро спрели са тия коли от тоя период на Ауди и Мерц. че изобщо няма какво да сравняваме с БМВ. направо М5 си е не самолет, а совалка... S3 - 220 коня ? М3 -> 320, опаа на друга планета сме май ?
коли :nono:

Да,гледам че smg те е питал вече ...
Да А4 (б5),по-точно S4,чиито двигател от 2.7 литра вади 270 коня ... И за справка,М3 със 3.0 литров дава 286 коня ... Nice,a!? Ся, Б32 дава 320 коня,ама има половин литър в повече ...
И ко ми си дал моното на 2.0 мотор ...? Пълната е 115 коня ... ?!

Я ми кажи, ама честно си признай пред всички тука, знаеш ли каква е разликата между атмосферен и турбо мотор, защото гледам че задаваш въпроси и споделяш компетентно мнение? Да правиш сравнение между турбо и атмосферен е висша форма на невежество, няма какво повече да се коментира. Да не говорим че 265 коня от 2,7 литра на s4 е почти аналогично с 286 коня от 3,0 на М3, а единият от двата двигателя е турбо /аудито/. Турбото дава огромни възможности, можеш да си надуваш много. Пинизът е да направиш яка атмосферка => М5

И като пълната инжекция на ауди 2.0 е 115 коня, какво правим :dunno: На БМВ пак си е 150 коня :dunno:

Пиниза бил .... Ми те и Мерц изкарах яката атмосферка 6.2 ... Е кажи честно защо сега минават на 5.5 би-турбо!
И какво ме интересува турбо или не,колко надув дава това турбо според теб ??? Колкото и на 1.8 турбо ... Нали сравнява топ моделите ... така са решили,така са направили,а и все пак ти говоря за стокови коли,който иска има турбини,компресори ....
Амммм,115 коня е ама не е 345 клапана ... Клапановото е 140,което са 10 надолу коня спрямо м50б20 :ok:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 11 Май 2011, 16:50

kOnPuBkA написа:
zazomazo написа:...
в е36 IS-а харчи пренебрежимо по-малко спрямо М50/52, но тягата му на магистрала е някак...как да го кажа...не е като на шестака....

Довечера те чакам с ИСтребитело на цръна маца за един ластик до лозен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И после си приготви 20 леа да сипнеш на 20ската, като спреш зад мен на Лукойла :mrgreen:

.......

предполагам си искал да напишеш ИСпаритело :mrgreen:

и що само до Лозен?
дай да се разтегнем до Вакарел поне... :winky:
/аз ше ти сипем газта :ok: /
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 11 Май 2011, 17:51

///peter написа:Кефи ме как сложи в кавички проста, сякаш е адска пила тая 20ска, а всъщност един прост ИС я мачка :mhihi:

Колега smg извинявай че съм ти сгрешил ника, не е тенденциозно ;) по-нататък -> карал ли си куатро от тия години че така рязко отсъди... ? Долу пред блока ми е А4 куатро от 4 години...Може би знаеш, ама иначе куатрото е бомба и не познава недозавиването :mhihi:
За информация, я погледни как се смятат кубатури - на турбо мотора се умножава обикновено с коефициент 1.7 обема за да се докара до класа на атмосферка. Та аз ти говоря за сток мотори, дай да набием на ИС-а едно турбо и ела със S4, RS4 и каквото искаш 4 да видиш къде изгрява 1.8 :mhihi:
Ако голфа на жена ти е в класа ми -> разбирай около 150 коня го вади, но искам да ми платиш бензина за урока който ще ти изнеса със спрелата 20-ска :mhihi:
Последна промяна Boyadjiev на 11 Май 2011, 18:09, променена общо 2 пъти
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Май 2011, 17:57

не се отплесвайте. говориме за различните марки... а не кое бмв е по-бързо.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 11 Май 2011, 21:20

smg написа:Винаги е забавно да четеш как някои се наслаждават на спортното усещане при Бмв с най-слабия двигател в гамата.

Колега отвори хубаво очите и ЧЕТИ какво съм написал. Никъде не съм писал СПОРТНО а удоволствие от шофирането. И за твое сведение съм с чип което би трябвало с 20 % повишение на мощността да ме поне доближава до 525Д. ;) Ако ще и да съм със 100 коня на вала, това е БМВ а не алди :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Май 2011, 21:23

между другото ей така- за идеята- аз виждам много повече спортно усещане в един компакт от колкото в един 700+ коня сл65 амг.

хайде сега си го дешифрирайте ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 11 Май 2011, 21:46

случвало ли ти се е сутринта да минеш покрай родителите ти и да чуеш " Къде сбъркахме?" ???? :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата