Мтел - писна ми....
Модератор: Общи модератори
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: Мтел - писна ми....
Владо написа:обжалвайте бре... както си му е реда...
една позната ги направи луди 2-3 седмици за тея сметки последните, звънеше им по няколко пъти, връщаха, намаляваха...
сега те и звънят да я питат как е днес...
е на мене преди време два пъти ми носиха подаръци за извинение да зема да си им ги върна та да не искат пари

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е ти щото си взел подаръците затова сега имаш 1000+ кинта сметка- трябва да си избият подаръците с лихвите... за 200г. напред 

М-Нетуърк, дъщерно дружество на "М-Тел"управляващо придобитите компании Spectrum Net и Megalan Network, обяви плановете си да изгражда и развива оптична мрежа в България, основана на технологията GPON (Gigabit Passive Optic Network). Дружеството ще инвестира в един от най-новите варианти на оптична мрежа, която позволява ползването на много повече услуги с много по-висока скорост в сравнение с медна мрежа - до 2.4 GBps. Стартът на услугите, предоставяни през GPON мрежа, е предвиден за 16 май, като в началото ще са достъпни само в София. Към момента изградена мрежа има в столичните квартали "Лагера", "Славия", "Бели брези", "Хиподрума" и "Стрелбище". До края на годината М-Нетуърк планира да разшири GPON покритието в градовете Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Шумен, но е възможно към списъка да бъдат добавени и други населени места. Иначе дружеството се стреми към създаването на мрежа с национално покритие. За няколко месеца след придобиването на Spectrum Net и Megalan Network към момента технологията достига до 50 000 домакинства, като до края на годината броят им ще нарасне до 250 000.
Предимствата на GPON технологията включва възможности за интегрирано предоставяне на HD телевизия, високоскоростен интернет и телефонни услуги с изключително качество през една и съща платформа. Пасивната оптична мрежа (PON) е от типа точка до много точки, като осигурява оптично свързване и използва незахранвани оптични сплитери. Нововъведението в тази технология е, че тя позволява оптична връзка до всяка крайна точка - домакинството или офис. Освен това пасивната оптична мрежа е "зелена" - тя не зависи от електрозахранване, защото между техническия център и клиентите изцяло се използва пасивно оптично влакно, което пренася данни посредством светлина на огромни разстояния и използва значително по-малко енергия от медните кабели. Реализираната по тази технология оптична среда може да увеличава капацитета си с подмяна само на крайните устройства.
Предимствата на GPON технологията включва възможности за интегрирано предоставяне на HD телевизия, високоскоростен интернет и телефонни услуги с изключително качество през една и съща платформа. Пасивната оптична мрежа (PON) е от типа точка до много точки, като осигурява оптично свързване и използва незахранвани оптични сплитери. Нововъведението в тази технология е, че тя позволява оптична връзка до всяка крайна точка - домакинството или офис. Освен това пасивната оптична мрежа е "зелена" - тя не зависи от електрозахранване, защото между техническия център и клиентите изцяло се използва пасивно оптично влакно, което пренася данни посредством светлина на огромни разстояния и използва значително по-малко енергия от медните кабели. Реализираната по тази технология оптична среда може да увеличава капацитета си с подмяна само на крайните устройства.
и аз се набих с 2 години договор към тия нещастници, как изтече директно спирам картите и минавам на виваком
www.bmwпрофесори-bg.net
Колеги, ако не сте наясно нека ви кажа още нещо "невероятно". Преди малко по една огромна случайност разбрах, че откакто съм с нов договор(умишлено подписан от мен) от края на февруари, всеки месец ми е начисляван интернет, който впоследствие е бил приспадан от отстъпките ми(които са обаче само първите 2месеца) на телефон, който няма wi-fi. Това за мен е просто невероятно и първата ми работа утре ще бъде да разбулим тази мистерия с някой от персонала в мтел. Аз живота си давам с тоя телефон да влезна в интернет и не става, тея ми начислват някакъв си трафик.... 

- ms
-
-
speedhokk написа:Колеги, ако не сте наясно нека ви кажа още нещо "невероятно". Преди малко по една огромна случайност разбрах, че откакто съм с нов договор(умишлено подписан от мен) от края на февруари, всеки месец ми е начисляван интернет, който впоследствие е бил приспадан от отстъпките ми(които са обаче само първите 2месеца) на телефон, който няма wi-fi. Това за мен е просто невероятно и първата ми работа утре ще бъде да разбулим тази мистерия с някой от персонала в мтел. Аз живота си давам с тоя телефон да влезна в интернет и не става, тея ми начислват някакъв си трафик....
или аз съм тъп, или ти се бъркаш нещо... нет-а предоставен от оператора и wi-fi НЯМАТ нищо, ама хич нищо общо... wi-fi е безплатен, само да се закачиш за отключена мрежа...
Еми аз как ще влезна в интернет, при положение че нямам нито браузър нито нищо. Имам само това общото меню на мтел, където като влезеш може да теглиш картинки и още какво. Аз примерно в сайт или каквото и да е, не мога да влезна.
Не знам как да го обясня. Според мен с телефон който не поддържа Wi-Fi не може да се влиза по разни сайтове и съответно да ти се трупа някакъв си трафик.
Не знам как да го обясня. Според мен с телефон който не поддържа Wi-Fi не може да се влиза по разни сайтове и съответно да ти се трупа някакъв си трафик.
- ms
-
-
speedhokk написа:Еми аз как ще влезна в интернет, при положение че нямам нито браузър нито нищо. Имам само това общото меню на мтел, където като влезеш може да теглиш картинки и още какво. Аз примерно в сайт или каквото и да е, не мога да влезна.
образовай се малко, че пишеш глупости... ама големи глупости... аз интересно как и посред планината си ровя по форуми, пиша по Скайп и т.н.- ползвам си нет стабилно

Ако с моя телефон успееш да си влезеш в скайп, да пишеш по форуми, пък нека и да не е от планината, те признавам.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... x=48&ty=34
И да оставим настрана Wi-Fi и тея с които явно не съм запознат, как по-точно ще имам начислен интернет с този телефон. А дори и да има начин, то пак е невъзможно да съм го използвал, защото не го знам.
И да оставим настрана Wi-Fi и тея с които явно не съм запознат, как по-точно ще имам начислен интернет с този телефон. А дори и да има начин, то пак е невъзможно да съм го използвал, защото не го знам.
- ms
-
-
speedhokk написа:Ако с моя телефон успееш да си влезеш в скайп, да пишеш по форуми, пък нека и да не е от планината, те признавам.
За Скайп не гарантирам- има го в джава версия, ама тея пръчки СЕ са капризни... но за ровене и писане по форуми грижи нямаш... Залагам си Нокия-та С6-00, че за макс. 5 минути съм пуснал мнение от телефона ти във форума

това, че ти не знаеш как да си ползваш телефона е твой проблем

защо ти е начислен интернет си питай оператора, не хората по форумите- аз ще ти кажа, че ментел те гърбят яко, ама те друго ще ти обяснят предполагам

Т'ва ако е истина съм бати тъпака, да мога да си влизам по форумите от умрелия телефон и да не знам.....
Съсипваш ме с тая информация
И за интернета не съм питал, а констатирах, че ми е начислен!
Съсипваш ме с тая информация

И за интернета не съм питал, а констатирах, че ми е начислен!

- ms
-
-
ами как да ти го кажа по-меко... имам едни съмнения, че не си много в час с възможностите които предлагат днес телефоните... кратка версия: тъпак си- дано не съм те съсипал тотално
можеш да си ровиш в нета без грижи с тоя телефон- виж си упътването кое къде е... ако нямаш книжка- изтегли си го от нета...

можеш да си ровиш в нета без грижи с тоя телефон- виж си упътването кое къде е... ако нямаш книжка- изтегли си го от нета...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
То си пише какво поддържа тел-а, ама човека защо да чете.
Един скапан водафон от първите има на десния бърз бутон браузър и няма сменяване.
И при всяка грешка на натискане опитва да се връзва през нета на оператора
А това твойто си е машина
Един скапан водафон от първите има на десния бърз бутон браузър и няма сменяване.
И при всяка грешка на натискане опитва да се връзва през нета на оператора

А това твойто си е машина

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
То, че може да влизаш от този телефон, може, ама внимавай с тези идиоти от ментел. Онзи ден ми трябваше нет и влизах от служебния телефон и ... 25 лв. отгоре за час и малко
бах мааааа му!

- ms
-
-
daddy_ написа:То, че може да влизаш от този телефон, може, ама внимавай с тези идиоти от ментел. Онзи ден ми трябваше нет и влизах от служебния телефон и ... 25 лв. отгоре за час и малкобах мааааа му!
Е, служебен или не- хубаво е да си изключите зареждането на картинките, че трафика хвърчи