Търся колега който разбира от електроника
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Търся колега който разбира от електроника
Здравейте колеги,
Търся колега който разбира от електроника,като пиша "Разбира" искам да кажа че е доста добър с изготвяне на платки,по-специално ме интересува някой който може да изготви "карт ридър" който да чете карти от разстояние между 1-2 метра,разбира се всичко се заплаща,трябва ми прототип и после може да се споразумееме за по-голямо производство.
Подробности на ЛС или телефон 0885022049
Търся колега който разбира от електроника,като пиша "Разбира" искам да кажа че е доста добър с изготвяне на платки,по-специално ме интересува някой който може да изготви "карт ридър" който да чете карти от разстояние между 1-2 метра,разбира се всичко се заплаща,трябва ми прототип и после може да се споразумееме за по-голямо производство.
Подробности на ЛС или телефон 0885022049
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Re: Търся колега който разбира от електроника
Т.е. не те интересува варианта да си го купиш, а да си го направиш?
Питам, щото преди година мислих една система за сигурност и такива делекобойни четци (RFID) си се продаваха...
Питам, щото преди година мислих една система за сигурност и такива делекобойни четци (RFID) си се продаваха...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Търся колега който разбира от електроника
King Nothing написа:Т.е. не те интересува варианта да си го купиш, а да си го направиш?
Мога да си го купя...но в момента не намирам някой да го е внесъл в българия
3 мнения
• Страница 1 от 1