Мтел - писна ми....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мтел - писна ми....

Мнение от speedhokk » 12 Май 2011, 23:23

bam-bam написа:То си пише какво поддържа тел-а, ама човека защо да чете.
Един скапан водафон от първите има на десния бърз бутон браузър и няма сменяване.
И при всяка грешка на натискане опитва да се връзва през нета на оператора :lol:
А това твойто си е машина

Значи точно това щях да питам!!! Дали е възможно, защото и на мене тоя браузър ми е на десен бърз бутон, и понякога като ме изнерви тела, го натискам това копче по няколко пъти и влизам там, ама един път го ровичках това меню, и то си има телевизия, музика и какво ли не, но се плаща чак когато използваш реално нещо. Та въпроса ми е, при самото влизане само, дали се отчита нещо??

мс, съсипа ме човек. Аз сам си го казах сам че съм тъп, ама трябваше ли да ми го повтаряш :mhihi:

И сега в крайна сметка утре да се излагам ли с някакви скандали или да си платя безропотно сметката за 3месеца, заедно с нета.. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 12 Май 2011, 23:27

speedhokk написа:
Един скапан водафон от първите има на десния бърз бутон браузър и няма сменяване.
И при всяка грешка на натискане опитва да се връзва през нета на оператора :lol:

Значи точно това щях да питам!!! Дали е възможно, защото и на мене тоя браузър ми е на десен бърз бутон, и понякога като ме изнерви тела, го натискам това копче по няколко пъти и влизам там, ама един път го ровичках това меню, и то си има телевизия, музика и какво ли не, но се плаща чак когато използваш реално нещо. Та въпроса ми е, при самото влизане само, дали се отчита нещо??

мс, съсипа ме човек. Аз сам си го казах сам че съм тъп, ама трябваше ли да ми го повтаряш :mhihi:

И сега в крайна сметка утре да се излагам ли с някакви скандали или да си платя безропотно сметката за 3месеца, заедно с нета.. :mhihi:

Навъртял си трафик щом си влизал често.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Май 2011, 23:28

speedhokk написа:И сега в крайна сметка утре да се излагам ли с някакви скандали или да си платя безропотно сметката за 3месеца, заедно с нета.. :mhihi:

как ще плащаш без бой бе- на тея когато и да им вдигнеш скандал все ще е късно :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 12 Май 2011, 23:33

Да ти кажа право и аз така мисля. Ако не мине номера с нета, ще ги пробвам с това защо нямам фактура от 3 месеца. Все ще измисля нещо, само да съм в настроение :mhihi:

И кво ся, реално погледнато излиза, че няма за какво да се заям. Срам и позор, само това мога да кажа. Преди време всеки месец можех да ги дъвча, а сега сядам да мисля за какво да ги сдъвча и се оказва, че май няма. Не отиват на добре нещата... :mhihi:

Благодаря за информацията колеги, чувствам се една идея по-малко тъп в момента :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 12 Май 2011, 23:38

ms написа:Е, служебен или не- хубаво е да си изключите зареждането на картинките, че трафика хвърчи :winky:

Така де. Мене си ме е яд, нищо че е служебен. Аз съм си бъхтял задника да изкарам тези пари и са отиват при тея :censored: :ranting:
Я раздухай как се изключва зареждането на картинките.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 12 Май 2011, 23:41

daddy_ написа:
ms написа:Е, служебен или не- хубаво е да си изключите зареждането на картинките, че трафика хвърчи :winky:

Така де. Мене си ме е яд, нищо че е служебен. Аз съм си бъхтял задника да изкарам тези пари и са отиват при тея :censored: :ranting:
Я раздухай как се изключва зареждането на картинките.

Какъв е тела.Иначе от настройките в браузера.И си сложи Опера че по-бързо зарежда. :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 12 Май 2011, 23:45

bavarec написа:Какъв е тела.Иначе от настройките в браузера.И си сложи Опера че по-бързо зарежда. :lol:

:yes: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Май 2011, 1:36

speedhokk написа:

Не знам дали само при ползване ти отчита или при влизане.
Но като го натисна и аз това тъпо копче забелязвам как почва да се връзва с операторския нет ... а това значи, че опитва да ползва нета .. което си се таксува.
И най-тъпото, че това копче не може да се смени !
Егати смотания тел :lol:
Без да искаш и ... отидеха няколко лв за нет дето ти уж не си ползвал .. иди после спори за нещо което сам си си виновен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Май 2011, 10:03

speedhokk написа:Ако с моя телефон успееш да си влезеш в скайп, да пишеш по форуми, пък нека и да не е от планината, те признавам.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http ... x=48&ty=34

И да оставим настрана Wi-Fi и тея с които явно не съм запознат, как по-точно ще имам начислен интернет с този телефон. А дори и да има начин, то пак е невъзможно да съм го използвал, защото не го знам.

EDGE
Enhanced Data rates for Global Evolution. Технология, надграждаща GPRS и позволяваща достигане на 3G скорости - 236.8 kbit/s при 4 тайм слота (теоретичният максимум е 473.6 kbit/s при 8 таймслота). Заради това е приета от International Telecommunications Union (ITU) като един от петте 3G стандарта, част от IMT-2000

Е това пише че има телефонати EDGE,тоест ако картата ти има активиран интернет-може да си влизаш,друг е въпроса защо са ти активирали интернет без ти да желаеш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 13 Май 2011, 16:07

Разочарован съм. Никакъв скандал не се заформи днес. Девойката най-любезно ми обясни че тези 1-2лв всеки месец са най-вероятно от от тези влизания по погрешка в live зоната или как ми го каза :mhihi: , абее това което стои на десния клавиш като НЕ си в менюто и ми каза на *88 да си го махна и това беше.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 19 Май 2011, 19:49

:ok: Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Май 2011, 19:54

mtel.jpg
:mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 20 Май 2011, 20:43

пичове, могат ли м-тел да задължават по някакъв начин за неплатена сметка?

:smoke:

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 20 Май 2011, 23:48

K.Laloff написа:пичове, могат ли м-тел да задължават по някакъв начин за неплатена сметка?

:smoke:

Първо пращат писмо, в което пише, че до хх дата трябва да платиш, иначе ще бъден подведен под съдебна отговорност. Ако те осъдят даже и да 20 кинта идва съдия-изпълнителя и си взема парите плюс комисионна

На мен Ментел ми бяха направили 200 лева сметка за 2 седмици, на един френд за 10 дена нет на Луп 3600 лева, добре ли е?
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 11:02

"М-Тел" и Opera Software обявиха своето партньорско споразумение, чрез което ще предложат за първи път на българския пазар персонализирана версия на мобилния браузър на Opera Mini. Услугата предоставя възможност за по-бързо мобилно сърфиране в интернет, благодарение на технология за компресиране на съдържанието, и осигурява достъп на клиентите до предварително конфигурирани локални сайтове и услуги чрез най-популярния браузър за мобилни телефони в света. Opera Mini е съвместим с над 3000 модела мобилни телефони - от базови модели до висок клас. Приложението е предварително инсталирано в голям брой телефони, но може да се изтегли безплатно от live.mtel.bg или след изпращане на безплатен SMS с текст "opera" на номер 124. Всеки клиент, абонирал се за пакет WEB, ще може да сърфира неограничено в интернет през Opera Mini. Цената на пакета е 4,90 лева месечно, като първият месец е безплатен.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата