От къде да купя здрав и хубав офис стол в София?
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
От къде да купя здрав и хубав офис стол в София?
Колеги троша ги тия столове за здравей - здрасти
и на един директорски за 500лв успях да му видя сметката, та препоръчайте от къде да купя някъв който спокойно да издържа човек над 100кг. (който няма навика леко да сяда
)

www.bmwпрофесори-bg.net
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: От къде да купя здрав и хубав офис стол в София?
Какви ги вършиш на тия столове, че ги чупиш постоянно бе, палавник
Аз съм 110 кила и още не съм счупил един президентски, който го купих от Метро на Цариградско преди 3-4 години.
Иначе хубави столове и голям избор има в "Office 1 Superstore", който е в локалното на Цариградско, точно след Експо центъра
Продавачите са любезни, ще ти кажат кой ще ти свърши работа.

Иначе хубави столове и голям избор има в "Office 1 Superstore", който е в локалното на Цариградско, точно след Експо центъра

Аз също ги троша, а съм едва 72кг. Нито в Офис1, нито в половината мебелни магазини, които обиколих има читави. Стигнах до извода, че трябва подлакътниците да са с метална структура, както и обелгалката, а също така и основата. Общо взето има в по-малките шоурумчета за офис мебели предлагащи наистина качествено оборудване, но цените са солени. Този, който харесах аз струваше над 600лв и затова още си седя на счупения 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
И аз го имам този проблем - доста служебни столове се споминаха покрай мен. Сега имам два подсилени с метални планки и всичко е под контрол. Домашните, които съм си купувал са добре, но тях си ги подбирам сам.
Ако цената не ти е проблем виж този http://www.theproject.bg/office-furniture.php?A=17&R=177&SR=185&TR=192, наскоро един приятел от САП ми се похвали, че са ги снабдили с такива. На сайта няма цена, но намерих други модели на същата фирма и са между 1000 и 2000 лева. Същия този приятел си е взел за вкъщи такъв http://www.offex.bg/showproduct-8719.html и е доволен, но при него проблемът натоварването не стои.
Ако цената не ти е проблем виж този http://www.theproject.bg/office-furniture.php?A=17&R=177&SR=185&TR=192, наскоро един приятел от САП ми се похвали, че са ги снабдили с такива. На сайта няма цена, но намерих други модели на същата фирма и са между 1000 и 2000 лева. Същия този приятел си е взел за вкъщи такъв http://www.offex.bg/showproduct-8719.html и е доволен, но при него проблемът натоварването не стои.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
абе цената си е проблем, в момента тия дето са посетителски по 40 кинта ги употребявам като еднодневки
търся нещо до 300 макс 400лв. не държа да е няква гъзария а просто да е удобно и здраво
мерси за линковете ще ги разгледам

www.bmwпрофесори-bg.net
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
M3 E92 написа:Praktiker ?
в практикер, метро, бриколаж и тн. са много зле
www.bmwпрофесори-bg.net
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
barty написа::mhihi: Вие ме разбихтеКак ги чупите бе хора
Аз от 4 години ползвам 1 стол и е като нов....а съм 105 кила
ами и те по 100...+ секретарката като им седне в скута.....G- форса не го слагам

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Щом горните намирате за зле, значи Еником в дружба би трябвало да ви хареса като качество.
Реално щом толкова столове си счупил колега не е в тях проблема - обмисли поведението си върху стола преди да се счупи
Бил съм и по-тежък от теб, както и колеги писали горе, не вярвам да ползваме кой знае колко различни столове в момента.
Реално щом толкова столове си счупил колега не е в тях проблема - обмисли поведението си върху стола преди да се счупи

Бил съм и по-тежък от теб, както и колеги писали горе, не вярвам да ползваме кой знае колко различни столове в момента.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
deyan-enchev написа:Щом горните намирате за зле, значи Еником в дружба би трябвало да ви хареса като качество.
Реално щом толкова столове си счупил колега не е в тях проблема - обмисли поведението си върху стола преди да се счупи![]()
е чат пат имам навика да се мятам със засилка

www.bmwпрофесори-bg.net
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ще ме уморите бе- как ги трошите тея столове за по 4-500 кинта
аз съм 100++ кила и 3-та година се мъча да строша един смотан стол от 60лв. (дали не беше и по-евтин) от метро и все не успявам... а се опитвам- само да се счупи и колелце и отивам за нов, ама тоя излезе здрав

аз съм 100++ кила и 3-та година се мъча да строша един смотан стол от 60лв. (дали не беше и по-евтин) от метро и все не успявам... а се опитвам- само да се счупи и колелце и отивам за нов, ама тоя излезе здрав

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Купих си от Офис Експрес на "Цариградско шосе" някакъв уж немски за незнамсиколкостотин (над 500) лева и наистина е много здрав, с естествена кожа, но дунапрена на гъза ми се предаде на втората седмица и стана адски твърд. От АИКО си взех друг и той по същия начин се степа на седалката. Иначе са здрави, на първия колелцата оставяха черни пласмасови следи по гранитогреса. Не ми се дават 1000-2000 лв за един нещастен стол, дето не съм сигурен колко е качествен. Ако има някой без търговски интерес и е ползвал нещо качествено, но по !!!ЦЯЛ ДЕН!!! нека сподели.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2