На каква марка коли сте били фенове като малки :)
Модератор: Общи модератори
- Dr.D
- Потребител
-
- Мечтае да кара: e92
Re: На каква марка коли сте били фенове като малки :)
Ferarri F40- едно от най-бруталните ферарита създавани някога...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Ba4oIlia написа:Lamborghini Countach - "желязна количка" - минимодел - жълто ...
мойта беше черна, сигурно съм бил на 3-4 годинки. навсякъде имах плакати на ламборгини, докато не завърших училище.
ферари никога не съм ги харесвал.
тва ми се е запечатало... имаше такова в бугас

иначе много и най-различни коли. четях автомобилен магазин - беда сигурно сигурно да съм бил 2-3 клас

първото ми впечатление от бмв е, е като се возих на Е30 като бях доста малък... няколко неща помня - специфичната возия - хем твърдо, но меко, червеното осветление и звука на двигателя. сега вече не е кой знае какво, но на ония години си беше нещо различно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
BMW е36(купе), спирахме се с един познат по кръстовищата и водихме безкрайни спорове БМВ или Мерцедес
... Години по - късно той призна доминацията на BMW

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
на полски фият и на зил
аз съм малко дете на демокрацията, така че нямам такива отчетливи спомени
но ме кефеше едно порше 993 на един съсед
държеше го в подземен гараж и съм го виждал 2-3 пъти само
но го обичах направо
бяха се опитали да го крадат (все пак 90-те.. )
но апахите бяха леймъри и като са изкарвали колата го бяха ударили
та така и не го видях повече..
иначе понтиак фаиърбърд доста му въздишах, кола за милион беше
но ме кефеше едно порше 993 на един съсед
държеше го в подземен гараж и съм го виждал 2-3 пъти само
но го обичах направо
бяха се опитали да го крадат (все пак 90-те.. )
но апахите бяха леймъри и като са изкарвали колата го бяха ударили
та така и не го видях повече..
иначе понтиак фаиърбърд доста му въздишах, кола за милион беше
No bling at the Ring
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Ферари,Опел Аскона-Вектра-Астра,Голф 2-3,БМВ Е30,Фиат Типо ето това са като цяло марките коли и моделите на който съм бил фен като малък(не че сега съм много голям
)

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Първо Ламбо Контач,след гледане на филма "Рали Кенънбол 3" на ВХС ,взет под наем от видеотеката ,която се намираше във входа ...
Да е било 91-ва некъде .. После като излезна Диаблото и като го видях на дъвка Турбо
си остана любимия ми автомобил и до ден днешен (а на живо не съм го виждал
) Фераритате винаги съм ги смятал за комерсиални и освен тия във Ф1,другите не ги приемам за нещо сериозно. А въпросното жълто Диабло и доколкото знам единствено в Бг беше на Фатик. Ква му е била съдбата след като даде фира,нямам си на идея. И третия ми дрийм кар беше Е31-цата на Наско Сираков на времето.Той купи една мандра в селото ми някъде 95-та сигурно и като видях е31-цата на мегданО , получих първата си автомобилна детска ерекция и щех да еякулирам у бермудите на палми
Нема такъв самолет ...850 ,ако не ме лъже паметта с най-нечовешкия звук чуван до тогава. А е36 купе съм си мечтал да имам от първото му виждане в немския ауто билд ,който тогава се продаваше,ма никога не съм предполагал,че ще го притежавам,когато е на преклонна възраст вече 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
винаги и само на м3 е30

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Винаги БМВ! въпреки че баща ми смени доста марки но си оставаме фенове на БМВ и сега това и караме 

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
През далечната 96-та си купувахме Ам беда и там имаше разни плакатчета-радвахме им се ама не ме пълнеха много
До момента в който не прилапах няколко пресни броя на Ауто Блид
Е там се сцепвах направо-от тогава съм закърмен с немското автомобилостроене
Скоро след това получих подарък-български каталог за моделите на БМВ за 95-та година+подобен за Е36-още си ги пазя
След това някъде към 2000-та взех да си купувам немските DAZ-ове(немско списание с огромни размери за обяви на коли) и по-малкото Auto mobile-там се нагледах на коли,които не бях виждал на живо дори,а там се продаваха свободно
Няма да забравя как през далечната 2002-ра когато не бях чувал за форума,се кефех на Е30-ките и всички ми се смееха-щото били много дърти и грозни 

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
трите букви : GSI
Тогава поне не бяха толкова изгнили 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Нямам много спомени, единстрвен спомен ми е, че се кефих на една Е30 от София и доколкото знам се оказва, че била на скисата...иначе редовно си намирам рисунки и навсякъде емблема на БМВ
- GLOBALSYSTEM
- Потребител
-
Кефех се на мерцедес щото бяха най разпространени западни коли по това време.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
израстнах с возилата от соц. лагера и много ме кефеше лада 1500/1500s/1600 и жигули и ниви и петици и седмици , готиния тънък волан а ла американ с леки инкрустатции по клаксона , по-късно 2107 с готините анатомични седалки , мразех москалите , безразлични ми бяха волгите и шкодите и полските фиати и полонези и тъпи застави и дачии /рено 12/ с предно !
много си падах по американските машини от филмите ,,шофьорът,, или ,,един малък град в тексас,, и още повече в моя край имаше един пич по онова време се подвизаваше с шевролет импала , един голям американски форд комби и един рамблер...един или два мустанга тип от филма булит ...коли мечти по онова време /средата на 80-те/ и все още се чудя как ги е имал ???
пс още си пазя серията от дъвките bi-bip и там най ме кефеше номер 84 кадилак ел дорадо ...манияшка работа
много си падах по американските машини от филмите ,,шофьорът,, или ,,един малък град в тексас,, и още повече в моя край имаше един пич по онова време се подвизаваше с шевролет импала , един голям американски форд комби и един рамблер...един или два мустанга тип от филма булит ...коли мечти по онова време /средата на 80-те/ и все още се чудя как ги е имал ???
пс още си пазя серията от дъвките bi-bip и там най ме кефеше номер 84 кадилак ел дорадо ...манияшка работа