'Да израстнеш през 90-те', Помните ли когато?
Модератор: Общи модератори
- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
Re: 'Да израстнеш през 90-те', Помните ли когато?
ecko_becko написа:Има малък пропуск имаше и моменти в които се търсеше ТВ антена от съседния блок и списание тип Бурда или Каса Мия за фунийки
"Жената Днес" беше най-доброто за фунийки, да не забравяме и прашките и читалата колко бели са направили .

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Crazy_jerry написа:ecko_becko написа:Има малък пропуск имаше и моменти в които се търсеше ТВ антена от съседния блок и списание тип Бурда или Каса Мия за фунийки
"Жената Днес" беше най-доброто за фунийки, да не забравяме и прашките и читалата колко бели са направили .![]()
А сега ако питаш някое лапе веднага се сеща за прашките на мадамите не че и аз не се сещам за това, но тогава търсиш чепарка два ластика от противотокови ръкавици, а забравих и болтовете с гайка и барут тва беше кулотво
![]()
Вярно бях забравил за болтовете с барут хахаххаахахх

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
За жалост детството много бързо отмина,и тъй като малак не ми се ходеше много на училище ,и се сещам баща ми как един път ми каза"Ехх... ако можех аз да съм малък и да ходя на училище ,родителите ми да ми дават пари за училище ,да играя цял ден безгрижно по улиците...." ,естествено вътрешно се изсмях ,защото както всяко дете бързах да порасна...., сега вече го разбирам.За жалост в такива времена живеем че нашите деца са цял ден пред компютрите,ценностната им система вече е друга ,колко по интересно беше вместо да звъннеш на някого по телефона да го попиташ "Ще излизаш ли" ,да отидеш до тях ,да звъннеш и когато отвори майка му - да попиташ "Гошо ще излиза ли?" 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Crazy_jerry написа:ecko_becko написа:Има малък пропуск имаше и моменти в които се търсеше ТВ антена от съседния блок и списание тип Бурда или Каса Мия за фунийки
"Жената Днес" беше най-доброто за фунийки, да не забравяме и прашките и читалата колко бели са направили .![]()
А сега ако питаш някое лапе веднага се сеща за прашките на мадамите не че и аз не се сещам за това, но тогава търсиш чепарка два ластика от противотокови ръкавици, а забравих и болтовете с гайка и барут тва беше кулотво
![]()
Пичове това са си запазени неща от 80-те

Особенно борда и жената днес, от бордата ставаха баси твърдите фунийки

А тия теми за 90-те са бледо мъчение да се постигне нещо подобно на темите за 80-те

90 кидс, а повечето не помнят как изглежда първата 100янка или първата 50ца, и колко много пари бяха 20лв. в края на 80и началото на 90те

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
А "Волтрон" къде е
Беше ми любимото детско, даже имах и кукла Волтрон, там с всички лъвове се разглобяваха
Играехме навън, събирахме се по къщите и т.н Въобще много по различно, отколкото са днешните деца. Като гледам брат ми, който е на 8, дай му компютъра и цял ден може да отнесе
А това да го накараш да излезе навън...пфф...всичките детски, компютърни игри и прочие се знаят. Жалко, че поколенията така се измениха, а и най-вече че днешните деца, не знаят какво хубаво детство имахме ние навремето 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:А "Волтрон" къде еБеше ми любимото детско, даже имах и кукла Волтрон, там с всички лъвове се разглобяваха
Играехме навън, събирахме се по къщите и т.н Въобще много по различно, отколкото са днешните деца. Като гледам брат ми, който е на 8, дай му компютъра и цял ден може да отнесе
А това да го накараш да излезе навън...пфф...всичките детски, компютърни игри и прочие се знаят. Жалко, че поколенията така се измениха, а и най-вече че днешните деца, не знаят какво хубаво детство имахме ние навремето
Ти си момиче - спомена Волтрон, а не малкото пони или имаше едно за картофите, това ме подсети и за гумените мечета и Мазньо, лятото се пръскахме с вода. Големите сметки на домашния телефон

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Никога не съм си играла с кукли или всякакви такива момичешки работи
За сметка на това имах Jeep Cherokee с дистанционно
и Toyota Rav4 макет, но от тези колекционерските, имах и разни бензиностанции, пътни знаци...и общо взето с това съм си играла.
Малкото пони беше лигаво малко, а картофчетата бяха супер готини.

Малкото пони беше лигаво малко, а картофчетата бяха супер готини.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
израснах 80те,но не ми липсва нищо от тогава
Който го натисне носталгията може да отиде на село и се връща 80тина години назад

Който го натисне носталгията може да отиде на село и се връща 80тина години назад

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
божеееееееееееееее като сетя какъв километраж имам нажъртян на стражари и апа6и
хахаах
кро бе6е ненормално филм4е
ахахх даже о6те имам едан сега мега драве работе6та към 4 или 5 дискети с игри хахаах
хахаах
кро бе6е ненормално филм4е
ахахх даже о6те имам едан сега мега драве работе6та към 4 или 5 дискети с игри хахаах
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
vld написа:Crazy_jerry написа:ecko_becko написа:Има малък пропуск имаше и моменти в които се търсеше ТВ антена от съседния блок и списание тип Бурда или Каса Мия за фунийки
![]()
Пичове това са си запазени неща от 80-те![]()
![]()
Особенно борда и жената днес, от бордата ставаха баси твърдите фунийки![]()
А тия теми за 90-те са бледо мъчение да се постигне нещо подобно на темите за 80-те![]()
90 кидс, а повечето не помнят как изглежда първата 100янка или първата 50ца, и колко много пари бяха 20лв. в края на 80и началото на 90те

- GLOBALSYSTEM
- Потребител
-
Аз предпочитам да съм живял в време както сегашните млади но с правилното възпитание на родители.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
израстнах малко преди , но фунийките ми също бяха от ,,жената днес,, и по малко ползвах и неконвенционални муниции - от оризова хартия с лакирани върхове и карфица , а тръбата ми беше бронзова от лозова пръскачка /дядката сигурно още ме кълне/
...
много играехме по вечните строежи тогава /за наша радост/...80-те години

много играехме по вечните строежи тогава /за наша радост/...80-те години
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
kemakozeE36 написа:Не видях Плодчетата обаче те също са олд скул
Трънчо,гаспачо

MiSho_Spiralata написа:kemakozeE36 написа:Не видях Плодчетата обаче те също са олд скул
Трънчо,гаспачоаз пък не видях Фогис и фопис май бяха картонени кръгчета дето се обръщаха с пластмасови бомби голяма лудница бяха
или пък как гледах играчките от рекламите по про зибен
неща,които вече има навсякъде само пари да имаш.
hahah а как слагахме пластмасовите бомби на трамбайните релси та да обръ6тат пове4е фогиси аххаахах
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“