ЗА ТРИЕНЕ..................ТОВА ТУКА НЕ СТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: ПРОТЕСТ"Не на ниския стандарт на живот в България!" 15.05.11
Е споменаха го ... имало 50 човека и ги спрели като се опитали да отидат към АМ Люлин.
Бе тея са голема СИЛА
Бе тея са голема СИЛА

Последна промяна bavarec на 21 Май 2011, 22:46, променена общо 1 път
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Интересно .. безстрашният спасител Боко толкова се изплаши от 100-ина граждани, та прати жандармерията да ги бие. Неслучайно е "мъж" на годината 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
като гледам на никой не му дреме кой и що протестира- репортажа беше за протест срещу цените на горивата
я журналиста не е разбрал (едва ли е толкова тъп), я протестиращите не са знаели що са се събрали... аз залагам на второто
как искате да ви вземат на сериозно- протести в НЕДЕЛЯ, народа не знае що е там, то и организатора не знае к'во иска...

я журналиста не е разбрал (едва ли е толкова тъп), я протестиращите не са знаели що са се събрали... аз залагам на второто

как искате да ви вземат на сериозно- протести в НЕДЕЛЯ, народа не знае що е там, то и организатора не знае к'во иска...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Янко много добре си организира нещата от самото начало, жалкото беше че изявиха желание някви пръдльовци да координират нещата на местно ниво и идеята на протеста много се разми.
Първия, втория и третия път протестирахме за горивото, от 4тия път почнахме да протестираме за ниските заплати, па днеска са протестирали за ниския стандарт на живот като цяло, а за горивото май се забрави
.
Просто като цяло мисля че трябва да се отдръпнем, да изчакаме безработните от сила да си завършат обречената кауза против скъпия леб и сирене ... и да продължим с протестите за горивата. Сега само се спекулира с присъствието на хората... водят се по акъла на някви съкратени некадърници дето вместо да се фанат някъде на надник, като мен и всеки най-обикновен студент имащ желание за работа - седят си в къщи и рисуват трансперанти в очакване на заветната неделя ...
Първия, втория и третия път протестирахме за горивото, от 4тия път почнахме да протестираме за ниските заплати, па днеска са протестирали за ниския стандарт на живот като цяло, а за горивото май се забрави

Просто като цяло мисля че трябва да се отдръпнем, да изчакаме безработните от сила да си завършат обречената кауза против скъпия леб и сирене ... и да продължим с протестите за горивата. Сега само се спекулира с присъствието на хората... водят се по акъла на някви съкратени некадърници дето вместо да се фанат някъде на надник, като мен и всеки най-обикновен студент имащ желание за работа - седят си в къщи и рисуват трансперанти в очакване на заветната неделя ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
15 май 2011
http://www.youtube.com/watch?v=jIBsilmQCn8 - Испания
http://www.youtube.com/watch?v=QVwBCb4uBoo - Турция
Открийте разликите
http://www.youtube.com/watch?v=jIBsilmQCn8 - Испания
http://www.youtube.com/watch?v=QVwBCb4uBoo - Турция
Открийте разликите

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Снимани са с различни камери и от там качеството.
Говори се на различен език.
На едното клипче мъжете са с мустаци.
Едното е по-дълго от другото.
Езика на клипчетата е различен.
Ако някой забележи и други да казва
И това какво общо има с нашта СИЛА
Говори се на различен език.
На едното клипче мъжете са с мустаци.
Едното е по-дълго от другото.
Езика на клипчетата е различен.
Ако някой забележи и други да казва

И това какво общо има с нашта СИЛА

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Испанците не знам за какво протестират...там uCnaHeTcA да каже
Турците протестират против няква цензура, ама на какво не се знае.

Турците протестират против няква цензура, ама на какво не се знае.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
протестират щото им е нисък стандарта на живота, а в сравнение с тях ние тряя да сме начи под океанското дъно някъде.
разликата е че тука най-обичаме да се смеем отстрани на хората които се опитват да направят нещо е тва е....всички дето се изказвате с насмешка към отганизаторите тряя яко да си замълчи, щото сте едни бай ганьовци с ракията салатата и "пълна лудница" по бтв - е тва ви е животеца скапан. Мързи ви да си мръднете малко задника да стане по-добро. Ама той Паисий го е казал преди повече от 2 века "О, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин"
разликата е че тука най-обичаме да се смеем отстрани на хората които се опитват да направят нещо е тва е....всички дето се изказвате с насмешка към отганизаторите тряя яко да си замълчи, щото сте едни бай ганьовци с ракията салатата и "пълна лудница" по бтв - е тва ви е животеца скапан. Мързи ви да си мръднете малко задника да стане по-добро. Ама той Паисий го е казал преди повече от 2 века "О, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин"

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми мене ме е срам,бих желал да съм Швейцарец,за какво да се гордея че съм българин,като тръгна за работа с колата се некакви тарикати гледам се опитват да цакат на светофарите,супер нагли шофьори,в магазините пълно с ментета ,гадно качество на високи цени,пътищата имат ебаси топографията,банките имат политика на измама (пример булбанк,отивам да тегля пари на гише,картата ми е в уникредит,пос терминала им пише че е уникредит,обаче онази ми заявява че ще ми земе 3 лева,щото терминала бил на борика,тоест не мога да си изтегля от сметката пари без да имам такса,и то се оказва че е само в тая банка,има и банкомати които взимат по 3.60 лева на теглене)...
Ето и пример във форума,примерно на едно прасе не му пречи че живее в кочина,ама ако некой повдигне въпроса че трябва да стане за да се измие кочината и да му е добре,започва да се носят от 100 кладенеца вода че му е идеално те така в ла*ната и тъкмо си е затоплил местенцето и че не може сега да се мести за да се мие кочината,а най-забавно ми е като гледам как некой плюят по гърците че били зле и хак им е че протестират...а ние срещу тях да тичаме,няма да ги настигнеме по доходи...
Ето и пример във форума,примерно на едно прасе не му пречи че живее в кочина,ама ако некой повдигне въпроса че трябва да стане за да се измие кочината и да му е добре,започва да се носят от 100 кладенеца вода че му е идеално те така в ла*ната и тъкмо си е затоплил местенцето и че не може сега да се мести за да се мие кочината,а най-забавно ми е като гледам как некой плюят по гърците че били зле и хак им е че протестират...а ние срещу тях да тичаме,няма да ги настигнеме по доходи...

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Така е, за пореден път прасенцата доказаха, че им е по-гот да си дремят в кочинката! Вече се обеждавам, че по-незадружен и скапан народ от нас няма! Едни мангали да им кажеш че трябва да си платят тока у махалата се дигат и почват да трошат и да вилнеят, на нас ни взеха хляба от ръцете- ама видиш ли гот си ни е, за кво да правим сеири............ 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Банчев, да ти кажа ли решението.
Да станем мангалска държава ... както Димитров каза за гърците, така е и за тях.
Ние им се смеем, ама те са най-добре в БГ.
Само те може да ни оправят
Да станем мангалска държава ... както Димитров каза за гърците, така е и за тях.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
bam-bam написа:Банчев, да ти кажа ли решението.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Протест Не!На ниския стандарт на живот в България! 15.05.11
vicho написа:
хора има, файда няма

як протест
You said: "Time will change!" What if it changes you?