На каква марка коли сте били фенове като малки :)
Модератор: Общи модератори
Re: На каква марка коли сте били фенове като малки :)
zigo написа:трите букви : GSIТогава поне не бяха толкова изгнили
+1

Дядо ми имаше до миналата година една Астра (точно тя ми бе и първата кола, която подкарах преди години, ама много изгни и ...

След това бях тръгнал по автокъщите, за да си купя Тойота Селика, забравих каква серия бяха, VVTi, но след обиколка по автокъщите в Русе, останах дълбоко разочарован от наличието на само една-две в окаяно състояние (вече се бях засилил извън Русе да ходя)

И точно в последната автокъща, в която бяхме, за да търсим Селика, собственикът миеше едно Златисто е46 320 купе (все пак акцизни времена бяха и за нещо повече, не можеше и дума да става

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
BMW E21, след това E34 и Е32, Ламборгини Диабло, Мерцедес SL500 roadster, също и Порше 993
(87 набор съм)

- Teodor40
- Потребител
-
- Кара: E 30-ки
- Мечтае да кара: с безплатен бензин
- Детайли за колата: дърт бандит!
Дошъл съм на тоя свят през лето Господне 1983 и първите ми спомени относно МПС-та бяха,че Лада 7 си беше мечта за всеки....комшията ме учеше да казвам Ситроен,а първото Ауди 90 4х4/една от любимите ми коли заедно с Корадо и до ден днешен/ с всички екстри ,който можеха да съществуват по това време,беше на дъщерята на въпросния комшия...и те така се започна! 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
умрях като видях една зелена кола с надпис 2002! това беше някъде 70те на миналия...! също и едно бяло тестароса на мойта улица-след 20тина години разбрах, че било на някакъв военен, който сега нещо му дирят мушии заради едни розови БМВта...! а първото най-страховито нещо ,което карах беше споменатото 850 на наско сираков-първото влязло в страната ни-докарал го от франция като риташе там и след време го продаде на първият ми шеф, който ме прати за пържени картофки и сандвичи с него от офиса в пловдив...! щях да се оакам от кеф....! после карах и бялото тестароса ,вече собственост на незнайно кой поред собственик след комшията ....! но 2002 не съм карал!!
и мисля да поправя тая несправедливост...

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Като бях малък, бащата се занимаваше с внос на коли от швейцария, та беше докарал една Е28-ца 528, която имахме за около 1-1,5 години, след това като бях на 4 години ме заведе в една автокъща и докато си приказват там с неговия човек ме качи да седя в едно чисто-ново още с найлоните по седалките Е34 черно със сива кожа(още го помня тоя ден) от тогава си мечтаех за 34-ката и ето че сега имам такова чудо, макар и доста поостаряло, но все пак кола.Иначе имахме и една червена ладичка самара дето в общи линии съм израстнал та и нея си я обичах 

Като много малък - на 3-4 да съм бил си мечтаех за розово бмв
като визирах е31
Спомням си, че татко ми беше обиколил париж за да намери такова и ми разказваше след години, че точно се примирил да вземе някое и да го боядиса
и видял най-любимата ми играчка - розово 850... Тъжното е, че го изгубих на едно море 2-3 години по късно иначе до тогава все ми седеше в джоба и си представях как го карам като порастна

Live it like you Love it
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Porsche 928
Maserati Bora
Jaguar XJS V12
Lamborghini Countach
Peterbuil Truck
Дете на соца...
Никога няма да забравя бялото Мазерати Бора на Фатик на Магурата... Бягахме от физическо да ходим да го видим...
Maserati Bora
Jaguar XJS V12
Lamborghini Countach
Peterbuil Truck

Дете на соца...
Никога няма да забравя бялото Мазерати Бора на Фатик на Магурата... Бягахме от физическо да ходим да го видим...
Power is Nothing Without Insanity
- SpArCo_o
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: X5 M , McLaren F1
Мен ме взеха от родилното (1993) с Е21 даже още имам касетката кафяво автомат 318 2 фара
, а и баща ми си е фен 94 - 95 взе да вкарва коли от Автрия и Германия една от първите коли беше Е30 323 89 набор с квадратни фарове,спортно окачване голям борт шпер и най-важното черна (в нея за първи път се восих с над 200) тези коли още отмалък ме запалиха по марката и до ден днешен за мен друга кола НЯМА
сега съм на тема Е46 купе

Без риск няма тръпка !
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
като всички лапета закъремни с дъвките Турбо, би-бит и бом-би-бом съм фен на Ламборджини, Ферари, Бугати (тогава имаше само ЕВ 110). първия ми допир с западен автомобил беше 94 някъде когато едно приятелско семейство сърби ни повозиха на Кадет.
но най-пресният спомент за облъчване беше някъде края на миналия век, когато вече пораснал се повозих на Е34 520, черно с тъмни стъкла и номер 7771, бежова кожа. после питах риторично майка ми дали някога ще си позволя и ще имам възможност да карам подобен автомобил. просто огромен респект остави в мен. и сега въпросната кола още е в града и смятам, че скоро може да сбъдна мечата си от преди 10 години да е имам
всеки път като мина покрай нея се сещам за онова време... баси к'ви времена бяха

но най-пресният спомент за облъчване беше някъде края на миналия век, когато вече пораснал се повозих на Е34 520, черно с тъмни стъкла и номер 7771, бежова кожа. после питах риторично майка ми дали някога ще си позволя и ще имам възможност да карам подобен автомобил. просто огромен респект остави в мен. и сега въпросната кола още е в града и смятам, че скоро може да сбъдна мечата си от преди 10 години да е имам

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
от както се помня ми е БМВ на сърце.а кат шайка мечтаех за ралиджийска лада 

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Първият ми спомен за впечатление от автомобил беше от лятото на 1996 година от покупката на баща ми - черно Е30 316 троен стоп.
Това беше любимата ми кола докато не дойде времето на телефонния нет и не се влюбих в е36. 

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Шкода 130л и Рапид (беше някаква бърза), защото имахме Шкода 105л :-(.
След това на едно Рено Фуего мисля, че беше. Един комшия тираджия го докара. След това бях фен на МБ 124. "Капката" на Опел беше последната ми любов, докато бях "малък".
След това на едно Рено Фуего мисля, че беше. Един комшия тираджия го докара. След това бях фен на МБ 124. "Капката" на Опел беше последната ми любов, докато бях "малък".