Плащане на акт и взимане на книжка - КАТ Пловдив
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Плащане на акт и взимане на книжка - КАТ Пловдив
Колеги да ви питам каква е процедурата. Имам един акт от ноември месец за превишена скорост. Доскоро го обжалвах, но нищо не стана, та сега е време да го плащам и да давам книжката за месец (тъй като акта е по стария закон). Та въпросът ми е къде плащам, къде си давам книжката, какви документи да нося със себе си и прочие. То, че се плаща в банката ясно де, но преди това трябва ли да ходя и другаде? Пак казвам, става въпрос за Пловдив. Мерси предварително 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Плащане на акт и взимане на книжка - КАТ Пловдив
С наказателното постановление отиваш в банката и плащаш.От там на 1во гише и си оставяш книжката.
Но къде си се разбързал прави се на шантав и чакай да получиш покана да си предадеш книжката.
БГ система е мн мизерна и може да ти се размине.
Но къде си се разбързал прави се на шантав и чакай да получиш покана да си предадеш книжката.
БГ система е мн мизерна и може да ти се размине.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
отиваш до кат
там на гишето където се плащат глобите ти взимат книжката и го слагат при талона те ти дават документа с който отиваш в банката (аз отидох в банката която се намира непосредствено острани на кат,там платих глобата с документа че си платил отиваш,пак на това гише на което си остави книжката и те ти я връщат усмихнати до уши
дано да съм ти помогнал
там на гишето където се плащат глобите ти взимат книжката и го слагат при талона те ти дават документа с който отиваш в банката (аз отидох в банката която се намира непосредствено острани на кат,там платих глобата с документа че си платил отиваш,пак на това гише на което си остави книжката и те ти я връщат усмихнати до уши

дано да съм ти помогнал

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Днес ходих, платих си акта и отивам да си давам книжката и
Не било пристигнало решението на съда и не искаха да ми я вземат.. И гледат ми акта и ми се смеят и викат, тва толкова лесно пада в съда 

4 мнения
• Страница 1 от 1