ЗА ТРИЕНЕ..................ТОВА ТУКА НЕ СТЕ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: ПРОТЕСТ"Не на ниския стандарт на живот в България!" 15.05.11

Мнение от Feanor » 16 Май 2011, 13:16

ineedmoney написа:Мързи ви да си мръднете малко задника да стане по-добро.

Въпросът не е в мързела. Питах на няколко пъти какво точно предлагате и за какво точно се борите. Никой не каза нещо съществено, само лозунги и патос. Е как да ви подкрепя, като не знам за какво? "По-добро"? Похвално, ама как точно го разбирате? Примерно, борите се за по-високи пенсии ли или за по-ниски данъци? :) Нали разбираш, че тези общи приказки нищо не казват, щото могат да означават абсолютно всичко? Та накратко... не се учудвай на ниската активност. Без ясна кауза не можеш да очакваш сериозна подкрепа. Тоя "протест" ясна кауза няма, въпреки патоса на някои участници, това са фактите. Сега можете да ги приемете и да помислите върху тях. Или да продължите мрънкането как на българинът не му пукало. Изборът си е ваш. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 16 Май 2011, 14:50

Хората имат кауза Feanor, тя е, да накараме управляващите да си вършат работата. Те не предлагат алтернатива, не е и задължително, това не е политически протест. По времето на Костов, приоритет беше външата политика, членството в ЕС и НАТО. Въпреки това, стандарта на живот в страната не беше пренебрегнат и увеличението на бюджетните разходи за заплати и пенсии беше в пъти, 1997, спрямо 2001. Аз и до днес не мога да разбера недоволните пенсинери от неговото управление, пенсиите пролетта на 1997 бяха 6$, пролетта на 2001 г. 67$, имаше преиндексация на пенсиите всяка година, в края на годината и на 1-ви юли. Само може да си мечтаят днес пенсионерите за това. Това са фактите, знам че се повтарям. Бойко Борисов от друга страна, не води активна външна политика, той има една мечта, магистралите, защото те са гръбнакът на една успешна икономика. Не че не е прав. Но сам каза, че фискалната дисциплина ще е строга и никой да не си прави илюзии. А защо? Защото е криза. Това е. Бойко Борисов ще стане президент и да видим тогава кой ще ни е виновен.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: ПРОТЕСТ Не!На ниския стандарт на живот в България! 15.05.11

Мнение от klintan66 » 16 Май 2011, 14:53

vicho написа:като протестирате бензина ще стане 2лв, заплатите по 1000лв, хляба 50 стишки и си свиркаме :yes: :smoke:

Ти определено скучаеш.
Толкова ли е трудно да не мрънкаш през два реда, както и другите като теб.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Май 2011, 14:57

Elesar, "управляващите да си вършат работата" също е неясно понятие, което може да значи всичко. Не казах, че няма кауза, а че няма ясна кауза. Нали правиш разлика между двете? С такава кауза - толкова. Както казах, можете да го приемете или не, ваша работа.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 16 Май 2011, 15:01

saleen написа:Ми аз пак ще кажа, че българина колкото повече го клатят, по- хубаво му става :winky:
Иначе да псуваме и хленчим еша ни няма, ама щом е за протест :nono:

:yes:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 16 Май 2011, 15:07

Е.Димитров написа:Ми мене ме е срам,бих желал да съм Швейцарец,за какво да се гордея че съм българин,като тръгна за работа с колата се некакви тарикати гледам се опитват да цакат на светофарите,супер нагли шофьори,в магазините пълно с ментета ,гадно качество на високи цени,пътищата имат ебаси топографията,банките имат политика на измама (пример булбанк,отивам да тегля пари на гише,картата ми е в уникредит,пос терминала им пише че е уникредит,обаче онази ми заявява че ще ми земе 3 лева,щото терминала бил на борика,тоест не мога да си изтегля от сметката пари без да имам такса,и то се оказва че е само в тая банка,има и банкомати които взимат по 3.60 лева на теглене)...
Ето и пример във форума,примерно на едно прасе не му пречи че живее в кочина,ама ако некой повдигне въпроса че трябва да стане за да се измие кочината и да му е добре,започва да се носят от 100 кладенеца вода че му е идеално те така в ла*ната и тъкмо си е затоплил местенцето и че не може сега да се мести за да се мие кочината,а най-забавно ми е като гледам как некой плюят по гърците че били зле и хак им е че протестират...а ние срещу тях да тичаме,няма да ги настигнеме по доходи... :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 16 Май 2011, 15:10

Feanor написа:
ineedmoney написа:Мързи ви да си мръднете малко задника да стане по-добро.

Въпросът не е в мързела. Питах на няколко пъти какво точно предлагате и за какво точно се борите. Никой не каза нещо съществено, само лозунги и патос. Е как да ви подкрепя, като не знам за какво? "По-добро"? Похвално, ама как точно го разбирате? Примерно, борите се за по-високи пенсии ли или за по-ниски данъци? :) Нали разбираш, че тези общи приказки нищо не казват, щото могат да означават абсолютно всичко? Та накратко... не се учудвай на ниската активност. Без ясна кауза не можеш да очакваш сериозна подкрепа. Тоя "протест" ясна кауза няма, въпреки патоса на някои участници, това са фактите. Сега можете да ги приемете и да помислите върху тях. Или да продължите мрънкането как на българинът не му пукало. Изборът си е ваш. :)

Не всеки е икономист или някакъв специалист за да ти каже, какво иска ...просто някои са гладни и не им стигат парите ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: ПРОТЕСТ Не!На ниския стандарт на живот в България! 15.05.11

Мнение от vicho » 16 Май 2011, 15:17

klintan66 написа:
vicho написа:като протестирате бензина ще стане 2лв, заплатите по 1000лв, хляба 50 стишки и си свиркаме :yes: :smoke:

Ти определено скучаеш.
Толкова ли е трудно да не мрънкаш през два реда, както и другите като теб.

смешно ми е ... аз не мрънкам, а ходя да бачкам, като няма парички!

съдбЪ! ;)

файда от протести НЯ-МА! Колкото по-бързо го разберем и се вземем в ръце и започнем да произвеждаме, толкова по-бързо ще се оправим! НИЕ ... не някой друг да ни оправя :yes:

и те така те :angel:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: m5

Мнение от Royal » 16 Май 2011, 15:59

Последен отговор давам и даже вече не ми пука, ако искат да ме махнат от форума за следващите ми думи.......
Хора вие цял живот на политически партии вярвате и накрая когато ние се опитваме да направим нещо абсолютно гражданско ми се правите на интересни, това било политическо, онова било с неясни цели и т.н.!
Много хубаво радвам се за вас.....мишкиииииииии!Стойте си по домовете и си мишкувайте до края на живота си,защото това сме българския народ......истинските българи явно сме останали малко...........по голямата част тук са едни зомбита,роби,мишоци и страхливци.....които знаят само да се оплакват, а като стане дума да излезнат на протест и да покажат недоволството си, ми се правят тука на много интересни и си стоят по домовете.......
Ами живи и здрави, само внимавайте да не опре ножа до кокала и после да се сетите , че е трябвало да излезнете и да подкрепите БЪЛГАРИЯ, защото тя УМИРА!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Май 2011, 16:11

Royal написа:Последен отговор давам и даже вече не ми пука, ако искат да ме махнат от форума за следващите ми думи.......
Хора вие цял живот на политически партии вярвате и накрая когато ние се опитваме да направим нещо абсолютно гражданско ми се правите на интересни, това било политическо, онова било с неясни цели и т.н.!
Много хубаво радвам се за вас.....мишкиииииииии!Стойте си по домовете и си мишкувайте до края на живота си,защото това сме българския народ......истинските българи явно сме останали малко...........по голямата част тук са едни зомбита,роби,мишоци и страхливци.....които знаят само да се оплакват, а като стане дума да излезнат на протест и да покажат недоволството си, ми се правят тука на много интересни и си стоят по домовете.......
Ами живи и здрави, само внимавайте да не опре ножа до кокала и после да се сетите , че е трябвало да излезнете и да подкрепите БЪЛГАРИЯ, защото тя УМИРА!!!!!!!!!!!!!!!

пали голфа и да те няма ... остави нас - мишките на мира! :mhihi:

като се имаш за Велик, Месия или Новия Левски, защо не направиш нещо сам, пък ние ще те канонизираме за светец :idea:

хващаш калашника, правиш планче, влизаш в парламента и патаклама! Успех "колега" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 16 Май 2011, 16:20

http://news.myvidin.com/about-63245.html

Е за тва сме в криза . По-малко празници - повече работа.
И задължително на 2 места ... тогава хем няма да ти е скучно, хем и парички ще има, хем и време за протести няма да има :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Royal » 16 Май 2011, 16:26

vicho написа:
Royal написа:Последен отговор давам и даже вече не ми пука, ако искат да ме махнат от форума за следващите ми думи.......

пали голфа и да те няма ... остави нас - мишките на мира! :mhihi:

като се имаш за Велик, Месия или Новия Левски, защо не направиш нещо сам, пък ние ще те канонизираме за светец :idea:

хващаш калашника, правиш планче, влизаш в парламента и патаклама! Успех "колега" :mhihi:

Пали ти голфа бе смешник.................скапан селски паляк!!!!!!!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Royal » 16 Май 2011, 16:26

АЙДЕ ДА ГО ДУХАТЕ ПАЛЯЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СЕДЕТЕ СИ ТУКА У ФОРУМЧЕТО СЕЛСКИ ПРЪЧКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Май 2011, 16:30

И ти искаш хората да те следват в протест... :mhihi:

простак, който псува непознати хора и няма елементарна култура и възпитание ;) "браво"! :angel:

ogata написа:http://news.myvidin.com/about-63245.html

Е за тва сме в криза . По-малко празници - повече работа.
И задължително на 2 места ... тогава хем няма да ти е скучно, хем и парички ще има, хем и време за протести няма да има :yes:

точно така! с две ръце подкрепям, защото безделието ражда глупости ;)
Последна промяна vicho на 16 Май 2011, 16:31, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Май 2011, 16:30

Не знам дали си бил ти Royal ама вчера в една от статиите в dnes.bg отдолу в коментарите, ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТА, някой пак агитираше в нета с даден линк към тоя форум. Не знам кои са мишките, които си седят по домовете и плямпат, но Feanor го е обяснил няколко пъти, че не представяте някакво решение или алтернатива, а само "Не на това, не на онова" и " Искаме това, искам онова", кажи как това "искам" може да се превърне в "мога", дай работни планове с точни цифри и т.н, пък пак ще си говорим.
Не плюй по хората, само защото не ставаш за ръководител на такова движение, защото очевидно нямаш лидерските умения, за да привлечеш тълпата към себе си! Никой не ти е виновен!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата