Засади към/по морето
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Засади към/по морето
Идва лято, вдигат се градусите, адреналина и той.......всички знаем какво става по пътищата водещи на изток към родното море.
Лошото е, че освен всякакви малоумници и камикадзета ни дебнат и куките. Нищо лошо ако ги има, но да действат превантивно, а те...скатани и скрити, заложили пусиите и....най-малкото се държат нагло, а не както се полага на такива като тях.
Та всеки ден поне по 2 пъти минавам по маршрута Бургас-Поморие и от около 10 дни редовно забелязвам куките в участъка до кв. Сарафово (двойното, разделено е с мантинела и жив плет и няма как да се предупредят насрещноидващите).
В посока Сл. бряг са си избрали нова засада тази година именно след Сарафово (при свършаването на двойното) преди военната станция. До миналото лято чакаха веднага при първия завой който е десен има една отбивка, а сега са се преместили на 150м. по пътя на следващия завой който е ляв. А всички се отпускат, отсечката права, равна, с 2 ленти в една посока, няма знаци за ограничение на скоростта или др. и те чакат мамицата им.
Аз уж ги знам и винаги внимавам наближавайки завоя, но откак са там, празно няма, колкото пъти мина, толкова пъти има някой изгорял и най-лошото е, че все колеги с нашата марка. Вчера, в неделя баха сгащили едно девойче с е39 софийска регистрация - съжалих я колежката.
Надявам въпреки дългото обяснение да бъде полезна темата и защо не да бъде допълвана с инвентаризация на редовните хранилки на куките около и в посока към морето.
И нека предупреждението ми да спести нерви на колегите от излишни разправии, но преди всичко да бъдем толерантни и разумни към другите на пътя
Лошото е, че освен всякакви малоумници и камикадзета ни дебнат и куките. Нищо лошо ако ги има, но да действат превантивно, а те...скатани и скрити, заложили пусиите и....най-малкото се държат нагло, а не както се полага на такива като тях.
Та всеки ден поне по 2 пъти минавам по маршрута Бургас-Поморие и от около 10 дни редовно забелязвам куките в участъка до кв. Сарафово (двойното, разделено е с мантинела и жив плет и няма как да се предупредят насрещноидващите).
В посока Сл. бряг са си избрали нова засада тази година именно след Сарафово (при свършаването на двойното) преди военната станция. До миналото лято чакаха веднага при първия завой който е десен има една отбивка, а сега са се преместили на 150м. по пътя на следващия завой който е ляв. А всички се отпускат, отсечката права, равна, с 2 ленти в една посока, няма знаци за ограничение на скоростта или др. и те чакат мамицата им.

Аз уж ги знам и винаги внимавам наближавайки завоя, но откак са там, празно няма, колкото пъти мина, толкова пъти има някой изгорял и най-лошото е, че все колеги с нашата марка. Вчера, в неделя баха сгащили едно девойче с е39 софийска регистрация - съжалих я колежката.
Надявам въпреки дългото обяснение да бъде полезна темата и защо не да бъде допълвана с инвентаризация на редовните хранилки на куките около и в посока към морето.
И нека предупреждението ми да спести нерви на колегите от излишни разправии, но преди всичко да бъдем толерантни и разумни към другите на пътя
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Засади към/по морето
MORSKIa написа:Идва лято, вдигат се градусите, адреналина и той.......всички знаем какво става по пътищата водещи на изток към родното море.
В посока Сл. бряг са си избрали нова засада тази година именно след Сарафово (при свършаването на двойното) преди военната станция. До миналото лято чакаха веднага при първия завой който е десен има една отбивка, а сега са се преместили на 150м. по пътя на следващия завой който е ляв. А всички се отпускат, отсечката права, равна, с 2 ленти в една посока, няма знаци за ограничение на скоростта или др. и те чакат мамицата им.![]()
Колега много хубава тема,ограничението на двупосочното при Сарафово е 80 мисля.Дебнат не само там,ако става дума за тази отсечка,редовно лятото има и посока Бургас след знака 60 преди кръговото на Лукойл,отделно преди това понякога и в 2-те посоки може да има на 1-то разделение на мантинелата от кръговото посока Слънчев Бряг.На Ахелой често са точно преди изхода на Ахелой на бензиностанция Еко (мисля беше Еко),точно поради факта ,че тъкмо си се измъкнал от града и газ - да ама не.Като познавам пътя и движението има и преди новаото двулентово на светофара на околовръстното на Сл.Бр,тъй като е разделено с бетонни плочи да кажем,малко след десния завой посока Б-ас има патрулка.
Абе местата са много,доста ще изпиша,но най-гадни са на Сливен (без нищо към колегите от там) с тях трудно се излиза на глава

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Преди няколко дни пътувах до Слънчев бряг и да ви кажа чесно ми скъсаха шортите проверки.
За 294км от Пловдив до морето ме спряха 4 пъти просто ей така за проверка на документи и сигурно имаше на още 14 места КАТ.
Май са ги позасилили малко или да съм случил на някаква акция не знам
За 294км от Пловдив до морето ме спряха 4 пъти просто ей така за проверка на документи и сигурно имаше на още 14 места КАТ.

След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
mladfen написа:Преди няколко дни пътувах до Слънчев бряг и да ви кажа чесно ми скъсаха шортите проверки.
99% акция

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Акцията е заради баловете, всичко живо се изнася към курорта сега, и през километър има куки. Сега е добре, че ги има....че к'ви неща съм виждал, само дето прави на таваните на джиповете с тоалетите и прическите..... не са били.....акъл............
А пусиите на куките са традиционно много и както виждам са известни.
Но тази която съм ви я описал е нова, "тазгодишна" и там лабаво няма - всички са в кюпа щото няма как да се предупредят колегите, а пътя е супер и изведнъж...с двата крака си вътре.
Пазете себе си, че да пазим и другите!
А пусиите на куките са традиционно много и както виждам са известни.
Но тази която съм ви я описал е нова, "тазгодишна" и там лабаво няма - всички са в кюпа щото няма как да се предупредят колегите, а пътя е супер и изведнъж...с двата крака си вътре.
Пазете себе си, че да пазим и другите!
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
5 мнения
• Страница 1 от 1