Търся помощ от някой колега със сервиз или работник в такъв
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
Търся помощ от някой колега със сервиз или работник в такъв
Здравейте колеги,
имам едно Е34 м50б20 със заминал съединител.Колата до Четвъртък вечерта трябва да бъде със сменен съединител и да е в движение
Интересуваме дали има колега,който може да ми намери съединител (втора ръка разбира се,на приемлива цена) и съответно да го смени,като разбира се ще си заплатя труда и всичко необходимо
Просто искам да оставя колата и да си я взема готова.Са ще кажете: "еми отиваш в първия сервиз и ти го сменят" . . .
е да де ама с нов,който струва доста над приготвените финанси,пък и той отново ще бъде съсипан за да се дават пари за нов
Ако някой може да помогне да свирка
Ще съм задължен
имам едно Е34 м50б20 със заминал съединител.Колата до Четвъртък вечерта трябва да бъде със сменен съединител и да е в движение

Интересуваме дали има колега,който може да ми намери съединител (втора ръка разбира се,на приемлива цена) и съответно да го смени,като разбира се ще си заплатя труда и всичко необходимо

Просто искам да оставя колата и да си я взема готова.Са ще кажете: "еми отиваш в първия сервиз и ти го сменят" . . .
е да де ама с нов,който струва доста над приготвените финанси,пък и той отново ще бъде съсипан за да се дават пари за нов

Ако някой може да помогне да свирка

Ще съм задължен

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Търся помощ от някой колега със сервиз или работник в такъв
koki_e34 написа:...... втора ръка разбира се.......

За смяна ще дадеш поне 100 лв. с опция догодина пак да ги дадеш за същото... не те разбирам, наистина.
П.С. Има една английска поговорка: "Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща"
Помисли!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Не бях чувал до сега, някой да слага съединител втора ръка...
По-добре за около 60-70 кинта само феродото да смениш от колкото 2ра употреба.

4 мнения
• Страница 1 от 1