Трудно се намира работа в днешно време
Модератор: Общи модератори
- Alpina_fanatic
-
-
Re: Трудно се намира работа в днешно време
Личен състав и ТРЗ
Описание и
Изисквания: висше икономическо образование
- минимум три години стаж в конкретната област
- отлично познаване на програмен продукт Softsystem
- отлична компютърна грамотност
- отговорност при изпълнение на поставените задачи и амбиция за самоусъвършенстване
- възможност за непълно работно време с цялостно осигуряване
Населено Място: Стара Загора / България
Заплата: от 400 до 500 BGN на Месец
Организация: ФИНКОНСУЛТ ЗК ЕООД

- Alpina_fanatic
-
-
Счетоводител
Описание и
Изисквания: Помощник счетоводител и съвместителство с длъжността офис съструдник за въвеждане на документи, изготвяне на справки и др. отговарящи за длъжността. Задължително условие за кандидатстване е познаването на счетоводен софтуер WorkFlow и стаж като счетоводител минимум 2 г. в производствена или строителна фирма, завършено висше образование Счетоводство и контрол или друга икономическа специалност със счетовоство. Владеене на чужд език.
Моля, не кандидатствайте ако не отговаряте на горе посочените условия.
Населено Място:Пловдив / България
Заплата: от 400 до 450 BGN на Месец
Организация: АРИС - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
(Фирма/Организация директно търсеща служители.)
Повече за АРИС - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Всички обяви на АРИС - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Вие тия обяви ги пускате в Джобс-а и после тука ги осмивате,ай стига

- Alpina_fanatic
-
-
ХИГИЕНИСТ
Описание и
Изисквания: клуб "BARCODE'' търси да назначи ХИГИЕНИСТ
Населено Място: Хасково / България
Заплата: 400 BGN на Месец
Кандидатствай по тази обява
Организация: Тиваинвест ООД
(Фирма/Организация директно търсеща служители.)
Повече за Тиваинвест ООД
Всички обяви на Тиваинвест ООД

bavarec написа:Вие тия обяви ги пускате в Джобс-а и после тука ги осмивате,ай стига![]()
![]()

Чистач или счетоводител, това е въпроса...
Или па инженер?

Или па инженер?

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Т/Mар кет!
голема фирма,международна,като влезеш в офиса - некво тарикатско....
залите за посрещане на посетители и за срещи са по 60кв.м. сграда-слънце! и почваме. договора е на некви минимални пари,изпитателния срок е само в полза на работодателя,иначе па обещаните пари са сериозни.
и влязох вече в офисната част ,където се бачка и.....шах!не шах ,а направо мат и шест пешки метър...! условията са следните: в стая от 35кв.м. работят 9 души.всички са си седнали върху главите,не си чуваш мислите,тясно,задушно/няма отваряеми прозорци,климатика едва се усеща/,няма светлина-цял ден на луминисцентно...! тва е във всичките 6 стаи.по разкази на служители ги местят като пешки ,отношението на литовците към нас е като към негри,викане,неразбория,смешни изисквания и почти никаква система ,а пък и скапани стоки за продаване,някакви изисквания за облекло,пушене и прочие,режим на информация като в НАТО,секретност като в КГБ.....
на следващия ден сутринта им дадох листчето,въпреки нуждата от предизвестие си поговорихме малко за инспекция по труда, за хорски несгоди и се разделихме по живо ,по здраво.. пак казвам, че заплатата беше повече от сериозна.
и след час отидох на друго място за по-малко пари ,но в нормален офис,с нормални хора,и читава работа.
като няма-няма, ма па като заима и се сипе изведнъж
голема фирма,международна,като влезеш в офиса - некво тарикатско....
залите за посрещане на посетители и за срещи са по 60кв.м. сграда-слънце! и почваме. договора е на некви минимални пари,изпитателния срок е само в полза на работодателя,иначе па обещаните пари са сериозни.
и влязох вече в офисната част ,където се бачка и.....шах!не шах ,а направо мат и шест пешки метър...! условията са следните: в стая от 35кв.м. работят 9 души.всички са си седнали върху главите,не си чуваш мислите,тясно,задушно/няма отваряеми прозорци,климатика едва се усеща/,няма светлина-цял ден на луминисцентно...! тва е във всичките 6 стаи.по разкази на служители ги местят като пешки ,отношението на литовците към нас е като към негри,викане,неразбория,смешни изисквания и почти никаква система ,а пък и скапани стоки за продаване,някакви изисквания за облекло,пушене и прочие,режим на информация като в НАТО,секретност като в КГБ.....
на следващия ден сутринта им дадох листчето,въпреки нуждата от предизвестие си поговорихме малко за инспекция по труда, за хорски несгоди и се разделихме по живо ,по здраво.. пак казвам, че заплатата беше повече от сериозна.
и след час отидох на друго място за по-малко пари ,но в нормален офис,с нормални хора,и читава работа.
като няма-няма, ма па като заима и се сипе изведнъж

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...нещо подобно е по повечето лъскави сгради- гледаш фасади, заседателни зали, гранитогреси, разни костюмари жонглират с едри лафове....а после- стая 3х3. в нея бачкат като роби 5 човека...заплата - колкото да не умреш от глад. преспектива- между нула и никаква....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
e искате да Ви настанят в самостоятелен офис където да може да си играете голф по мокета, а в банята джакузи да има. Много претенции имате а всъщност задавате ли си въпроса какво предлагате
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
adovet написа:e искате да Ви настанят в самостоятелен офис където да може да си играете голф по мокета, а в банята джакузи да има. Много претенции имате а всъщност задавате ли си въпроса какво предлагате
Ти си тоя тариката работодател нали? Предлагат ти да копат до живот за да ти е гот на тебе

Само шефчета бате

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
///peter написа:adovet написа:e искате да Ви настанят в самостоятелен офис където да може да си играете голф по мокета, а в банята джакузи да има. Много претенции имате а всъщност задавате ли си въпроса какво предлагате
Ти си тоя тариката работодател нали? Предлагат ти да копат до живот за да ти е гот на тебе![]()
Само шефчета бате
в мойта малка фирма работниците са доволни и си вършат работата. При мене персонала е строго специализиран. Идвали са хора с големи претенции, но всъщност не могат да предложат никакво качество на работа
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
adovet написа:e искате да Ви настанят в самостоятелен офис където да може да си играете голф по мокета, а в банята джакузи да има. Много претенции имате а всъщност задавате ли си въпроса какво предлагате
Ако си набутан в една стая 5х5 с още 5 човека, каква продуктивност да има? Не административните сгради за проблема и тяхното разпределение на помощения, а вижданията на шефа, примерно за да спести от още 3 стаи, където да разпредели нормално хората, що да не ги набута в 1.

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....ами предлагаме същото, каквото предлагат хората, работещи на заплата от 08 до 17:00 навсякъде по света! нито повече, нито ПО-МАЛКО! това че съм българин, означава ли, че за да заработя колкото едва да свържа двата края трябва да знам 4-5 езика, да имам докторска степен, да съм гении в областта и да бачкам по 25 часа от 24 в денонощието?!
my mods:
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
alexsch написа:....ами предлагаме същото, каквото предлагат хората, работещи на заплата от 08 до 17:00 навсякъде по света! нито повече, нито ПО-МАЛКО! това че съм българин, означава ли, че за да заработя колкото едва да свържа двата края трябва да знам 4-5 езика, да имам докторска степен, да съм гении в областта и да бачкам по 25 часа от 24 в денонощието?!
не е достатъчно... ще бачкаш минимум 28 часа от 24, ще изпълняваш поне 4 длъжности и ще плащаш на шефа му работиш- тогава евентуално шефа ще е доволен... но само евентуално...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Когато чета ироничните постове на колегите, се замислям....
Всъщност тук шефа е тежкарски символ, батка, мутра, гангстер, пари, секретарки...
А в нормалните страни, умен човек с много задължения, може би от това ни идват и разликите...
Всъщност тук шефа е тежкарски символ, батка, мутра, гангстер, пари, секретарки...
А в нормалните страни, умен човек с много задължения, може би от това ни идват и разликите...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///peter написа:Когато чета ироничните постове на колегите, се замислям....
да станем и нии шефчета ...
ама шефчето става всяка сутрин в 6:30, пък аз спя до 8 и шефчето бачка до 12 вечерта, пък аз в 7 съм си набил камшиците и после не мо'о ме намериш и шефчето мисли постоянно как да се изкарат повечко пари, а пък аз мисля как да си свърша по-бързо зададената работа и дим да ме няма

некък си ... нали!
You said: "Time will change!" What if it changes you?