ХВАЛБА-ВЪРНАТА КОЛА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д

Re: ХВАЛБА-ВЪРНАТА КОЛА

Мнение от muk_83 » 18 Май 2011, 18:14

Колеги играчите като краси са добри имаше готов договор за покупко продажба с печат на нотариуса само се добавиха дати имена и пари дори и фактура с печат на фирмата му ни издаде но на всякъде писахме 1900 лв. разбирате защо. Има и коли нагорубляне също там сам го засичал.Гледаш колата плащаш подписвате договора и отивате в кат там разбирате че има пренабити номера на рамата. Правиха и ренген на колата и се установи ,че няколко цифри са пренабити. А и кой да подозира бе хора това е кола на 15г.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 18 Май 2011, 18:28

Така така,щото тва Горубляне му се кланяте като мана небесна! Тря го изберете за свещена земя дееба... От години ви се говори там да нестъпвате ама никой не слуша :mhihi:
И друго продавача тук ,ако има поне малко ъкъл за което не се съмнявам е знаел на 100% за проблема на колата...
Друго преди две години Е36 320 1995 ако е читаво аз нямаше да ви го дам под 6000лв както и друг търговец,но пак сте търсили тънкото и далаверата - успех :yes: Щото почвате ма що 6000 ми щото в КАТ нямаш проблеми затова :yes:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 18 Май 2011, 18:30

Не сме толкова богати, че да си купуваме евтини работи ! ;)

Важи за всичко :!: Аз за съжаление (както и много други) го разбираме по "трудния" начин .
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 18 Май 2011, 18:43

///peter написа:Приятел, ти регистрирал ли си кола или?
Първо в кат после нотариус :mhihi:

Aри ве, сигурен ли си? Щото последните две коли точно първо си ходихме до нотариуса и после в КАТ :mhihi:

Иначе в тая тема изчетох ебаси интересните случки - купуване на кола без документи, вкарване на крадени коли, връщане на кола и пари от/на автокъща... :shock: :shock: :shock: :shock:
Направо страх ме сваща да си взимам кола "нов внос" :censored: :censored: :censored: :censored:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 18 Май 2011, 19:42

xpl0d написа:
///peter написа:Приятел, ти регистрирал ли си кола или?

Aри ве, сигурен ли си? Щото последните две коли точно първо си ходихме до нотариуса и после в КАТ :mhihi:

Иначе в тая тема изчетох ебаси интересните случки - купуване на кола без документи, вкарване на крадени коли, връщане на кола и пари от/на автокъща... :shock: :shock: :shock: :shock:
Направо страх ме сваща да си взимам кола "нов внос" :censored: :censored: :censored: :censored:

Колегата имаше впредвид, че първо проверяваш в КАТ, ако не си сигурен за произхода на колата :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Май 2011, 21:13

аз преди 10г. взех от горубляне Е36 320, но за малко повече пари
харесахме я, карахме я в дару ... всичко беше наред и тъкмо да подписваме при нотариус, решихме все пак да се консултираме с едни познати, които си живеят в София и горе долу са в този бизнес ... леле мале, като чуха че ще купуваме от Горубляне БМВ (което пък идваше от Италия с фактура от Дупница) и то за толкова пари направо настръхнаха ... то не бяха проверки в кат, снимане на рентген, консултации с някакви шефове в КАТ и т.н. ... два дни по хотели и разкарване ... 100 пъти съжалихме, че им се обадихме. Накрая ми дадоха някакъв номер на шеф на полицията .. ако съм имал проблеми
Някои така купуват кола, но поне проверката в КАТ е задължителна

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Май 2011, 21:23

Аз също съм купувал Е36 от Горубляне ,за почти 10 000 лв (преди 6 години),продавача си мина през КАТ с мен,чак 1 час след това му дадох парите(преди това само капаро 400 лв) и нямах никакви ядове-нито съм големия разбирач,нито тарикат или дебели връзки в КАТ -с 1 дума не мисля,че е правилно да се обобщава за Горубляне така :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 19 Май 2011, 0:12

///peter написа:
metodi80 написа:
muk_83 написа: .... и да внимавате какво и от кого купувате.

Ти ли ни го казваш ... , дето сте позволили да ви правят на маймуни ... ?! Нищо лично ! Наистина никой не е застрахован от подобна случка , но ....
Тая кола щом е била крадена , значи е била без документи....
Как ви убеди тоя , дето ви я е продал , че всичко й е наред ....?!
Преди да се плаща нали се показва или документи за регистрация (ако е вече регистрирана колата ) , или ако не е регистрирана ,тоя дето ви я продава - тъкър , тъкър с вас в кат , регистрирате , след това вече покупко-продажба , оформяне документите при нотариус ...... , чаааак тогава - ЦЪК ПАРАТА (шор бозата ...)!!!
Как ще му платя пари и после ще тичам на пред на зад като опарена кокошка , да се чудя кво да правя и на кой да се жалвам ... ?! Още повече като знаеме колко е "бърза и надеждна" съдебната ни система и изобщо държавата ... !!! Пък като е била крадена , видяли сте , че не можете да я регистрирате , отивате и си искате парите , вие нямате вина , че колата е крадена ! Както и да е ... съвети много , приказки много могат да се изговорят ...., добре е , че са ви я върнали .... Човек се учи от грешките си (понякога ...) ...

Приятел, ти регистрирал ли си кола или?

Случвало ми се е некои и друг път ... ! :kuku:
Имах предвид проверка в кат ....
Ха-ха , много смешно.... !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от muk_83 » 20 Май 2011, 12:02

Вече и аз задължително проверка в кат мисля че струва 50 кинта поне така съм чувал и собственика с мен като мине канала тогава парите , ама като му ядох вече главата и още нещо колата е 1.8 другото което имам е 2-ка

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Май 2011, 15:35

muk_83 написа:Вече и аз задължително проверка в кат мисля че струва 50 кинта поне така съм чувал и собственика с мен като мине канала тогава парите , ама като му ядох вече главата и още нещо колата е 1.8 другото което имам е 2-ка

тази проверка не е никва гаранция, даваха по тв точно за кола проверена в КАТ и после я конфискували че е крадена :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 20 Май 2011, 16:45

benzin написа:
muk_83 написа:Вече и аз задължително проверка в кат мисля че струва 50 кинта поне така съм чувал и собственика с мен като мине канала тогава парите , ама като му ядох вече главата и още нещо колата е 1.8 другото което имам е 2-ка

тази проверка не е никва гаранция, даваха по тв точно за кола проверена в КАТ и после я конфискували че е крадена :mhihi:

То тва се получава когато още не е пусната за издирване, проверяват при регистрацията колата не се издирва няколко месеца/година след това колата се пуска за издирване и хоп. Идват и я прибират.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 20 Май 2011, 17:04

Миналата година 2 пъти ходих зад дерони при тоя краси един колега искаше една корса от него и я гледахме, но я купиха преди нас, и втория път една е39ка ама беше раздрънкана, и кат му казах абе тая кола мн добре сте я пастирали и той: а не сме я пипвали така от италия си дойде :) показах му на капака до емблемата остатъка от 3м пастата и той млъкна, но ми беше показателно за корекността му. Иначе от Горубляне преди 2 години взехме на моита компакта, но регистриран ...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от muk_83 » 21 Май 2011, 10:58

Евала пич говорим за един и същи човек краси редовно му паля свещичка колата беше пусната в мобиле обадихме се още същия ден отидохме да видим колата беше в автомивката до АВТО КЪЩАТА ДО КАСИТЕ НА СТАДИОН ГЕРЕНА там я правеха като нова двигател измит тапицерия пастиране като нова кола искахме да я запалим но не дадоха тогава го нямаше този краси.На другия ден колата беше преместена в другата авто къща. Но аз бях на работа и баща ми ходи сам и затова стана тази измама той за прав път купува кола и сами се сещате изобщо не знае къде да гледа камули документи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 21 Май 2011, 22:06

аз само не можах да разбера как така е имал нотариално заверен договор за покупко-продажба и ви го е показал :shock: първо - вие кога сте го подписали, или пък той е цъкнал парафа, и второ - къв нотариус за кола нов внос, що за дивотии :shock:
докато има будали, ще има и тарикати - това е....

единственият сигурен начин е следния - търговецът регистрира колата на свое или на автокъщата си на името в кат, после купувача си плаща нотариално прехвърляне и това е - по-скъпо излиза накрая, ама и една идея по-сигурно.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 21 Май 2011, 22:45

Така като гледам има много доволни от въпросния Краси :mhihi: . Имам предложение към всички доволни от дейността на тоя пич- събирате по 100 кинта и го правим на леген у главата. :mhihi: Нема да ми е за първи път да млатим ,, коректен джамбазин,, :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата