ХВАЛБА-ВЪРНАТА КОЛА
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
Re: ХВАЛБА-ВЪРНАТА КОЛА
Колеги играчите като краси са добри имаше готов договор за покупко продажба с печат на нотариуса само се добавиха дати имена и пари дори и фактура с печат на фирмата му ни издаде но на всякъде писахме 1900 лв. разбирате защо. Има и коли нагорубляне също там сам го засичал.Гледаш колата плащаш подписвате договора и отивате в кат там разбирате че има пренабити номера на рамата. Правиха и ренген на колата и се установи ,че няколко цифри са пренабити. А и кой да подозира бе хора това е кола на 15г.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Така така,щото тва Горубляне му се кланяте като мана небесна! Тря го изберете за свещена земя дееба... От години ви се говори там да нестъпвате ама никой не слуша
И друго продавача тук ,ако има поне малко ъкъл за което не се съмнявам е знаел на 100% за проблема на колата...
Друго преди две години Е36 320 1995 ако е читаво аз нямаше да ви го дам под 6000лв както и друг търговец,но пак сте търсили тънкото и далаверата - успех
Щото почвате ма що 6000 ми щото в КАТ нямаш проблеми затова 

И друго продавача тук ,ако има поне малко ъкъл за което не се съмнявам е знаел на 100% за проблема на колата...
Друго преди две години Е36 320 1995 ако е читаво аз нямаше да ви го дам под 6000лв както и друг търговец,но пак сте търсили тънкото и далаверата - успех

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Не сме толкова богати, че да си купуваме евтини работи !
Важи за всичко
Аз за съжаление (както и много други) го разбираме по "трудния" начин .

Важи за всичко

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
///peter написа:Приятел, ти регистрирал ли си кола или?
Първо в кат после нотариус
Aри ве, сигурен ли си? Щото последните две коли точно първо си ходихме до нотариуса и после в КАТ

Иначе в тая тема изчетох ебаси интересните случки - купуване на кола без документи, вкарване на крадени коли, връщане на кола и пари от/на автокъща...

Направо страх ме сваща да си взимам кола "нов внос"

xpl0d написа:///peter написа:Приятел, ти регистрирал ли си кола или?
Aри ве, сигурен ли си? Щото последните две коли точно първо си ходихме до нотариуса и после в КАТ![]()
Иначе в тая тема изчетох ебаси интересните случки - купуване на кола без документи, вкарване на крадени коли, връщане на кола и пари от/на автокъща...![]()
![]()
![]()
![]()
Направо страх ме сваща да си взимам кола "нов внос"![]()
![]()
![]()
Колегата имаше впредвид, че първо проверяваш в КАТ, ако не си сигурен за произхода на колата

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

аз преди 10г. взех от горубляне Е36 320, но за малко повече пари
харесахме я, карахме я в дару ... всичко беше наред и тъкмо да подписваме при нотариус, решихме все пак да се консултираме с едни познати, които си живеят в София и горе долу са в този бизнес ... леле мале, като чуха че ще купуваме от Горубляне БМВ (което пък идваше от Италия с фактура от Дупница) и то за толкова пари направо настръхнаха ... то не бяха проверки в кат, снимане на рентген, консултации с някакви шефове в КАТ и т.н. ... два дни по хотели и разкарване ... 100 пъти съжалихме, че им се обадихме. Накрая ми дадоха някакъв номер на шеф на полицията .. ако съм имал проблеми
Някои така купуват кола, но поне проверката в КАТ е задължителна
харесахме я, карахме я в дару ... всичко беше наред и тъкмо да подписваме при нотариус, решихме все пак да се консултираме с едни познати, които си живеят в София и горе долу са в този бизнес ... леле мале, като чуха че ще купуваме от Горубляне БМВ (което пък идваше от Италия с фактура от Дупница) и то за толкова пари направо настръхнаха ... то не бяха проверки в кат, снимане на рентген, консултации с някакви шефове в КАТ и т.н. ... два дни по хотели и разкарване ... 100 пъти съжалихме, че им се обадихме. Накрая ми дадоха някакъв номер на шеф на полицията .. ако съм имал проблеми
Някои така купуват кола, но поне проверката в КАТ е задължителна
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз също съм купувал Е36 от Горубляне ,за почти 10 000 лв (преди 6 години),продавача си мина през КАТ с мен,чак 1 час след това му дадох парите(преди това само капаро 400 лв) и нямах никакви ядове-нито съм големия разбирач,нито тарикат или дебели връзки в КАТ -с 1 дума не мисля,че е правилно да се обобщава за Горубляне така 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- metodi80
- старши ентусиаст
-
///peter написа:metodi80 написа:muk_83 написа: .... и да внимавате какво и от кого купувате.
Ти ли ни го казваш ... , дето сте позволили да ви правят на маймуни ... ?! Нищо лично ! Наистина никой не е застрахован от подобна случка , но ....
Тая кола щом е била крадена , значи е била без документи....
Как ви убеди тоя , дето ви я е продал , че всичко й е наред ....?!
Преди да се плаща нали се показва или документи за регистрация (ако е вече регистрирана колата ) , или ако не е регистрирана ,тоя дето ви я продава - тъкър , тъкър с вас в кат , регистрирате , след това вече покупко-продажба , оформяне документите при нотариус ...... , чаааак тогава - ЦЪК ПАРАТА (шор бозата ...)!!!
Как ще му платя пари и после ще тичам на пред на зад като опарена кокошка , да се чудя кво да правя и на кой да се жалвам ... ?! Още повече като знаеме колко е "бърза и надеждна" съдебната ни система и изобщо държавата ... !!! Пък като е била крадена , видяли сте , че не можете да я регистрирате , отивате и си искате парите , вие нямате вина , че колата е крадена ! Както и да е ... съвети много , приказки много могат да се изговорят ...., добре е , че са ви я върнали .... Човек се учи от грешките си (понякога ...) ...
Приятел, ти регистрирал ли си кола или?
Случвало ми се е некои и друг път ... !

Имах предвид проверка в кат ....
Ха-ха , много смешно.... !
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
Вече и аз задължително проверка в кат мисля че струва 50 кинта поне така съм чувал и собственика с мен като мине канала тогава парите , ама като му ядох вече главата и още нещо колата е 1.8 другото което имам е 2-ка
muk_83 написа:Вече и аз задължително проверка в кат мисля че струва 50 кинта поне така съм чувал и собственика с мен като мине канала тогава парите , ама като му ядох вече главата и още нещо колата е 1.8 другото което имам е 2-ка
тази проверка не е никва гаранция, даваха по тв точно за кола проверена в КАТ и после я конфискували че е крадена

www.bmwпрофесори-bg.net
benzin написа:muk_83 написа:Вече и аз задължително проверка в кат мисля че струва 50 кинта поне така съм чувал и собственика с мен като мине канала тогава парите , ама като му ядох вече главата и още нещо колата е 1.8 другото което имам е 2-ка
тази проверка не е никва гаранция, даваха по тв точно за кола проверена в КАТ и после я конфискували че е крадена
То тва се получава когато още не е пусната за издирване, проверяват при регистрацията колата не се издирва няколко месеца/година след това колата се пуска за издирване и хоп. Идват и я прибират.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Миналата година 2 пъти ходих зад дерони при тоя краси един колега искаше една корса от него и я гледахме, но я купиха преди нас, и втория път една е39ка ама беше раздрънкана, и кат му казах абе тая кола мн добре сте я пастирали и той: а не сме я пипвали така от италия си дойде
показах му на капака до емблемата остатъка от 3м пастата и той млъкна, но ми беше показателно за корекността му. Иначе от Горубляне преди 2 години взехме на моита компакта, но регистриран ...

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
Евала пич говорим за един и същи човек краси редовно му паля свещичка колата беше пусната в мобиле обадихме се още същия ден отидохме да видим колата беше в автомивката до АВТО КЪЩАТА ДО КАСИТЕ НА СТАДИОН ГЕРЕНА там я правеха като нова двигател измит тапицерия пастиране като нова кола искахме да я запалим но не дадоха тогава го нямаше този краси.На другия ден колата беше преместена в другата авто къща. Но аз бях на работа и баща ми ходи сам и затова стана тази измама той за прав път купува кола и сами се сещате изобщо не знае къде да гледа камули документи.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
аз само не можах да разбера как така е имал нотариално заверен договор за покупко-продажба и ви го е показал
първо - вие кога сте го подписали, или пък той е цъкнал парафа, и второ - къв нотариус за кола нов внос, що за дивотии
докато има будали, ще има и тарикати - това е....
единственият сигурен начин е следния - търговецът регистрира колата на свое или на автокъщата си на името в кат, после купувача си плаща нотариално прехвърляне и това е - по-скъпо излиза накрая, ама и една идея по-сигурно.

докато има будали, ще има и тарикати - това е....
единственият сигурен начин е следния - търговецът регистрира колата на свое или на автокъщата си на името в кат, после купувача си плаща нотариално прехвърляне и това е - по-скъпо излиза накрая, ама и една идея по-сигурно.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Така като гледам има много доволни от въпросния Краси
. Имам предложение към всички доволни от дейността на тоя пич- събирате по 100 кинта и го правим на леген у главата.
Нема да ми е за първи път да млатим ,, коректен джамбазин,, 

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3