Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Това и смятам да направя .... затова и ще ги закарам в сервиза .... не ме е страх от километрите на колата карам едно браво дизел дето е на 350 000 км вече .... едва ли ще давам повече пари по БМВ-то ... не са им евтини хич частите и няма да ти казвам колко пара хвърлям по него .
а като си направя и леко сметката за това колко пари ще спестя от разликата в цената на синьото и сивото , и дори и да ми гори с литър отгоре нафта синьото понеже е XD аз тия 2 бона поне 2 години ще си ги избивам
ама нека първо ги видя утре пък тогава ще видим какво ще правиме и кое ще е 
а като си направя и леко сметката за това колко пари ще спестя от разликата в цената на синьото и сивото , и дори и да ми гори с литър отгоре нафта синьото понеже е XD аз тия 2 бона поне 2 години ще си ги избивам

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
komshiqta написа:Това и смятам да направя .... затова и ще ги закарам в сервиза .... не ме е страх от километрите на колата карам едно браво дизел дето е на 350 000 км вече .... едва ли ще давам повече пари по БМВ-то ... не са им евтини хич частите и няма да ти казвам колко пара хвърлям по него .
а като си направя и леко сметката за това колко пари ще спестя от разликата в цената на синьото и сивото , и дори и да ми гори с литър отгоре нафта синьото понеже е XD аз тия 2 бона поне 2 години ще си ги избивамама нека първо ги видя утре пък тогава ще видим какво ще правиме и кое ще е
Явно и идея си нямаш колко могат да се дадат по БМВ-то за да се стегне и да придобие нормален вид

Мой познат до момента е дал над 5к за да го стегне и приведе в приличен вид по отношение на ходова част и двигател

Силно се съмнявам, че за Бравото би дал толкова.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
То затова преди да се купи се гледа внимателно, прави се диагностика, гледа се ходовата част...и тогава се коментира цената на дадена кола 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Ciki написа:Явно и идея си нямаш колко могат да се дадат по БМВ-то за да се стегне и да придобие нормален вид
Силно се съмнявам, че за Бравото би дал толкова.
Това е така, но ако наистина обича марката, няма да го е яд на тези пари. Докато да наливаш пари в каквато и да е друга кола си е

Освен това искам да кажа по повод на това, че синята била евтина. Това, че е по-евтина по никакъв начин не значи, че е по-лоша. Има хора разни, с наглост в различни степени.....Ти си там за да го провериш.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Някакви мнения за тази
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Мултифункционалният волан явно е с невидими копчета. 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
blacksapphire написа:Мултифункционалният волан явно е с невидими копчета.
Купетата с 4 ел ли са?

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
blacksapphire написа:Мултифункционалният волан явно е с невидими копчета.
И на мен това ми направи впечатление

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
mumford написа:blacksapphire написа:Мултифункционалният волан явно е с невидими копчета.
И на мен това ми направи впечатление, а някакви идеи защо пише че е 147 коня
M52 99-00 e 152 коня,121 киловата (99-00 год) ,М54 е 170коня ,125 киловата (00-03 год)

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Gqbriel написа:mumford написа:blacksapphire написа:Мултифункционалният волан явно е с невидими копчета.
M52 99-00 e 152 коня,121 киловата (99-00 год) ,М54 е 170коня ,125 киловата (00-03 год)
Я пак

И да, има купета с 4 ел.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Gqbriel написа:mumford написа:blacksapphire написа:Мултифункционалният волан явно е с невидими копчета.
Я пак![]()
И да, има купета с 4 ел.
А това е копие от един сайт http://www.bmwheaven.com/database/compa ... it=Compare
ако е грешно аз вина нямам

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
двата коня в повече предполагам са дошли при преобразуването на kW-тите ако сайта използва автоматична система, а мощността за всяка кола я въвеждат в kW
между другото като се зачетох хванах две грешки за моята кола, така че този сайт е малко
ако колата я бива, цената е добра + това имаш 4 зимни гуми с джанти.
между другото като се зачетох хванах две грешки за моята кола, така че този сайт е малко

mumford написа:Някакви мнения за тазиhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
ако колата я бива, цената е добра + това имаш 4 зимни гуми с джанти.
един колега се е заслил да взима това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Някакви впечатления да има някой,освен , че е гола като пушка

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
BMDrago написа:един колега се е заслил да взима това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
От това което се вижда по снимките на обявата външният вид на колата заслужава респект и уважение. Държи добра стойка и линия,фугите на калници,врати капаци и т.н. изглеждат добре, боята също е ок,предполагам разбира се че е пастирана, прилични гуми и джанти и запазен салон. Не съм съгласен обаче че се изтъква като плюс този двд плеър, който според мен само загрозява интериора на колата.
Притесняват ме километрите(за комби 3000куб. 2002-ра година ми изглеждат малко), въпреки че в този район където се продава колата всички коли са на тези километри

Задължително при този три литров мотор погледнете състоянието на задния мост(да няма скъсано или спукано по купето)
Цената е добра според мен,но не жалете пари за диагностика,защото колата е “италианка“,а там не се славят като грижовни към колите си.
Успех!!!
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Цитат от обявата: "бьбреци M3"
Цитат от обявата: "оригинална озвучителна уредба BMW" - тук може би се има предвид, че колоните са стоковите?
Цитат: "Всички системи функционират перфектно и безотказно-няма апсолютно никакви проблеми по автомобила." - Такива декларации винаги са ми били супер интересни...

Цитат от обявата: "оригинална озвучителна уредба BMW" - тук може би се има предвид, че колоните са стоковите?
Цитат: "Всички системи функционират перфектно и безотказно-няма апсолютно никакви проблеми по автомобила." - Такива декларации винаги са ми били супер интересни...