Магистрала Струма

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Магистрала Струма

Мнение от Jim Beam » 19 Май 2011, 12:20

Някой може ли да ми обясни защо по "магистралата" след Перник до Долна Диканя (А6) ограничението е 90 км/ч? Всъщност то никъде няма табела за автомагистрала, но на всички карти е със статут на такава. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Re: Магистрала Струма

Мнение от ///eMo » 19 Май 2011, 12:26

В началото там имаше знаци за автомобилен път.. а редовният номер е куките да седят на завой след някое спускане..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 N46B20

Мнение от Luki Junior » 19 Май 2011, 12:38

Това не е магистрала. Просто има 2 ленти в една посока, и ограничението си е според закона за движение извън населени места т.е. 90. И знаците са поставени след бензиностанции и отбивки. И едно е как я считат на картите, друго е как я считат по закона. Другото което е интересно е че всичките знаци са с зелена позадина което по принцип е маркировка за магистрала. Плюс опасен си е участока да караш с 130, завои, бавни тирове, бързи бегачки на газ, издухани печки който настигат бързите бегачки, по някои автобус ентусияст...става весело когато караш побързо.

Ама ще завършиш скоро университета, недей се притеснявай....освен ако не си си намерил работа там...

абе не знам, често минавах оттам, и вингаи съм си го поставял този върос..това не е магистрала и защо не... :banghead:

А куките си чакат или след Лукойла или след втория рид посока Благоевград... А в посока София винаги има една лада нива след знака 80. И чакат там от 3-4 часа сутринта па се до късен следобяд. Там са ми го поставяли въпроса, що караше с 85 а караш бмв?

и май нищо свесно не казах. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 19 Май 2011, 12:40

Jim Beam написа:Някой може ли да ми обясни защо по "магистралата" след Перник до Долна Диканя (А6) ограничението е 90 км/ч? Всъщност то никъде няма табела за автомагистрала, но на всички карти е със статут на такава. :dunno:

Защото няма акт 16-иначе си е магистрала.
36436
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: бързо,гледа лошо и много дразни

Мнение от kosmosa » 19 Май 2011, 12:47

snipermkd написа:Това не е магистрала. Просто има 2 ленти в една посока, и ограничението си е според закона за движение извън населени места т.е. 90. И знаците са поставени след бензиностанции и отбивки. И едно е как я считат на картите, друго е как я считат по закона. Другото което е интересно е че всичките знаци са с зелена позадина което по принцип е маркировка за магистрала. Плюс опасен си е участока да караш с 130, завои, бавни тирове, бързи бегачки на газ, издухани печки който настигат бързите бегачки, по някои автобус ентусияст...става весело когато караш побързо.

Ама ще завършиш скоро университета, недей се притеснявай....освен ако не си си намерил работа там...

абе не знам, често минавах оттам, и вингаи съм си го поставял този върос..това не е магистрала и защо не... :banghead:

А куките си чакат или след Лукойла или след втория рид посока Благоевград... А в посока София винаги има една лада нива след знака 80. И чакат там от 3-4 часа сутринта па се до късен следобяд. Там са ми го поставяли въпроса, що караше с 85 а караш бмв?

и май нищо свесно не казах. :mhihi:

Като не е магистрала какво е ? Ололовръстно на Перник ? :D
Чиста магистрала си е даже има знаци които за момента са завъртяни да не се гледат или са увити в черно фолио !
Въпрос на време е да се пусне в експоатация като такава ! ;)
Няма никакъв дявол....това е просто Бог,но когато се напие...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 19 Май 2011, 13:13

А не е само с 2 платна, има си и аварийно. Пък и пътната настилка е много по-добра и движението по-малко от Хемус. За каране със 130 Хемус е далеч по-опасна.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 19 Май 2011, 13:36

ами защото е българска работа и не е изпълнен проекта докраи и фактически магистралата Струма не е довършена...преди кризата имаше малко инвазия за очуждаване на имотите върху които трябва да има детелина посока дупница ако не се лъжа но доиде кризата и явно отпадна
bedrock city racing

Назад към Извън Темата