Магистрала Струма
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Магистрала Струма
Някой може ли да ми обясни защо по "магистралата" след Перник до Долна Диканя (А6) ограничението е 90 км/ч? Всъщност то никъде няма табела за автомагистрала, но на всички карти е със статут на такава. 

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Re: Магистрала Струма
В началото там имаше знаци за автомобилен път.. а редовният номер е куките да седят на завой след някое спускане..
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Това не е магистрала. Просто има 2 ленти в една посока, и ограничението си е според закона за движение извън населени места т.е. 90. И знаците са поставени след бензиностанции и отбивки. И едно е как я считат на картите, друго е как я считат по закона. Другото което е интересно е че всичките знаци са с зелена позадина което по принцип е маркировка за магистрала. Плюс опасен си е участока да караш с 130, завои, бавни тирове, бързи бегачки на газ, издухани печки който настигат бързите бегачки, по някои автобус ентусияст...става весело когато караш побързо.
Ама ще завършиш скоро университета, недей се притеснявай....освен ако не си си намерил работа там...
абе не знам, често минавах оттам, и вингаи съм си го поставял този върос..това не е магистрала и защо не...
А куките си чакат или след Лукойла или след втория рид посока Благоевград... А в посока София винаги има една лада нива след знака 80. И чакат там от 3-4 часа сутринта па се до късен следобяд. Там са ми го поставяли въпроса, що караше с 85 а караш бмв?
и май нищо свесно не казах.
Ама ще завършиш скоро университета, недей се притеснявай....освен ако не си си намерил работа там...
абе не знам, често минавах оттам, и вингаи съм си го поставял този върос..това не е магистрала и защо не...

А куките си чакат или след Лукойла или след втория рид посока Благоевград... А в посока София винаги има една лада нива след знака 80. И чакат там от 3-4 часа сутринта па се до късен следобяд. Там са ми го поставяли въпроса, що караше с 85 а караш бмв?

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Jim Beam написа:Някой може ли да ми обясни защо по "магистралата" след Перник до Долна Диканя (А6) ограничението е 90 км/ч? Всъщност то никъде няма табела за автомагистрала, но на всички карти е със статут на такава.
Защото няма акт 16-иначе си е магистрала.
- kosmosa
- Потребител
-
- Кара: бързо,гледа лошо и много дразни
snipermkd написа:Това не е магистрала. Просто има 2 ленти в една посока, и ограничението си е според закона за движение извън населени места т.е. 90. И знаците са поставени след бензиностанции и отбивки. И едно е как я считат на картите, друго е как я считат по закона. Другото което е интересно е че всичките знаци са с зелена позадина което по принцип е маркировка за магистрала. Плюс опасен си е участока да караш с 130, завои, бавни тирове, бързи бегачки на газ, издухани печки който настигат бързите бегачки, по някои автобус ентусияст...става весело когато караш побързо.
абе не знам, често минавах оттам, и вингаи съм си го поставял този върос..това не е магистрала и защо не...![]()
Като не е магистрала какво е ? Ололовръстно на Перник ?

Чиста магистрала си е даже има знаци които за момента са завъртяни да не се гледат или са увити в черно фолио !
Въпрос на време е да се пусне в експоатация като такава !

Няма никакъв дявол....това е просто Бог,но когато се напие...
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
А не е само с 2 платна, има си и аварийно. Пък и пътната настилка е много по-добра и движението по-малко от Хемус. За каране със 130 Хемус е далеч по-опасна.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
ами защото е българска работа и не е изпълнен проекта докраи и фактически магистралата Струма не е довършена...преди кризата имаше малко инвазия за очуждаване на имотите върху които трябва да има детелина посока дупница ако не се лъжа но доиде кризата и явно отпадна
bedrock city racing
7 мнения
• Страница 1 от 1