Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от Gqbriel » 20 Май 2011, 14:15

BMDrago написа:един колега се е заслил да взима това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Някакви впечатления да има някой,освен , че е гола като пушка :mhihi:

Долавя ирония или греша :mhihi:
Много ми харесват такива обяви "Бавареца е специално луксозно изпьлнение и е с много повече екстри от другите автомобили" :bowdown: :mrgreen:
BMW-то е уникално запазено-окачването е супер пльтно, салона и вьншният вид са перфектни, двигатела мьрка като котенце. Автомобила вьрви ЗВЕРСКИ и е неописуемо удоволствие да го управляваш. Всички системи функционират перфектно и безотказно-няма апсолютно никакви проблеми по автомобила. Двигатела е супер икономичен и това го знаят апсолютно всички хора които карат такива автомобили. Километрите са напьлно реални и автомобила е супер запазен, което си личи веднага когато го видите. Напьлно си заслугава парите и удоволствието да го притегавате и управлявате. Никога няма да искате слезете от него ако го подкарате ведньж! ! !

Аз мисля,след такова обяснение трябва някой да я вземе :yes: и определено ще помоля продавача,като продавам моята да напише обявата :mhihi: :kuku:

П:С "аПсолютно" - 2 пъти,"стАкла","двигателА" :lalala:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 20 Май 2011, 15:39

Само да не стане така http://mnogozle.com/video8514_edna-baba-q-e-karala.html

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 20 Май 2011, 17:10

BMDrago написа:един колега се е заслил да взима това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Само на мене ли ми се струва, че airbag-a е малко по-светъл от останалата част от волана.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46i

Мнение от NIKMAN » 20 Май 2011, 19:41

Тази уникална италиянка апсолютно е на около 450хил км.
Изображение Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 20 Май 2011, 19:50

dido0o``` написа:

Само на мене ли ми се струва, че airbag-a е малко по-светъл от останалата част от волана.

Претапициран е най-вероятно.
Драго...кори на мотор сме виждали - единственото място, на което няма снимка са багажника и моторният кош (да се види цялата маска и бомбетата) - огледайте ги добре да не са понагънати.

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 20 Май 2011, 22:12

Колеги, тая заслужава ли си парите според вас, че се колебая предишната която пуснах и тази
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci

Мнение от kalkana » 21 Май 2011, 0:07

mumford написа:Колеги, тая заслужава ли си парите според вас, че се колебая предишната която пуснах и тази

На мене лично ми се вижда бая пари, иначе изглежда читава на снимките и вътре и вън. По всяка вероятност е въртяни километри. Явно има и барана генерация, крайното гърне е от 330-ка. Джантите, за мене са голем боклук, освен на дизайн че не ми харесват предполагам ся някой евтини ментаци, пък и 150 коня с 18ки си е тегаво. Но пък ако ходовата част и двигателя са в добро състояние, 8-9 камъка може да се дадат :) .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i N42

Мнение от Mariga » 21 Май 2011, 1:09

Привет на всички в форума. Пиша за първи път, но за сметка на това изчетох доста от както съм се регистрирал :)
Въпросът ми е за тази кола:
Притеснява ме доста това, че е с десен волан, но в Пловдив имам момче което ги прави и по думи на познати е обръщал доста Е46-ци, както и ножи модели на БМВ(Х5,Е90). Казаха ми, че бил кадърен и ги правел както трябва. Цената е 2500-2800лв, друг е въпроса дали ще стане както трябва. Някой ако има наблюдения ще съм благодарен да сподели :)
Интересува ме дали си заслужава тази кола обявената цена за продан, както и какво виждате на снимките с вашите "БМВ очи", защото ми направи впечатление че някои хора са доста прецизни само като видят снимките. Момчето ми каза, че колата е регистрирана вече и е доста време в БГ(просто той си е в Англия и не я кара, в гараж е тук) и че мога да я видя и да я закарам в желан от мен сервиз. Знам, че риска с обръщането е голям, но струва ли си според вас и колко е реалната цена на която си заслужава да се вземе тази кола?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 21 Май 2011, 1:23

kalkana написа:
mumford написа:Колеги, тая заслужава ли си парите според вас, че се колебая предишната която пуснах и тази

На мене лично ми се вижда бая пари, иначе изглежда читава на снимките и вътре и вън. По всяка вероятност е въртяни километри. Явно има и барана генерация, крайното гърне е от 330-ка. Джантите, за мене са голем боклук, освен на дизайн че не ми харесват предполагам ся някой евтини ментаци, пък и 150 коня с 18ки си е тегаво. Но пък ако ходовата част и двигателя са в добро състояние, 8-9 камъка може да се дадат :) .

:shock: Сериозен ли си с изказването си :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...

Мнение от Wolfeye » 21 Май 2011, 3:25

На пръв поглед изглежда добре, само джантите са малко калпави и няма ксенон :winky:
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Май 2011, 8:26

Mariga написа:Привет на всички в форума. Пиша за първи път, но за сметка на това изчетох доста от както съм се регистрирал :)
Въпросът ми е за тази кола:
Притеснява ме доста това, че е с десен волан, но в Пловдив имам момче което ги прави и по думи на познати е обръщал доста Е46-ци, както и ножи модели на БМВ(Х5,Е90). Казаха ми, че бил кадърен и ги правел както трябва. Цената е 2500-2800лв, друг е въпроса дали ще стане както трябва. Някой ако има наблюдения ще съм благодарен да сподели :)
Интересува ме дали си заслужава тази кола обявената цена за продан, както и какво виждате на снимките с вашите "БМВ очи", защото ми направи впечатление че някои хора са доста прецизни само като видят снимките. Момчето ми каза, че колата е регистрирана вече и е доста време в БГ(просто той си е в Англия и не я кара, в гараж е тук) и че мога да я видя и да я закарам в желан от мен сервиз. Знам, че риска с обръщането е голям, но струва ли си според вас и колко е реалната цена на която си заслужава да се вземе тази кола?

Да беше без пари, а то на цената на такава с нормален волан :shock: Защо аджеба се спря точно на тая? И Е46ца не се обръща много лесно... пък и частите не е като да не са скъпи (прегледай раздел "продава части" и си направи груба сметка колко ще налееш за части) ;) Ако търсиш 316ка имам една от Швейцария същата само дето е преди фейса и няма кожа (ама за парите дето ше набиеш в тая англичанка ше си сложиш кожено рекаро)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 21 Май 2011, 8:50

Дай му линк към обявата ти направо... какви са тия заобикалки. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci

Мнение от kalkana » 21 Май 2011, 10:02

uCnaHeTcA написа:
kalkana написа:

:shock: Сериозен ли си с изказването си :shock:

Сериозен съм, какво не ти харесва в мнението ми?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Май 2011, 10:50

blacksapphire написа:Дай му линк към обявата ти направо... какви са тия заобикалки. :mhihi:

Ти с англичанката да траиш :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i N42

Мнение от Mariga » 21 Май 2011, 11:17

Bavarcho написа:
Mariga написа:
Да беше без пари, а то на цената на такава с нормален волан :shock: Защо аджеба се спря точно на тая? И Е46ца не се обръща много лесно... пък и частите не е като да не са скъпи (прегледай раздел "продава части" и си направи груба сметка колко ще налееш за части) ;) Ако търсиш 316ка имам една от Швейцария същата само дето е преди фейса и няма кожа (ама за парите дето ше набиеш в тая англичанка ше си сложиш кожено рекаро)

Ами не е баш така, защото кола след фейслифта с нормален волан в това състояние(поне от снимките) започва от 10к нагоре, да не кажа и повече. Всички знаем, че ако същата кола е докарана от Италия, Германия и т.н. за тази цена ще е леш(иначе не биха я продали за толкова), докато от Англия състоянието е доста по-добро.
Интересно ще ми е да чуя и други мнения :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46