24 часовият ефект на Кока-Кола-та
Модератор: Общи модератори
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: 24 часовият ефект на Кока-Кола-та
bum_bum написа:Нали се сещаш, че няма кой да позволи да се продава във всеки магазин нещо, което не се знае какво съдържа? Най-обикновени аромати, оцветители и подсладители + легендата за супер тайната формула = продукт на себестойност стотна част от пазарната цена и небивал успех в резултат на добре обмисленият маркетинг.
Относно промяната на съставките през времето това, което е най-кофти е замяната на захарта като подсладител с глюкозо-фруктозният сироп. А това, че формулата не е еднаква навсякъде могат да го потвърдят хората, които са пили Кола в няколко различни държави или континенти.
Това е така...има известна разлика зависи от пазара и закъде е дадената напитка,но това не значи,че не е хубава за пиене

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
jordanov написа:vladi_a_i написа:bum_bum написа:vladi_a_i написа:bum_bum написа:Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето?
Не може да знаеш как се е променяла рецептата при положение,че тя се пази в тайна и до ден днешен
да и я знаят само 2 човека, дето не се возят в един и същ самолет едновременно..
Има ли още хора, които вярват на това?
Сигурно повече хора я знаят...нали се някой го пройзвежда това нещо/концентрата/,а и все пак говорим за Кока Кола...пил съм и други Коли,но нито една не е с този вкус който те ни предлагат
Вие дето бачкате в Кока Кола сте сектанти, дано не се обидиш. Ама имам един приятел и един път занесох в тях пепси и го изля в тоалетната. Изобщо в негово присъствие няма шанс да пиеш безалкохолно и то да не е кока кола, фанта, спрайт, капи, бърн или някакъв друг техен продуктСега като чета какво написа и се сетих за тази случка.
Чак до такава степен не съм

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
vladi_a_i написа:Значи за повечето неща дето пишеш ги консумираме,защото такава си е политиката на повечето компании и такова е отношението на работниците спрямо това което пройзвеждат-мърлящина,фасове и плюене в повечето продукти![]()
Разбра ме какво имам предвид, нали, на си мисли, че се заяждам

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
В хамерика колата не беше толкова газирана, колкото нашата 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
Yanko Petrov написа:vladi_a_i написа:Значи за повечето неща дето пишеш ги консумираме,защото такава си е политиката на повечето компании и такова е отношението на работниците спрямо това което пройзвеждат-мърлящина,фасове и плюене в повечето продукти![]()
Разбра ме какво имам предвид, нали, на си мисли, че се заяждам
Не се паля толкова лесно,все пак сме културен форум и трябва да се въздържаме

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
ogata написа:В хамерика колата не беше толкова газирана, колкото нашата
Жоре, дали е била толкова газирана или не - ти си бил там и знаеш, ок. Но все пак не е зле да не бъдеш толкова голям фен на газираното по принцип

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
колата има няколко проблема... кофеин, прекалено много захар, прекалено много сол (да
) и фосфорна киселина. все неща, които не ти трябват. колата в америка е гадна, защото слагат фруктозо глюкозен сироп, но скоро като гледам и нашата ще я направят същата. до там се стига, че внасят кола от мексико и е като лукс, защото тя е със захар 
иначе това с яденето си е дълъг експеримент. след 20-30 години разбираш дали си прав или не
естествено има голяма доза ген, ама тва значи ли че трябва на сила да се съсипва човек. пък и нещата без добавени глупости вътре са много по-вкусни.

иначе това с яденето си е дълъг експеримент. след 20-30 години разбираш дали си прав или не

естествено има голяма доза ген, ама тва значи ли че трябва на сила да се съсипва човек. пък и нещата без добавени глупости вътре са много по-вкусни.
Последна промяна steeN на 22 Май 2011, 21:41, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
Yanko Petrov написа:ogata написа:В хамерика колата не беше толкова газирана, колкото нашата
Жоре, дали е била толкова газирана или не - ти си бил там и знаеш, ок. Но все пак не е зле да не бъдеш толкова голям фен на газираното по принцип
В умерени количества може,но не и да се прекалява...,а който иска да се дрогира може да му дам чист концентрат да се пробва..най много да му се пръсне сърцето,не,че разполагам с концентрат де но казвам всичко е възможно...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
vladi_a_i написа:В умерени количества може,но не и да се прекалява...
Важи за всичко по принцип

ами и се пълнее от нея
Чиче, това шкембе от бира ли е ?
Не от бира , а за бира!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
Yanko Petrov написа:vladi_a_i написа:В умерени количества може,но не и да се прекалява...
Важи за всичко по принципСпециално за Колата, какво може да е умереното количество? 500 мл на ден например?
Това ще ти го каже някой лекар...много зависи от даден човек дали му понася организма,аз лично пия повече сокове поради простата причина,че колата ме издува и се оригвам много след това,а който може и 5литра да пие на ден

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
nandrolon написа:ами и се пълнее от нея
Чиче, това шкембе от бира ли е ?
Не от бира , а за бира!
То и от хляба се пълнее.
steeN написа:колата има няколко проблема... кофеин, прекалено много захар, прекалено много сол (да) и фосфорна киселина. все неща, които не ти трябват. колата в америка е гадна, защото слагат фруктозо глюкозен сироп, но скоро като гледам и нашата ще я направят същата. до там се стига, че внасят кола от мексико и е като лукс, защото тя е със захар
иначе това с яденето си е дълъг експеримент. след 20-30 години разбираш дали си прав или не![]()

No bling at the Ring
- ///Motorsport
- кандидат ентусиаст
-
Дайте да полеем някой Опел с малко кола, па да видим кво ше стане или по-точно кво ще остане 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
И аз вече се обедих че Кока - Колата вреди и съм я сряп вече
някой казват че Пепсито било по - добре и не вредяло толкова много ,но лично за мен е същия газиран боклук
за това вече съм само на Натурални сокчета