АТАКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против действията на АТАКА

ЗА
107
54%
Против
92
46%

Общо гласове : 199
СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: АТАКА?

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Май 2011, 10:38

От лично наблюдение мога да кажа,че турците в Турция са много приятелски настроени,отколкото Македонците(за мен такава нация и държава няма) и Сърбите.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 10:41

ogata написа:
((:BuKcu:)) написа:но съм убедена, че пише за правата на човека както и за вероизповеданието, че никой няма право да нарушава религиозните навици на хората. Това беше вандалщина!

Ами кой ще защити моите права, както и тези на всеки християнин или дори атеист, на който не му е приятно да слуша ходжата как оглася града ? Имат си език, имат си държава и за алах има място в цяла Африка. Някой се хвалят, че са турци , говорят си езика спокойно и се тупат в гърдите - да си ходят там, защото тук единственото, което ще получат е това и за напред ще става все по-негостоприемно ;)

За тези, на които не им е приятно да слушат си има община, прокуратура и т.н вдигаш се, естествено по културен начин, заедно с достатъчно хора внасяте го и оттук нататък управата трябва да реши проблема с ходжата. ;) Но не и чрез вандалщина.
Това е светът, в който живеем. Във всяка една държава ще има етноси, нито ти, нито Болен Сидеров ще може да го променине.
Ако продължават гаврите с турците, еле пък от страна на тия от Атака, ги чака трибунала в Хага.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 23 Май 2011, 10:44

затова няма да прокопсаме .. първо мразим всички други етноси, после се мразим помежду си, а накрая мразим и себе си .. омразя трябва да има! оправия няма :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Май 2011, 10:46

((:BuKcu:)) написа:За тези, на които не им е приятно да слушат си има община, прокуратура и т.н вдигаш се, естествено по културен начин, заедно с достатъчно хора внасяте го и оттук нататък управата трябва да реши проблема с ходжата. ;)

:kuku: :kuku: Ти или сънуваш, или бая време не си живяла в България :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 23 Май 2011, 10:48

Гласувах ПРОТИВ, и пак ще гласувам, ако се наложи... АТАКА :mhihi: :help: :kuku: няма по голям кретен от волен сидеров*(железния* :mhihi: ) и мен ме дразнят тия патардий, които вдигат мюсюлманите, но като цяло не е най-големият проблем в България и има доста по приятни начини за решението му. Мисис, ВОЛен само с натиск срещу малцинствата може да привлече вниманието на медийте и народа, понеже е бил дълги години в ерудираният интернационален гигант "скат" та и той му малее и сега е заел първа линия на фронта и кряка, че иска куцо и сакато да влиза в затвора, а цигани и турци вън!.. ами то, ако атака вземат властта, аз виждам бъдещето на България така :arrow: "малцинствата зверски изгонени и преследвани от органите на реда и разни съмнителни групировки, Х% от Българското население ще лежи в затвора, а другите Х% ще са роботизирани, като ония от клипчето, членове на атака, а като хвърлим бегъл поглед на новата карта на европа виждаме, че онова красиво местенце между Гърция и Румъния се казва вече АТАКА, а не България... :lol: :lol: :lol: "

п.п. а на герба може да има нещо като пречупено кръстче примерно... :wave:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: шестак

Мнение от mercrullz » 23 Май 2011, 10:53

трябва да има и такива като Атака ... определено ги подкрепям... трябва да се стига и до крайности .. щото целокупната Българска рая позволява волности на малцинствата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

АТАКА?

Мнение от steeN » 23 Май 2011, 10:54

LiTtLeRoCk написа:Май забравяте,какво стана със Сърбия?Помислете дали искате този сценарий в България?

мда. и на мен такива асоциации ми изкочиха. да го видим уорлик с каква реч ще изкочи. нали са и внякакъв конфликт двамата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Май 2011, 10:59

Атака не са никаква националистична партия,това е сбирщайн,който използва народа за лични облаги.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 23 Май 2011, 11:13

Едно ми е интересно... Да вземем например Циганите.. нали са малцинство.. те държава нямат.. Обаче като ги питаш кви са повечето отговарят Българи.. само крадат и това е.. а Турците ми е интересно в БГ защо като ги питаш дори се блъскат в Гърдите и викат ние сме турци.. и пак искат да са малцинство като до гъза им е Турция.. отделно и новини на турски, и където отидат всичко искат да им е на турски :no: А викси това че ние ходим на Турски курорти е защото ДПС-арите застроиха нашите и направиха цените като в арабските страни.. И както казаха май наистина не си живяла доста време в БГ.. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 11:15

ogata написа:
((:BuKcu:)) написа:За тези, на които не им е приятно да слушат си има община, прокуратура и т.н вдигаш се, естествено по културен начин, заедно с достатъчно хора внасяте го и оттук нататък управата трябва да реши проблема с ходжата. ;)

:kuku: :kuku: Ти или сънуваш, или бая време не си живяла в България :mhihi:

Позволи ми да разбирам как стават нещата :winky:
Със сигурност начинът не е в действията на Сидеров :mhihi: Дори и да се дигнете, пак нищо няма да направите :winky: :roll:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 23 Май 2011, 11:16

uricatoli написа: отделно и новини на турски, и където отидат всичко искат да им е на турски :no:

Това най-много ме дразни :ranting: НОВИНИТЕ вие представяте ли си къде другаде го има това!? защо не пуснат БГ новини в Турция как ще стане .. никак ,ама при нас може защо защото сме :censored: :maad:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 11:18

uricatoli написа: А викси това че ние ходим на Турски курорти е защото ДПС-арите застроиха нашите и направиха цените като в арабските страни.. И както казаха май наистина не си живяла доста време в БГ.. :mhihi:

Понеже ти живееш в България нали :mhihi:
Ето ти парадокса - мразите турците заради миналото, но не ви пречи да ходите на екскурзии и почивки там :roll: Същото е. Те по същия начин могат да те нападнат, защото си християнин. :winky:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 23 Май 2011, 11:19

Ами ти даде пример Русия - не мисля, че досега някой ГЕРМАНЕЦ ги е управлявал, да си седят мирно и спокойно и това е, да не се бъркат в управлението на държавата... Не искам, децата ми да изучават турски в училище!! :nono:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Май 2011, 11:22

Kroki написа:Не искам, децата ми да изучават турски в училище!! :nono:

Прави ги по-скоро тогава :weed:

Аз не ходя по турски курорти - ай говорете ми на мене :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 11:23

Kroki написа:Ами ти даде пример Русия - не мисля, че досега някой ГЕРМАНЕЦ ги е управлявал, да си седят мирно и спокойно и това е, да не се бъркат в управлението на държавата... Не искам, децата ми да изучават турски в училище!! :nono:

Бъди спокоен за децата си, няма как да изучават турски в у-ще, освен ако не ги пратиш в някое турско у-ще :winky:
А Русия може само да спечели от германец в управлението си :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата