АТАКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против действията на АТАКА

ЗА
107
54%
Против
92
46%

Общо гласове : 199
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: АТАКА?

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 11:23

Атака са протестирали против шума от високоговорителите на джамията,който смущава живеещите около джамията от много време.
Това че е станал инцидент си е нормално и двете страни са участвали в сблъсъка.
То на един мач например стават къде по-големи мелета.
И какво толкова е станало?
Виновниците са задържани,има кой да се занимава с тях,за хулиганство.
Стига сте правили от мухата -слон,като някой политици се опитват да го направят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Май 2011, 11:28

Абе или да сложат една голяма църква в центъра на Стамбул да лупа камбаните по 10 пъти на ден или тоя да спре да реве като заклан посред центъра на София. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 11:32

bum_bum написа:Абе или да сложат една голяма църква в центъра на Стамбул да лупа камбаните по 10 пъти на ден или тоя да спре да реве като заклан посред центъра на София. :mhihi:

В Туурция е забранен звъна на камбани.
Последна промяна bavarec на 23 Май 2011, 18:22, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 23 Май 2011, 11:32

bum_bum написа:Абе или да сложат една голяма църква в центъра на Стамбул да лупа камбаните по 10 пъти на ден или тоя да спре да реве като заклан посред центъра на София. :mhihi:

Взе ми буквите от клавиатурата.. :mrgreen:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Май 2011, 11:34

Аз за тва се влюбих в Бургас - море, какички и сериозен дефицит на джамии и турци :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 23 Май 2011, 11:37

Твръдо ЗА! Омръзна ми да се чувствам в собствената си държава все едно аз съм от малцинството и държавата да поддържа това! Примери хиляди, в момента не ми се говори. Дали Атака е решението или не.. по-скоро не, но все пак точно в това ги подкрепям.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Май 2011, 11:42

"Евала, обича Бугхаря.. тука има закон и демокраця..." деба тяхната майка, той не може да говори езика, но иначе претенции има. Ми върви путката си майна в Азия там като има демокрация и закони, кому уя търсиш тук?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 23 Май 2011, 11:44

bum_bum написа:"Евала, обича Бугхаря.. тука има закон и демокраця..." деба тяхната майка, той не може да говори езика, но иначе претенции има. Ми върви путката си майна в Азия там като има демокрация и закони, кому уя търсиш тук?

:owned:

Иначе "ЕвалЯ" :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 11:45

Айде, почвайте да четете, Глава 2, чл.2 ал.1
http://sofiacouncil.bg/index.php?page=ordinance&id=103

На ходжата ще му забранят да пее, ама и Воленчо ще отнесе някой друг акт за подканване към размирици.
Само да видиме на колко от вас ще им стиска да си защитат правата и като християни, както някои тука се изразиха :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 23 Май 2011, 11:46

Абе и аз си мислех, че живеем мирно и кротко и няма проблем, но като видиш какво е положенито на 10 км след табелката Пловдив (посока Хасково)...Един надпис на български няма...Ако си с кола с чуждестранна регистрация - направо на турски те заговарят... Много мъчно ми стана...

Но! Вижте в какви времена живеем... С Волен ще я докараме до Сърбия - без Косово, с разбита икономика, преживяваща от транзит... Десетки години възстановяване... 70 милионна Турция ни чака зад граница, а нито Сърбия, нито Румъния, нито Гърция биха се посвенили да чопнат при парченце при евентуална гражданска война!

Обаче ако става дума за забраняване на партии и окошарване на депутати и министри...Ехеее, списъка е бая дългичък! Не се сещам за политик от близкото минало на България, които не е за процес/затвор!

А за джамията - хич не ща да се изказвам! В Стамбул, както казахте - за да бият камбаните на църква си трябва разрешение от общината... За какво си говорим въобще! :)
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 23 Май 2011, 11:48

Ще ви отговоря така...
Какато виждате от снимката много повече се прави срещу Атака отколкото срещу ДПС като политически партии
от точка 1 можете да видите че главния прокурор може да поиска да забранят Атака, но няма да поиска да свалят ДПС като етническа партия което е забранено в конституцията - дискриминация първи път
от точка 2 виждате че така наречените "толерантни българи" правят петиция срещу Сидеров и косвено срещу Атака, но не правят петиция с това да се разследват обръчите от фирми на Доган, защо турски фирми строят големи инфраструктурни проекти в БГ и също така терористичният акт срещу влака с майките извършен от Доган и съмишленици. дискриминация втори път
от точка 3 виждате че други политически партии също предпочитат Атака да го отнесе, защото е лесно да се управлява и ДПС, дават им министерството на земеделието, на околната среда и водите, да могат да си точат евро пари, да строят язовири по арда и да изсичат родопите.А костов вчера е казал че Сидеров нямал място в бг политиката....а питам аз Доган има ли? дискриминация трети път - Продадено на корумпираните политици, бивши агенти на ДС и турските тайни служби и най-вече на "толерантните" българи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна ineedmoney на 23 Май 2011, 11:56, променена общо 3 пъти
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 23 Май 2011, 11:52

Твърдо ЗА, ходил съм и на митинги на АТАКА. Волен е ЕДИНСТВЕНИЯТ, който говори и обещава националистически събития, докато всички други обещават 'добро бъдеще'; 'ще влезем в Европа', 'ще повишим заплатите' и т.н. Е кое от тия неща е спазено? Волен поне си действа по националните въпроси - освещаването на мъчениците в Батак е негово дело, той го преложи в парламента.

И недейте да говорите турците колко били добри. Всеки си работи и си живее, и не осъзнава каква заплаха са мюсюлманите. Цяла Европа вече пропищя от тях, а ако влязат в ЕС, ще имат законно право да изкупуват частни територии от други членки. Това означава, че Родопите ще станат турска територия и ще си плащате за да ходите там, ако изобщо ни пуснат да ходим там. А Волен е отново единствения, който говори против турция в ЕС.

И като цитирате новините, я кажете какво стана онзи ден в Швеция, след като турци построиха там джамия? Национални протести до дупка. Защо ни е такъв дупедавен народът, 5 века под робство и сега пак им се даваме. Някои казват че турците били част от нашия народ, и естествено живеят на наша територия. Ами те са били част и от гърците, сърбите и други народи, ама колко са останали турците в тези държави сега? Я отидете в Гърция или Армения и се изтупайте по гърдите и кажете аз съм турчин, да видите какво ще ви се случи, а? Но тези народи имат памет и самочувствие за разлика от нас. Какви са тия глупости в ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ да пищи джамия?!?!??! Това не е нормално бе! А новините на турски!?!?!

И запомнете - турците колкото и да ви се правят на добри и мили, те МРАЗЯТ всички, които не са мюсюлмани. Това си им е религията, и във всеки един момент ще се обърнат срещу нас ако се налага.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ogata » 23 Май 2011, 11:58

ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 12:04

ineedmoney написа:ДПС като етническа партия което е забранено в конституцията.

Това е вярно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 12:10

goguma написа: Някои казват че турците били част от нашия народ, и естествено живеят на наша територия.

Тези хора са тук още преди да има държава Турция,следователно няма как да се наричат турци.
Религиозните възгледи са друго нещо,всеки може да изповядва своята си религия стига да е "нормално"/така да го кажем/,както и в другите държави.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата