АТАКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против действията на АТАКА

ЗА
107
54%
Против
92
46%

Общо гласове : 199
Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: АТАКА?

Мнение от uricatoli » 23 Май 2011, 12:11

((:BuKcu:)) написа:
Kroki написа:Ами ти даде пример Русия - не мисля, че досега някой ГЕРМАНЕЦ ги е управлявал, да си седят мирно и спокойно и това е, да не се бъркат в управлението на държавата... Не искам, децата ми да изучават турски в училище!! :nono:

Бъди спокоен за децата си, няма как да изучават турски в у-ще, освен ако не ги пратиш в някое турско у-ще :winky:
А Русия може само да спечели от германец в управлението си :winky:

дам.. направо повярвах това за русия и германеца.. затова Русия е толкова зле с материала и е най скъпия град за живеене в света Москва в момента.. да не казвам че Братовчед ми който е прост служител в магазин на PEPE JEans в санкт петербург в момента взема заплата около 1200$ месечно. + супер намаления ако иска нещо да си купи.. А това че не живея в бг е защото тук си ми е по оферта.. а ти ако не учеше там де щеше да си? :clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 23 Май 2011, 12:18

bavarec написа:
goguma написа: Някои казват че турците били част от нашия народ, и естествено живеят на наша територия.

Тези хора са тук още преди да има държава Турция,следователно няма как да се наричат турци.
Религиозните възгледи са друго нещо,всеки може да изповядва своята си религия стига да е "нормално"/така да го кажем/,както и в другите държави.

там е проблема че на тези българи мюсюлмани (които са от семейства потурчени преди стотици години) им се втълпява че са турци, което не е така. Истинско турско малцинство в бг има, но то не е съставено от българите мюсюлмани, а от турски граждани временно живеещи, работещи и най-вече учещи в бг
Последна промяна ineedmoney на 23 Май 2011, 12:20, променена общо 1 път
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 12:19

uricatoli написа:
((:BuKcu:)) написа:
Kroki написа:Ами ти даде пример Русия - не мисля, че досега някой ГЕРМАНЕЦ ги е управлявал, да си седят мирно и спокойно и това е, да не се бъркат в управлението на държавата... Не искам, децата ми да изучават турски в училище!! :nono:

Бъди спокоен за децата си, няма как да изучават турски в у-ще, освен ако не ги пратиш в някое турско у-ще :winky:
А Русия може само да спечели от германец в управлението си :winky:

дам.. направо повярвах това за русия и германеца.. затова Русия е толкова зле с материала и е най скъпия град за живеене в света Москва в момента.. да не казвам че Братовчед ми който е прост служител в магазин на PEPE JEans в санкт петербург в момента взема заплата около 1200$ месечно. + супер намаления ако иска нещо да си купи.. А това че не живея в бг е защото тук си ми е по оферта.. а ти ако не учеше там де щеше да си? :clap:

Ти пък що реши, че Русия е назад с материала, някой някъде да е казал това :shock: Най-скъпия град е Токио за живеене :winky:
Във Франция, що? :winky:
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 23 Май 2011, 12:22, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 12:21

ineedmoney написа:
bavarec написа:
goguma написа: Някои казват че турците били част от нашия народ, и естествено живеят на наша територия.

Тези хора са тук още преди да има държава Турция,следователно няма как да се наричат турци.
Религиозните възгледи са друго нещо,всеки може да изповядва своята си религия стига да е "нормално"/така да го кажем/,както и в другите държави.

там е проблема че на тези българи мюсюлмани (които са от семейства потурчени преди стотици години) им се втълпява че са турци, което не е така. Истинско турско малцинство в бг има, но то не е съставено от българите мюсюлмани, а от турски граждани временно живеещи, работещи и най-вече учещи в бг

:yes:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 23 Май 2011, 12:25

аз пък ще ходя да протестирам пред парламента затова,че няма новини на цигански... ква е тая дискриминация? :kuku:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Май 2011, 12:28

((:BuKcu:)) написа:Във Франция, що? :winky:

Оххх па онея мамини златни... нали знаеш че 1 на 10 "французи" е бял :mhihi:
Ама така е - Великобритания и Франция. Страните с най-мащабни колонии, ся си го поемат от колониите :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 23 Май 2011, 12:33

ogata написа:

Ама така е - Великобритания и Франция. Страните с най-мащабни колонии, ся си го поемат от колониите :winky:

И Гърция, идея си нямаш що има тука :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 12:39

ogata написа:
Великобритания и Франция.Страните с най-мащабни колонии, ся си го поемат от колониите :winky:

Що бе ,кво си го поемат... :dunno:
Последна промяна bavarec на 23 Май 2011, 13:13, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 12:58

ogata написа:

Еми и ние си го поемаме от Турция, то трябваше 5 страници да се изпишат, че да зацепите най-накрая. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 13:11

((:BuKcu:)) написа:Еми и ние си го поемаме от Турция

Що бе кво си го поемаме,а аз питах иначе за Англия и Франция... ;)
Последна промяна bavarec на 23 Май 2011, 13:35, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Май 2011, 13:12

Не знам колко % малцинства от колониите има в Англия, Франция, Испания или Португалия ама аз в европейска държава не съм чул да мяучи оджата като разгонен котак през 2-3 часа.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 23 Май 2011, 13:18

bum_bum написа:Не знам колко % малцинства от колониите има в Англия, Франция, Испания или Португалия ама аз в европейска държава не съм чул да мяучи оджата като разгонен котак през 2-3 часа.

чакай да видим Викси след колко страници ще го зацепи тва
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 13:30

ineedmoney написа:
bum_bum написа:Не знам колко % малцинства от колониите има в Англия, Франция, Испания или Португалия ама аз в европейска държава не съм чул да мяучи оджата като разгонен котак през 2-3 часа.

чакай да видим Викси след колко страници ще го зацепи тва

Хаха, а ти след колко страници ще зацепиш, че аз всъщност говоря за вандалщината направена от Атака, а не че защитавам виенето на ходжата?!?!?! Ако не четяхте през редовете, щяхте да видите, че казах, че съм против виенето на ходжата?!
Не видя ли извадката от закона, която цитирах по-назад, сядай пиши и ходи се оплаквай, защото с примера от Атака няма да прокопсате!
А в колко европейски държави сте видели с малцинствата такова държание? Аз дадох примера с държава като Англия, където правата на другите религии са зачетени, а някакъв си там ми каза, че не съм живяла достатъчно в България и не съм разбирала?! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 13:34

((:BuKcu:)) написа::

Отговори ми и на мене :arrow:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 23 Май 2011, 13:41

Нещо като не става с думи, става с бой :dummy: