АТАКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против действията на АТАКА

ЗА
107
54%
Против
92
46%

Общо гласове : 199
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: АТАКА?

Мнение от ogata » 23 Май 2011, 13:47

((:BuKcu:)) написа: а някакъв си там ми каза, че не съм живяла достатъчно в България и не съм разбирала?! :mhihi:

Тоя "някой си там" има някво основание тва да го каже, щото ако ти се оплакваш в общината там където си, че те сърбят примерно въображаемите макари и няма кой да ти ги драпа (и се взимат мерки ) , то тука няма кой да ти обърне внимание за колосални проблеми, щото винаги се намира вратичка. :dunno:

Па и без тва не си тука, не си наясно с положението ... кво изобщо се обаждаш ? :conf:

Тва точно като турчалята. София не знае къде се намира, ма като стане време за избори мята се на рейса и ...
Българин съм, бе ....

аз отивам на плажа, па вие си се разправяйте тука :1:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 23 Май 2011, 13:52

((:BuKcu:)) написа:
uricatoli написа:
Kroki написа:Ами ти даде пример Русия - не мисля, че досега някой ГЕРМАНЕЦ ги е управлявал, да си седят мирно и спокойно и това е, да не се бъркат в управлението на държавата... Не искам, децата ми да изучават турски в училище!! :nono:

Бъди спокоен за децата си, няма как да изучават турски в у-ще, освен ако не ги пратиш в някое турско у-ще :winky:
А Русия може само да спечели от германец в управлението си :winky:

дам.. направо повярвах това за русия и германеца.. затова Русия е толкова зле с материала и е най скъпия град за живеене в света Москва в момента.. да не казвам че Братовчед ми който е прост служител в магазин на PEPE JEans в санкт петербург в момента взема заплата около 1200$ месечно. + супер намаления ако иска нещо да си купи.. А това че не живея в бг е защото тук си ми е по оферта.. а ти ако не учеше там де щеше да си? :clap:

Ти пък що реши, че Русия е назад с материала, някой някъде да е казал това :shock: Най-скъпия град е Токио за живеене :winky:
Във Франция, що? :winky:

А ако нямаше възможности зад Франция щеше да си :mhihi:

А иначе за правата правилно имат си право да се бият в гърдите ама да не викат толкова.. и да не мислят че сме с 500години назад.. А в англия като казваш че си имат стаички.. тук си имат и джамия в летището..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 14:14

uricatoli написа:А ако нямаше възможности зад Франция щеше да си :mhihi:

А иначе за правата правилно имат си право да се бият в гърдите ама да не викат толкова.. и да не мислят че сме с 500години назад.. А в англия като казваш че си имат стаички.. тук си имат и джамия в летището..

Нещо завиждаш ли ми, а? :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Май 2011, 14:17

ogata написа:Тоя "някой си там" има някво основание тва да го каже, щото ако ти се оплакваш в общината там където си, че те сърбят примерно въображаемите макари и няма кой да ти ги драпа (и се взимат мерки ) , то тука няма кой да ти обърне внимание за колосални проблеми, щото винаги се намира вратичка. :dunno:

Па и без тва не си тука, не си наясно с положението ... кво изобщо се обаждаш ? :conf:

:1:

А ти откъде знаеш къде съм бе :shock: А ти понеже си в България и си вързал съвсем от положението.
А за да го кажа пък АЗ това с общината, значи знам, че върши работа!!
Вместо да ми казваш "кво се обаждам" отивай и върши нещо по проблема, нали си БЪЛГАРИН...упс, отивал на плажа....еми докато си печеш г*за на плажа, ходжата ще продължава да си вие, пък после плюи по форумите :winky:

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Май 2011, 14:46

Викси, смешна си с тея намигващи иконки по няколко пъти във всеки пост. Все едно най-много от всички ги разбираш нещата...

И най-скъпия град за живеене не е Токио.

А АТАКА да продължават в същия дух, не виждам защо да живеем мирно с мюсюлманите и да ми пеят по 4-5 пъти на ден с мегафоните. Тва не е само в София, ами по селата вие знаете ли какво е? Хляб не можеш да си купиш ако не знаеш турски!!!
Отиваш в магазинчето и сочиш хляба и не ти го продават, ами се правят че не разбират. Ама май това подобните на Викси не са го виждали...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 23 Май 2011, 15:08

Само да напомня- Темата е За или Против действията на партия Атака, а не за или против Турците.

Колежката Викси ще разбере думите ми и всички останали, които се интересуват от политика и знаят какъв е бай Волен.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 23 Май 2011, 15:11

Във всяка една държава има някакво малцинство , наследство от историята , което има право да си изповядва религията /демокрация/ но трябва да става по ненатрапчив начин и влияние върху останалото население ! Пример давам с Франция , където има 6 милиона мюсулмани и местата им за молене са много дискретни , ненатрапчиви и другото най-важно никъде по френските тв канали няма да срещнеш новини или изказване на арабски или др. език !
И това , да не можеш да си пазаруваш нормално на родния си език в родината си , не ми го побира просто мозъка
За това подкрепям акцията на АТАКА
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 23 Май 2011, 15:12

Хаос написа:Викси, смешна си с тея намигващи иконки по няколко пъти във всеки пост. Все едно най-много от всички ги разбираш нещата...

И най-скъпия град за живеене не е Токио.

А АТАКА да продължават в същия дух, не виждам защо да живеем мирно с мюсюлманите и да ми пеят по 4-5 пъти на ден с мегафоните. Тва не е само в София, ами по селата вие знаете ли какво е? Хляб не можеш да си купиш ако не знаеш турски!!!
Отиваш в магазинчето и сочиш хляба и не ти го продават, ами се правят че не разбират. Ама май това подобните на Викси не са го виждали...

Брато жена ми е от Ардино (един от най-турските градове в България) и няма такива неща. Даже там има 4 църкви, в които редовно се четат проповеди.
Всички турци знаят и български и помежду си си говорим на български. НИКОЙ турчин досега не е казал нещо анти-българско и даже ако не е езика не можеш по външния вид да различиш турчин от българин.

И ученичките ТУРКИНИ ходят с голи пъпчета и къси полички по улиците.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 23 Май 2011, 15:24

uricatoli написа:А ако нямаше възможности зад Франция щеше да си :mhihi:

Нещо завиждаш ли ми, а? :winky:

май си мислиш че всички ти завиждат нещо.. затова са против твоето мнение :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 23 Май 2011, 15:26

((:BuKcu:)) написа:Не видя ли извадката от закона, която цитирах по-назад, сядай пиши и ходи се оплаквай, защото с примера от Атака няма да прокопсате!

видях я, и я прочетох...ама кво от това като никой не я спазва. И жалба да напиша ще си избършат задника с нея

((:BuKcu:)) написа:А в колко европейски държави сте видели с малцинствата такова държание?

а ти в колко европейски държави си видяла толкова нагло поведение на малцинствата спрямо мнозинството
и не сравнявай бг с другите европейски държави защото те не са били векове под чалмата и нямат тези предразсъдаци и отношение относно турчина и исляма

а специално пък англията дето ми я цитираш само ще ти пропомня че е най-яростния съюзник на османската империя и я е подкрепяла икономически и политически през целия 19 век когато е в дълбока криза и балканските народи възстават. И ако не беше така свободата ни вероятно щеше да дойде още е началото на 19 век заедно с гърците (1830'). Ако искаш ще ти доразясня този период от световната политическа сцена или да те пращам сега ти да сядаш да четеш :winky:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 23 Май 2011, 15:38

Е-е-е, не се сърдете на колежката, все пак тя беше написала, цитирам по памет, "добре, че сме били под турско робство, защото иначе чумата щеше да ни засегне". (Като разбира се, двете събития дооста се разминават във времето)...

Може би е добра в други специалности!

Вземете в предвид, че Милошевич изигра карата - насилие, видяхте до къде я докара! Почнеме ли с тоягата - никой никъде по света няма да ни подкрепи! Руснаците отдавна се отвратиха от нас и си гледат интересите там по северните газопроводи, американците винаги са си гледали интереса и ще подкрепят 100 пъти Турция пред нас, а нас...никой не ни бръсне за слива, за това най-добре да си налягаме парцалките, да се стремим да изградим такава България, че турците да казват - аз съм българо-мохамеданин, а не турчин и така..
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 23 Май 2011, 15:39

http://vbox7.com/play:4e094f79 - Вижте един от хилядите примери! Вие ще ми говорите за ЗАКОНИ! Ебал съм ви и заноките. Започвам да се чудя къде живеем?! Да сера на скапаната държава, без извинение!

Знам, че тук не става въпрос за турци, но все пак е за другото "малцинство" у нас :bang:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 23 Май 2011, 15:42

На никой не му харесва да слуша ходжата насред центъра на София, но и определено не е това начин по който го прави Сидеров. За мен той не е никъв политик и по този начин освен да направи услуга на ДПС нищо друго няма да постигне...аа да и да навлече гнева на хората срещу него...Не може в ефир да се сбиеш, не може също да дърпаш кабелите на озвучението на дечица които ще танцуват, не може и охраната ти да бие шамари на деца!!! За мен този трябва да е вън от политиката!!! от както я има тази партия около нея се шуми не заради свършрни дела, а заради скандали и побоища! Но това не значи, че подкрепям в центъра на христянска държава да се слушат мисюлманските молитви...

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 23 Май 2011, 15:54

Ей, ама сте. Една тема няма без лични препирни, кой какъв е, откъде е, няма никакво значение.
Наскоро гласуваха промени и приеха закон, според който е наказуемо ако нарушиш с нещо свободата на вероизповедание на друг.
Доколкото гледах атака са скочили за викането в джамията или тротоара. И според мен това не е начина. Щото, софиянци, спомнете си преди няколко години пак имаше сума ти спорове трябва ли баш до Министерски съвет да кънти мюслимска песен. И е адски неприятно. Работех по едно време наблизо и е жестоко в центъра, в обедната почивка всички да слушат ходжата.

Със сигурност не трябва такава толерантност, каквато е била досега. Това за мен е мазохизъм, не толерантност.
Наскоро се возих в рейс дето минава през Филиповци и при обичайните сръчквания голяма част от българите се страхуваха да кажат и ох..
От друга страна, ми се е случвало на мен да ми се извиняват и да ми говорят на вие.. та колкото им се позволи, толкова ще правят. Всеки да почне да се отстоява, ще е по-добре.

На всеки, който "Е*е" и "се*е" на законите пожелавам да не му трябва закрила от държавата, както и досега не му е трябвала и да се оправят при проблем сами без да се оплакват.
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 23 Май 2011, 15:58

Zagy написа:Как преди появата на Атака такива простотии нямаше ми е интересно...

+1

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата