АТАКА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против действията на АТАКА

ЗА
107
54%
Против
92
46%

Общо гласове : 199
и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: АТАКА?

Мнение от BMWALPINA » 23 Май 2011, 16:02

Да не споменаваме заради Атака какво име ще почне да ни се носи из ЕС...вместо да дърпат нагоре те ни бутат надолу...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 23 Май 2011, 16:06

http://www.vbox7.com/play:7f5aaba6 :yes:

Баща ми ми е разказвал как навремето като са докарвали някой пострадал циганин в болницата и роднините му се заканвали да бият докторите, полицията е идвала и първият им въпрос е бил "Бихте ли ги или ние да ги почваме?!" :roll:

Аз лично изпитвам омраза към мюсюлманите в България, ако искате ме хранете, не ме интересува, няма да ми промените мнението за тях! Да, има и читава стока, но повечето са измет!
Тревожа се, когато трябва приятелката ми да пътува сама с влак нанякъде, защото всички знаем какви тъмни субекти пътуват по тях!
А групичките цигани, които се разхождат по центъра?! Не дай си Боже самО момиче да попадне на такава :dunno:
А тероризирането на стари хора в селата, нещо да кажете за тях?! Ще кажете 'Това е работа на полицията' - да, ама не! Не може да живееш в страх за живота си всеки ден!
А най-голямият абсурд в 'милата' ни държава е да те нападнат цигани, ти да се защитиш по някакъв начин и да нараниш някого от тях и после какво.. Да те осъдят :bang:

Но изворът на всичките тези проблеми e НЕспазването на законите! :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 23 Май 2011, 16:10

лошрайдър написа:На всеки, който "Е*е" и "се*е" на законите пожелавам да не му трябва закрила от държавата, както и досега не му е трябвала и да се оправят при проблем сами без да се оплакват.

Вярваш ли, че не ми е трябвала закрилата на държавата? Я познай дали я получих? Но не това е важното. Да кажем, че просто съм нямал късмет. Извинявай, че съм толкова емоционален, когато става въпрос за такава гавра, извинявай и че искам еднакви закони за всички. Явно не виждам нещата под правилния ъгъл ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 23 Май 2011, 16:11

BMWALPINA написа: За мен този трябва да е вън от политиката!!!

от целия ти пост само с това не мога да се съглася. Значи субект като доган който е отганизирал атентати в бг може да е в полотиката и да има партия, а волен тряя да го махат заради протест :conf:
ако доган, местан и другите чалми ги махнат от политиката и депортират, аз ще съм 1-вия който ще се подпише да махнат и сидеров :bchug:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Май 2011, 16:13

Оставете Викси намира. В цикъл е :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 23 Май 2011, 16:14

M3 E92 написа:http://www.vbox7.com/play:7f5aaba6 :yes:

Баща ми ми е разказвал как навремето като са докарвали някой пострадал циганин в болницата и роднините му се заканвали да бият докторите, полицията е идвала и първият им въпрос е бил "Бихте ли ги или ние да ги почваме?!" :roll:

Аз лично изпитвам омраза към мюсюлманите в България, ако искате ме хранете, не ме интересува, няма да ми промените мнението за тях! Да, има и читава стока, но повечето са измет!
Тревожа се, когато трябва приятелката ми да пътува сама с влак нанякъде, защото всички знаем какви тъмни субекти пътуват по тях!
А групичките цигани, които се разхождат по центъра?! Не дай си Боже самО момиче да попадне на такава :dunno:
А тероризирането на стари хора в селата, нещо да кажете за тях?! Ще кажете 'Това е работа на полицията' - да, ама не! Не може да живееш в страх за живота си всеки ден!
А най-голямият абсурд в 'милата' ни държава е да те нападнат цигани, ти да се защитиш по някакъв начин и да нараниш някого от тях и после какво.. Да те осъдят :bang:

Тъжно и жалко, но истина..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Май 2011, 16:20

Атака???тея пък кои са,да не би да е един дето стреляше на една магистрала,пък после нещо така и после нещо онака и се размина..бе не беше ли също ония дето се напи като олиговрен в самолет на немските аеролинии,стана за смях,арестуваха го и го пуснаха щото бил деПУТат,разчитайки на съвеста на българският парламент да го накаже???
Тоя не беше ли един дето обясняваше как трябва да ставали нещатата и че немало на никой да клекне...обаче влезна в коалиция с управляващите за да намаже нещо власт и на всички гласувания няма никакво мнение а е "за " на всичко свързано с герб...
Не беше ли ония дето отиде в батак,щото там щели да се съберат повече хора за да им говори,обаче митинга му съвпаднал с некакви чествания ,некакви си там,та беше изкубнал мирофони,та иначе почнал предизборната си кампания от батак,ама как се разбра че е предизборна кампания ли...ми говореше за цената на тока :mhihi:
А и всичко в действията и изказа на тоя..олигофрен не е нормален,още една странност,един луд човек в парламента,е веррно са си компания с паталогични лъжци и крадци...намерил е една ниша и драпа там...Така че,на тоя му нямам доверие защото с агресия се настройва против и според мен това му е целта на тоя,да има между особици,конфликти и други тежки последици...Така че тоя палячо да вземат да го вкарат в полница за активно лечение и те така...
Аз също откровенно мразя мангалите...ама ми е интересно...що не ходи при мангасарите да се прави на мъж,щото там ше се съберат и ше го пребият с камъни,колите дето ще ги возят ше ги предадат за железо и кокалите няма да им останат,а турците,ей такива ги подкокоросват ,иначе са работливи...мангалите са по-голямата напаст...ама няма да има резултат у гетото,а така го видеха и у европа...Цървул
Последна промяна Е.Димитров на 23 Май 2011, 16:25, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 23 Май 2011, 16:20

ogata написа:Оставете Викси намира. В цикъл е :winky:

офф а аз се чудя що така е подпалила :mhihi:
M3 E92 написа:А най-голямият абсурд в 'милата' ни държава е да те нападнат цигани, ти да се защитиш по някакъв начин и да нараниш някого от тях и после какво.. Да те осъдят :bang:

един приятел точно по тоя сценарии изгоря, просто щото него могат лесно да го осъдят, а циганина не....
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

и аз незнам
Аватар

Мнение от BMWALPINA » 23 Май 2011, 16:25

ineedmoney написа:

от целия ти пост само с това не мога да се съглася. Значи субект като доган който е отганизирал атентати в бг може да е в полотиката и да има партия, а волен тряя да го махат заради протест :conf:
ако доган, местан и другите чалми ги махнат от политиката и депортират, аз ще съм 1-вия който ще се подпише да махнат и сидеров :bchug:

В случая говорим за Сидеров, Доган не го коментирам...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 23 Май 2011, 16:42

В никакъв случай "националистическите"методи на Сидеров няма да помогнат,но съм гласувал "За",тъй като ако сте чели желаните за постигане цели на Сидеров,всички неща са наложителни,законни и задължителни!!!
1.Докога мили приятели,ако мога така да ви нарека,трябва да търпя,нахални пияни мангали да ме нападат без причина,да се сбием,да се чудя как да си спася първо приятелката от освирепелите разгонени циганя,после като дойдат ченгетата палките за усмирение да играят само по нашите глави,понеже щяло да бъде дискриминация да бият тях,после в приемната на РПУ-то мангала да ми крещи в лицето как щял нз си какво да ми направи,какво щял да направи на приятелката ми,ченгето да мълчи,а аз като скоча да си запазя честа и всичко полицая да ме дърпа в другата стая и да ми говори:
"Момче,мълчи и стой мирен,понеже утре ако идем на съд аз ставам свидетел на мангала и те съдят за 20 мин по бързата процедура,а него не за репликите към мен,опонеже моето е дискриминация"
2.До кога аджеба най-големите зулуми,измислици от рода на телефонни измами,"бомби" и една камара други измислици,режисирани най-често (за жалост от Българи),та до кога тези зулуми доказано че са само техни,да се подминават с лека ръка все едно е нещо нормално,обаче всеки един българин направил подобно нещо у нас или в чужбина става голямата новина
3.До кога всичките тези "малцинства " ще правят всичките тези зулуми по чужбина,като ги заловят навсякъде да казват че са Българи и мен после да ме е срам да ида където и да е,или ако кажа че съм Българин да ме гледат със странно съмнително изражение?До кога държавата ще търпи критики,наказание и ще бъде ощетявана от тези произволи?
4.До кога ще вървят новини на турски за "малцинствата",до кога ще има райони,споменати от колегата по-горе,в които ако не знаеш цигански или турски-хляб не можеш да си купиш И НЕ ГОВОРЯ ЗА МАХАЛИ КОЛЕГИ,ГОВОРЯ ЗА ЦЕЛИ ОБЩИНИ-Търговищко,Кърджалийско, и доста други региони,не можеш да чуеш българска реч?Докога?В конституцията официално пише че ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК Е Българския.Като са малцинство,ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ,иначе глоба,пандиз или Екстрадиране.Какви са тея своеволия в собствената си страна да не мога да си ползвам езика бе?Каква е тая държава?
5.До кога партии като "Атака" ще се считат за опасни за мира,а такива,на всичкото отгоре НЕЗАКОННИ по конституцията като ДПС,ще се приемат,одобряват и за Бога участват в управлението на страната!Алоооо,осъзнайте се бе хора,АСИМИЛИРАТ НИ!Това да не е средновековието че не се забелязва?Мен лично ме е срам че преди определен период от време хората са измъчвани гонени и тормозени по всевъзможни начини защото не са искали да допуснат чужди религии и църкви у нас,а ние сега доброволно си го позволяваме!Без болка,без проблеми!
не искам да продължавам да пиша защото и без това се изнервих много,поста ми стана прекалено дълъг,а проблемите са още много и дори и да ги напиша нищо няма да постигнат!

П.С. Всичко написано по-горе е лично мое мнение,не задължава никого и да не се смята като подбудителство към расови напрежения.
П.С.2 Срам ме е на моменти да се нарека Българин,това недвусмислено говори до къде сме я докарали-и не на последно място-не са ни само политиците виновни,ВСИЧКИ СМЕ виновни
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 23 Май 2011, 17:00

BMWALPINA написа:
ineedmoney написа:

да и аз говорех за сидеров. Докато субекти като доган и подобните същества, са на политическата сцена ще подкрепям неговата противоположност - Сидеров.
а защо не коментираш доган, нещо те протеснява ли?
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 23 Май 2011, 17:09

M3 E92 написа:http://www.vbox7.com/play:7f5aaba6 :yes:

И аз съм така колега..
:OT: По полека минавай покрай мен с колата, че съм с колело.... Преди малко :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

и аз незнам
Аватар

Мнение от BMWALPINA » 23 Май 2011, 17:37

ineedmoney написа:
BMWALPINA написа:
ineedmoney написа:

да и аз говорех за сидеров. Докато субекти като доган и подобните същества, са на политическата сцена ще подкрепям неговата противоположност - Сидеров.
а защо не коментираш доган, нещо те протеснява ли?

Защото се придържам към темата, която е за Атака и мисюлманите, а не Атака и ДПС. ВЪобще не ме интересува, че Сидеров е противоположност на Доган, нито една от двете партии не заслужават гласа ми. Но ако започнем да коментираме Доган, като иключим, че мястото не му е в БГ то той е много по-добър политик от Сидеров. А защо ще оставя да помислиш, защотто не ми се разтягат локуми, а и не искам да разводняваме темата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 23 Май 2011, 17:50

Аз лично не мога да търпя в страната ни да се говори на всеки ъгъл на мангалски и турски. Писнало ми е от гадните мазни черни гадини, които изкарват без проблеми в университета и на всичкото отгоре не плащат ток, вода, интернет и квото дойде. За тях винаги има помощ от държавата, а те самите какво правят???
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Май 2011, 18:18

За да не ми сложат БАН ще си изразя мойто мнение за атака и волен сайдеров с емотикони :censored: :banghead: :ranting: :gay: :puke: :maad:
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата