АТАКА?
Модератор: Общи модератори
Re: АТАКА?
приниципно- да. но не по този начин.
ако начело на партията бяха хора които бяха малко по-тактични, дипломатични и се съобразяваха с метронома на времето- атака щеше да е най-силната партия с най-голям електрорат.... и така много години.
ако начело на партията бяха хора които бяха малко по-тактични, дипломатични и се съобразяваха с метронома на времето- атака щеше да е най-силната партия с най-голям електрорат.... и така много години.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Няма как да подкрепям партия финансирана от ДПС. Атака служи за обединяване електурата на ДПС.
Забравихте ли Сидеров как плюеше по пожарникаря и как го наричаше мухобойко, а сега като излиза да говори в Народното събрание ходи да му стиска ръката....
В общи линии нищо не става от тоя боклук и неговата пасмина.
Накратко това ми е мнението за Атака.
Относно случая, в никакъв случай не ми е приятно да гледам някакви цървули да ми се дупят по улицата на килимчета. Това си е чиста провокация!
Забравихте ли Сидеров как плюеше по пожарникаря и как го наричаше мухобойко, а сега като излиза да говори в Народното събрание ходи да му стиска ръката....
В общи линии нищо не става от тоя боклук и неговата пасмина.
Накратко това ми е мнението за Атака.
Относно случая, в никакъв случай не ми е приятно да гледам някакви цървули да ми се дупят по улицата на килимчета. Това си е чиста провокация!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
momo-1st написа:....
5.До кога партии като "Атака" ще се считат за опасни за мира...
С изтритото от мнението ти съм съгласен, то едва ли има някой дето да не е...
на питането що АТАКА се считат за опасни отговора е елементарен- защото не са опасни, те са много опасни... навсякъде националистическите партии са опасни, но тук рискът един ден народа да му повярва на Болен го има и ще последва грозна ситуация... ако другаде народа е против емигранти, хора от бивши колонии, просто черни/китайци/мангали и т.н. тук положението е съвсем различно- ВСИЧКИ имаме против турците и ако се намерят достатъчно идиоти да повярват на Болен той за нула време ще ни спретне някоя гражданска война...
ms написа:...за нула време ще ни спретне някоя гражданска война...
Това няма как да стане при положение че сме в НАТО.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bavarec написа:Това няма как да стане при положение че сме в НАТО.
засега и аз с това се успокоявам, но пък от друга страна тука е БГ- боли го някой ку*а дали сме в нато, ес или другаде... да не е война- то стига да ти организира едни бунтове с няколко убити (а това е сравнително лесно), малко ли ще е...
Я, май съм пропуснал да си кажа- много силно ПРОТИВ действията на АТАКА... не толкова по принцип, против съм КОНКРЕТНИТЕ действия...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Ми аз хиляда пъти обяснях, че съм против действията на Атака, а че не защитавам турците, но всеки си знае своето.
Тука всяко мнение различно от масата не се приема, така че няма какво да коментирам повече.
Но никой от вас така или иначе няма да си покаже гражданското мнение, извън форума, така че не знам какво ме храните като някакво стадо
Хаос, не ме интересувам дали съм ти смешна или не, трябва да разбираш значението на тая иконка
ogata, а ти напече ли си задните части и ще дадеш ли едно аргументирано обясние или ще си поредния "националист", който знае много по нет-а?!
Тука всяко мнение различно от масата не се приема, така че няма какво да коментирам повече.
Но никой от вас така или иначе няма да си покаже гражданското мнение, извън форума, така че не знам какво ме храните като някакво стадо

Хаос, не ме интересувам дали съм ти смешна или не, трябва да разбираш значението на тая иконка

ogata, а ти напече ли си задните части и ще дадеш ли едно аргументирано обясние или ще си поредния "националист", който знае много по нет-а?!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
((:BuKcu:)) написа:ogata, а ти напече ли си задните части ?!
Да, слънчице

Само не разбрах за кое трябва да дам аргументирано обяснение и ако евентуално го направя, ще изляза ли от твоя списък на кибер знаещите националисти ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
ogata написа:((:BuKcu:)) написа:ogata, а ти напече ли си задните части ?!
Да, слънчице
Само не разбрах за кое трябва да дам аргументирано обяснение и ако евентуално го направя, ще изляза ли от твоя списък на кибер знаещите националисти ?
Никой не ме опроверга с аргументирано обяснение. Едни казаха, че от нищо не разбирам, трети казаха, че съм щяла да видя Франция през крив макарон, била съм смешна и не знам си още какво. Това, че никой няма гражданска инициатива като културен народ да стане и да си търси правата, за които парадирате, не значи, че аз съм лудата. Всеки знае да пляе, но никой не знае как да се защитава.
- bumer_d
- Потребител
-
- Кара: е30 324 д e46 330d 2002
- Мечтае да кара: М е30
bum_bum написа:Абе или да сложат една голяма църква в центъра на Стамбул да лупа камбаните по 10 пъти на ден или тоя да спре да реве като заклан посред центъра на София.
http://www.youtube.com/watch?v=P0raRk6p ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=Ap7XTS3b ... elated.....
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Тука кви глупости сте изписали ... имате ли представа какво може да се случи от простотиите на един Надрусан глупак !!!
Вземете сте стегнете и мислете малко....
Вземете сте стегнете и мислете малко....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз също не съм за атака, не съм и за гонения на хора с различна религия, но...
нека подобни виеници (който е ходил по това време около халите, ще ме разбере) да си има в страни или места, където по-голямата част от населението изповядва такава вяра. Не вярвам дали и 2% от населението на София е с такава религия, защо и е джамия?
нека подобни виеници (който е ходил по това време около халите, ще ме разбере) да си има в страни или места, където по-голямата част от населението изповядва такава вяра. Не вярвам дали и 2% от населението на София е с такава религия, защо и е джамия?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Щото сме си дупедавци, зарад туй. Трябва всички да слушат по няколко пъти на ден някакъв неразбираем вой на турски, ми те може и да ни псуват на техния си език, аз откъде да знам примерно 

Никой не мое ма връне на селу!
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
[quote="benzin"]аз ги подкрепям, мен много ме дразнят тия като почнат да озвучават околностите с техните молитви
+1
+1

Последна промяна daka1972 на 23 Май 2011, 23:49, променена общо 1 път
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
ms написа:momo-1st написа:....
5.До кога партии като "Атака" ще се считат за опасни за мира...
С изтритото от мнението ти съм съгласен, то едва ли има някой дето да не е...
на питането що АТАКА се считат за опасни отговора е елементарен- защото не са опасни, те са много опасни... навсякъде националистическите партии са опасни, но тук рискът един ден народа да му повярва на Болен го има и ще последва грозна ситуация... ако другаде народа е против емигранти, хора от бивши колонии, просто черни/китайци/мангали и т.н. тук положението е съвсем различно- ВСИЧКИ имаме против турците и ако се намерят достатъчно идиоти да повярват на Болен той за нула време ще ни спретне някоя гражданска война...
Колега,явно съм се изразил неточно-не казвам че "Атака" не е опасна,казвам-защо само за "Атака" се отбелязва че е опасна,а ДПС,не се забелязва като опасна,още повече,че е неконституционна,още повече ,че лидера и е лежал за тероризъм над Българския народ!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
принципно в белите държави се събират някакви хора, изготвят план... после популяризират по някакъв начин, привличат някви влиятелни личности на тяхна страна, събират дарения, наемат добри адвокати... започват някакъв процес или прекарват нещо за гласуване и така се решава проблема. не са в парламента да участват в боища. така само сипват вода в тяхната мелница.
швейцарците не си спомням да се биха? организираха си едно референдумче и набързо приключиха с проблема.
швейцарците не си спомням да се биха? организираха си едно референдумче и набързо приключиха с проблема.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”