АТАКА?
Модератор: Общи модератори
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: АТАКА?
ogata написа:Само така. Гражданска война му е мамата. Разбит Лукойл, Парламент, подпалени джамии и цигански махали и ше се оправим
е тва го искам

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Опорочават и окарикатуряват образа на националиста с такива простотии...сдухан шизофреник, който си е направил перчема тъй че да прилича на Васил Левски разиграза циркове, смех
Цялата работа е предизборно шоу за да си вдигне мизата и да сплаши Бойко, че без него няма да може да спечели необходимите гласове, толкова е плиткоумен Боленчо в тия к**ва номера, че чак е жалък горкичкия.
Иначе за т.н. етнически мир-работата отдавна е изтървана и до няколко години ще сме второ Косово, защото етническите проблеми се неглижират и накрая ще ескалират.

Иначе за т.н. етнически мир-работата отдавна е изтървана и до няколко години ще сме второ Косово, защото етническите проблеми се неглижират и накрая ще ескалират.
Никой не мое ма връне на селу!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Не искам с темата за засягам някого или да почваме някакво джафкане от към Българи-Турци.. Когато бях в средното никога не съм се мразил с тях.. дори имам много добри приятели.. Ама се чудя защо с времето и почват да се насаждат такива интриги гаври и т.н.. то цялата ни система е една и интрига и театър.. и докато се занимаваме с нея всеки си краде.. та тъкмо не се набива на очи..
Викси.. НИЩО лошо към теб.. ама ти замисляла ли си се ако вашите нямаха пари ти къде щеше да си? В някое Българско общежитие и щеше да псуваш защо турците влизат толкова лесно и имат нови стаи в ремонтираните сгради.. а ти седиш зимата на дървената нацепена дограма и ти тракат зъбите като моторна резачка..
Нито ти завиждам нито нищо.. аз си имам моето образование и съм си доволен от това което имам.. 

Викси.. НИЩО лошо към теб.. ама ти замисляла ли си се ако вашите нямаха пари ти къде щеше да си? В някое Българско общежитие и щеше да псуваш защо турците влизат толкова лесно и имат нови стаи в ремонтираните сгради.. а ти седиш зимата на дървената нацепена дограма и ти тракат зъбите като моторна резачка..

Съгласен съм със saleen! Тия ни завземат бавно, но сигурно. В градовете със смесено население е ужас. Въпрос на време е нещата да се случат.
Между другото гледах по едно предаване как в турско село, събират пари за да реставрират църква. Зададоха им въпроса, защо ви е да събирате пари за тази църква? Вие нали сте мюсюлмани. Отговора им беше, че това е част от историята им!
Между другото гледах по едно предаване как в турско село, събират пари за да реставрират църква. Зададоха им въпроса, защо ви е да събирате пари за тази църква? Вие нали сте мюсюлмани. Отговора им беше, че това е част от историята им!
абе ако живеете около халите ще ви питам тогава дали няма да подкрепяте Атака, да си се молят но вътре, кви са тия демонстративни работи отвън па и с тонколони това е ненормална история, гледайте Волен в на Четири Очи, много добре ги обяснява нещата
www.bmwпрофесори-bg.net
Club BMW написа:Тия ни завземат бавно, но сигурно. В градовете със смесено население е ужас.
Tова е неизбежно.По-силния и способния - успява.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Club BMW написа:...Между другото гледах по едно предаване как в турско село, събират пари за да реставрират църква. Зададоха им въпроса, защо ви е да събирате пари за тази църква? Вие нали сте мюсюлмани. Отговора им беше, че това е част от историята им!
ти заеби предаванията- това ми мина през главата...
имам къща в турско село, която случайно се намира на 5-6км. от сараите на Доган- ако не беше един баир да ми пречи идеално щях да ги виждам...
в същото това село сигурно 70% са турци... преди няколко години Доган даде едни кинти и им оправиха джамията- тогава псувах като каруцар що джамията се ремонтира, а църквата е пред разпад... и с право...
миналата година в същото това село решиха да се ремонтира църквата и се почна събиране на пари от хората... да казвам ли колко от турците заделиха пари от пенсиите си, и колко от българите или сами ще се сетите

пък после ми обяснявайте колко са лоши турците

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
bavarec написа:Club BMW написа:Тия ни завземат бавно, но сигурно. В градовете със смесено население е ужас.
Tова е неизбежно.По-силния и способния - успява.
Не знам с какво са по- силни и способни от нас, най- вероятно с нищо

- Pavel Marinov
- Потребител
-
Волен и такива като него,не трябва да са водачи
на националистическа партия...
А за въпроса за конкретното малцинство-
да го д.ухат...!!!
Тук е БЪЛГАРИЯ...!!!
на националистическа партия...
А за въпроса за конкретното малцинство-
да го д.ухат...!!!
Тук е БЪЛГАРИЯ...!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
ms написа: същото това село сигурно 70% са турци... преди няколко години Доган даде едни кинти и им оправиха джамията- тогава псувах като каруцар що джамията се ремонтира, а църквата е пред разпад... и с право...
миналата година в същото това село решиха да се ремонтира църквата и се почна събиране на пари от хората... да казвам ли колко от турците заделиха пари от пенсиите си, и колко от българите или сами ще се сетите почти всички турци дадоха по 40-50лв. (сещайте се при пенсия 120-150лв. как се заделят), а едва ли имаше и 50% от българите дето дадоха пари... е тогава псувах 3 пъти повече какво жалко племе сме- ремонт на ЦЪРКВА да го платят турци
Пресен пример от снощи, мисля, че е показателен за манталитета на българина. Обикаляме си по центъра на нашето голямо село и влизаме в ресторанта, който е един вид и дискотека, вътре чалгии, кючеци и посетителите, повечето българи, пияни-оляни мятат в несвяст гюбеци...на 200 метра от там в друг ресторант-циганска сватба с жива музика-пак от цигани, местен "оркестър" и свирят....хоро! И се хванали вътре и си играят хората.....какво да говорим повече

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
((:BuKcu:)) написа:Никой не ме опроверга с аргументирано обяснение.
много елегантно се опитваш да се измъкнеш, напротив поне 3 човека ти се аргументираха като включвам и себе си в тва число като съм приложил и снимки...просто не си си направила труда да четеш постовете
///peter написа:който е ходил по това време около халите, ще ме разбере
Всяка седмица по 2 пъти съм на курс точно на 20 метра от джамията (курса не е по самоубийствени атентати споко

нали преди години пак имаше такива проблеми, имаше протести и им забраниха високоговорителите? кво стана

някакси всички се обединяваме около това че тоя звуков терор тряя да престане. Обаче поради силните позиции на ДПС и политическата нерешителност да се премахнат, атака реагират по последния възможен начин - силово. Тоя проблем се тъпче вече години, има решения, правилници и наредби на столична община (които викси цитира), защо до сега не са се променили нещата не се ли питате?
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Според мен в тази ситуация има много криви неща. Ако живеещите наблизо имат против викането на ходжата, би трябвало да подадат оплакване и да се преустанови. За съжаление в България едва ли ще се получи, защото никой от общината няма да се подпише под такава заповед. Действията на Атака също не са правилни, ако живехме в една демократична държава със закони, които се спазват. В България обаче не всички са равни пред закона. На мен не би ми харесало да ме буди ходжата и да си пее на турски, но и камбанният звън не ми е от любимите. София вече не е нормален, спокоен град а едно жалко копие на Вавилон. Повечето големи градове в Европа са така. Преди години минавах покрай Антверпен и реших да го разгледам - ми един бял, рус фламандец не видях. Турците не са лоши хора, поне не крадат повече от българите, но ако има интерес от гражданска война ще стане като в Косово - и там едно време сърби и албанци живееха кротко. Много по-лошо е отношението на власта към циганите - от тях не се търсят данъци, такси за ток и подобни, полицията не смее да се противопостави, те са един платен електорат за надмощие в изборите в една долнопробна, корумпирана държава. А пък съм пътувал из цяла България и никъде не съм си купувал хляб на турски. Турците винаги са ме уважавали и аз съм ги уважавал. Но за сметка на това българи какви злини са ми правили - не е истина. Не забравяйте, турците са нормални хора и сред тях има същият процент келеши и комплексирани малки копеленца, какъвто и сред българите.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Честит ви ден на славянската писменост и култура!

terorero написа:И Атака и ДПС са плод на един политически инженер и целят единствено да провокират електората си да гласува ,насаждайки страх и противопоставяйки хората.
Атака се създаде в момента ,в който доган беше загубил електорат и позиции сред турското население и ето ,че с лъжлив национализъм и провокирайки омраза Болен накара турците отново да си гласуват за вожда като единственото им спасение. С последните си предизборни действия той превръща турския етнос едва ли не в мъченици пред лицето на Европа и стимулира разцепените привърженици на касим дал и доган да се обединят предизборно срещу новата опасност. Жалко за наивниците включени в политическият му театър и още по жалко за хората ,които още се връзват на псевдо-националистическите му заигравки
прочетохте ли това?и продължавате да спорите за простотии.човека го написа ясно.или викате ''лаф моабет да става''

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...