Мтел - писна ми....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Мтел - писна ми....

Мнение от Лалов » 23 Май 2011, 11:56

ludnik написа:
K.Laloff написа:пичове, могат ли м-тел да задължават по някакъв начин за неплатена сметка?

:smoke:

Първо пращат писмо, в което пише, че до хх дата трябва да платиш, иначе ще бъден подведен под съдебна отговорност. Ако те осъдят даже и да 20 кинта идва съдия-изпълнителя и си взема парите плюс комисионна

На мен Ментел ми бяха направили 200 лева сметка за 2 седмици, на един френд за 10 дена нет на Луп 3600 лева, добре ли е?

ясно :)

защото от преди зимата имам спрян един номер (деактивиран вече...), та до сега не са ме потърсили да си платя сметката :)

и от други съм чувал същото :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 12:42

От 1 юни в България започва работа новата услуга за мобилна комуникация CallMyName, която е достатъчно иновативна, за да й се обърне внимание. Основното при нея е, че при набиране използва лични и корпоративни имена вместо телефонен номер. Работата с CMN ще e безплатна и възможна от всеки мобилен телефон с достъп до интернет.От 1 юни всеки ще има шанса да регистрира свое уникално име и да въведе контактите си. Услугата след това ще бъде представена в Австрия, Швейцария, Германия, Полша, Сърбия, Италия и Хърватия.

CallMyName асоциира името на всеки абонат с телефонния му номер, адреса на сайта му, профила във Facebook и в Skype, като всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и отвсякъде. Целта на CMN е да промени съществуващите навици на мобилните абонати и да опрости комуникациите, а на представителите на бизнеса CMN предоставя възможност да популяризират марката и услугите си и да са винаги достъпни за своите клиенти.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 23 Май 2011, 13:28

bavarec написа:От 1 юни в България започва работа новата услуга за мобилна комуникация CallMyName, която е достатъчно иновативна, за да й се обърне внимание. Основното при нея е, че при набиране използва лични и корпоративни имена вместо телефонен номер. Работата с CMN ще e безплатна и възможна от всеки мобилен телефон с достъп до интернет.От 1 юни всеки ще има шанса да регистрира свое уникално име и да въведе контактите си. Услугата след това ще бъде представена в Австрия, Швейцария, Германия, Полша, Сърбия, Италия и Хърватия.

CallMyName асоциира името на всеки абонат с телефонния му номер, адреса на сайта му, профила във Facebook и в Skype, като всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и отвсякъде. Целта на CMN е да промени съществуващите навици на мобилните абонати и да опрости комуникациите, а на представителите на бизнеса CMN предоставя възможност да популяризират марката и услугите си и да са винаги достъпни за своите клиенти.

и с какво точно е по иновативна от Windows Phone 7?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 23 Май 2011, 18:56

Escape написа:и с какво точно е по иновативна от Windows Phone 7?

Windows Phone 7 е операционна система а това е услуга.

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 23 Май 2011, 22:57

Е.Димитров написа:Е това пише че има телефонати EDGE,тоест ако картата ти има активиран интернет-може да си влизаш,друг е въпроса защо са ти активирали интернет без ти да желаеш

Ей тая повърня и аз я имах на Iphone-а. Уж се свързах към едно wi-fi и си цъках най-щастливо в нета. Случайно си проверих и гледам сметка от 90 лева (само интернет). Обадих се в мтел и казах на идиотите веднага да спират нета. Казаха ,че са го направили, а сметката ПРОДЪЛЖИ да се качва. Ставало е така, че когато връзката от wi fi-то е била по-бавна съм "взимала" от мтелския интернет. Трябваше да инсталирам и махам разни глупости за да спра тоя Edge. Внимавайте с него.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 23 Май 2011, 23:04

Важното е да си металист,педе.аст от Надежда и да се казваш Боянчо.Другото няма значение. :mhihi:
Та М-тел са пичове.По времето в което бях в Австрия с изключен роуминг и в последствие включен точно преди да си тръгна получих сметка от 130лв. :mhihi: при лимит 50лв.Как стават тия работи един бог знае.
Мани друго,но тази сметка идва в комплект с други 2 за три месеца и общата сума хич не е приятна. :evil:
Ще ги махам колкото и да не ми се иска щото това не се търпи вече или поне ще мина на някакъв друг план като ще набия 20лв лимит да ми е мирна главата.Абе пичове са тия от М-тел да им е.а мамата. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Май 2011, 11:47

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :arrow: :arrow: :arrow: всичко което ни правят тия се нарича прогнозна сметка-на база предходен период с най-голямо потребление набутват офцете за следващ месец :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :bang: :bang: :!: :help: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Май 2011, 13:08

Element написа:
Е.Димитров написа:Е това пише че има телефонати EDGE,тоест ако картата ти има активиран интернет-може да си влизаш,друг е въпроса защо са ти активирали интернет без ти да желаеш

Ей тая повърня и аз я имах на Iphone-а. Уж се свързах към едно wi-fi и си цъках най-щастливо в нета. Случайно си проверих и гледам сметка от 90 лева (само интернет). Обадих се в мтел и казах на идиотите веднага да спират нета. Казаха ,че са го направили, а сметката ПРОДЪЛЖИ да се качва. Ставало е така, че когато връзката от wi fi-то е била по-бавна съм "взимала" от мтелския интернет. Трябваше да инсталирам и махам разни глупости за да спра тоя Edge. Внимавайте с него.

Изключваш си 3G-то на телефона и като използваш wi-fi няма да ти дърпа от трафик от оператора. Аз така миналата година правих по 150+лв. заради тъпия интернет, но сега от Виваком предлагат много добра оферта с по 500МВ включен трафик за 20лв., така че ще се родя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 24 Май 2011, 13:12

((:BuKcu:)) написа:
Element написа:

Изключваш си 3G-то на телефона и като използваш wi-fi няма да ти дърпа от трафик от оператора. Аз така миналата година правих по 150+лв. заради тъпия интернет, но сега от Виваком предлагат много добра оферта с по 500МВ включен трафик за 20лв., така че ще се родя :mhihi:

при мтел за 20 лева е 1гб :) и вече фактурите ще си излизат всеки месец, а не по 3-4 накуп ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 24 Май 2011, 13:12

bavarec написа:CallMyName асоциира името на всеки абонат с телефонния му номер, адреса на сайта му, профила във Facebook и в Skype, като всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и отвсякъде.

абе те що още малко един чип с баркод що не ни инплантират :kuku: :kuku: кой луд ще се раздаде така публично :kuku:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Май 2011, 13:45

ineedmoney написа:
bavarec написа:CallMyName асоциира името на всеки абонат с телефонния му номер, адреса на сайта му, профила във Facebook и в Skype, като всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и отвсякъде.

абе те що още малко един чип с баркод що не ни инплантират :kuku: :kuku: кой луд ще се раздаде така публично :kuku:

за начало- фирмите...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Май 2011, 17:42

:!: :?: :arrow: къв е тоя спам от 181 :bang: :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 24 Май 2011, 17:50

EBEEMVACIA написа::!: :?: :arrow: къв е тоя спам от 181 :bang: :censored:

Искат да ти дават пари, ама тряя да им отговаряш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Май 2011, 20:24

jordanov написа:
EBEEMVACIA написа::!: :?: :arrow: къв е тоя спам от 181 :bang: :censored:

Искат да ти дават пари, ама тряя да им отговаряш :mhihi:

:wave: сигурно МНОООГОО ГИ ПСУВАТ :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Май 2011, 21:54

bavarec написа:"М-Тел" и Opera Software обявиха своето партньорско споразумение, чрез което ще предложат за първи път на българския пазар персонализирана версия на мобилния браузър на Opera Mini. Услугата предоставя възможност за по-бързо мобилно сърфиране в интернет, благодарение на технология за компресиране на съдържанието, и осигурява достъп на клиентите до предварително конфигурирани локални сайтове и услуги чрез най-популярния браузър за мобилни телефони в света. Opera Mini е съвместим с над 3000 модела мобилни телефони - от базови модели до висок клас. Приложението е предварително инсталирано в голям брой телефони, но може да се изтегли безплатно от live.mtel.bg или след изпращане на безплатен SMS с текст "opera" на номер 124. Всеки клиент, абонирал се за пакет WEB, ще може да сърфира неограничено в интернет през Opera Mini. Цената на пакета е 4,90 лева месечно, като първият месец е безплатен.

честито.

опера е по-бърз не защото компресира (той самия няма акъл за толкова) а защото целия ви трафик се преточва през проксита които са оптимизирани за мобилния трафик. ако просто си свалиш опера- използват се опера прокситата. ако мтел го преинсталират на телефоните- предполагам че прокситата ще са пренасочени към някакви мтелски.

та тия проксита са и ссл проксита и могат да бъдат конфигурирани да лог-ват целия трафик- дори криптирания защото телефона ти не установява ссл връзка до крайния сайт а до проксито и то от своя страна ходи да рови по ссл сайта от твое име.... но самото прокси гледа некриптиран трафик- юзъри, пароли, номера на сметки..

тия логове....
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата