Мтел - писна ми....
Модератор: Общи модератори
Re: Мтел - писна ми....
ludnik написа:K.Laloff написа:пичове, могат ли м-тел да задължават по някакъв начин за неплатена сметка?
Първо пращат писмо, в което пише, че до хх дата трябва да платиш, иначе ще бъден подведен под съдебна отговорност. Ако те осъдят даже и да 20 кинта идва съдия-изпълнителя и си взема парите плюс комисионна
На мен Ментел ми бяха направили 200 лева сметка за 2 седмици, на един френд за 10 дена нет на Луп 3600 лева, добре ли е?
ясно

защото от преди зимата имам спрян един номер (деактивиран вече...), та до сега не са ме потърсили да си платя сметката

и от други съм чувал същото

От 1 юни в България започва работа новата услуга за мобилна комуникация CallMyName, която е достатъчно иновативна, за да й се обърне внимание. Основното при нея е, че при набиране използва лични и корпоративни имена вместо телефонен номер. Работата с CMN ще e безплатна и възможна от всеки мобилен телефон с достъп до интернет.От 1 юни всеки ще има шанса да регистрира свое уникално име и да въведе контактите си. Услугата след това ще бъде представена в Австрия, Швейцария, Германия, Полша, Сърбия, Италия и Хърватия.
CallMyName асоциира името на всеки абонат с телефонния му номер, адреса на сайта му, профила във Facebook и в Skype, като всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и отвсякъде. Целта на CMN е да промени съществуващите навици на мобилните абонати и да опрости комуникациите, а на представителите на бизнеса CMN предоставя възможност да популяризират марката и услугите си и да са винаги достъпни за своите клиенти.
CallMyName асоциира името на всеки абонат с телефонния му номер, адреса на сайта му, профила във Facebook и в Skype, като всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и отвсякъде. Целта на CMN е да промени съществуващите навици на мобилните абонати и да опрости комуникациите, а на представителите на бизнеса CMN предоставя възможност да популяризират марката и услугите си и да са винаги достъпни за своите клиенти.
bavarec написа:От 1 юни в България започва работа новата услуга за мобилна комуникация CallMyName, която е достатъчно иновативна, за да й се обърне внимание. Основното при нея е, че при набиране използва лични и корпоративни имена вместо телефонен номер. Работата с CMN ще e безплатна и възможна от всеки мобилен телефон с достъп до интернет.От 1 юни всеки ще има шанса да регистрира свое уникално име и да въведе контактите си. Услугата след това ще бъде представена в Австрия, Швейцария, Германия, Полша, Сърбия, Италия и Хърватия.
и с какво точно е по иновативна от Windows Phone 7?
Escape написа:и с какво точно е по иновативна от Windows Phone 7?
Windows Phone 7 е операционна система а това е услуга.
Е.Димитров написа:Е това пише че има телефонати EDGE,тоест ако картата ти има активиран интернет-може да си влизаш,друг е въпроса защо са ти активирали интернет без ти да желаеш
Ей тая повърня и аз я имах на Iphone-а. Уж се свързах към едно wi-fi и си цъках най-щастливо в нета. Случайно си проверих и гледам сметка от 90 лева (само интернет). Обадих се в мтел и казах на идиотите веднага да спират нета. Казаха ,че са го направили, а сметката ПРОДЪЛЖИ да се качва. Ставало е така, че когато връзката от wi fi-то е била по-бавна съм "взимала" от мтелския интернет. Трябваше да инсталирам и махам разни глупости за да спра тоя Edge. Внимавайте с него.
Важното е да си металист,педе.аст от Надежда и да се казваш Боянчо.Другото няма значение.
Та М-тел са пичове.По времето в което бях в Австрия с изключен роуминг и в последствие включен точно преди да си тръгна получих сметка от 130лв.
при лимит 50лв.Как стават тия работи един бог знае.
Мани друго,но тази сметка идва в комплект с други 2 за три месеца и общата сума хич не е приятна.
Ще ги махам колкото и да не ми се иска щото това не се търпи вече или поне ще мина на някакъв друг план като ще набия 20лв лимит да ми е мирна главата.Абе пичове са тия от М-тел да им е.а мамата.

Та М-тел са пичове.По времето в което бях в Австрия с изключен роуминг и в последствие включен точно преди да си тръгна получих сметка от 130лв.

Мани друго,но тази сметка идва в комплект с други 2 за три месеца и общата сума хич не е приятна.

Ще ги махам колкото и да не ми се иска щото това не се търпи вече или поне ще мина на някакъв друг план като ще набия 20лв лимит да ми е мирна главата.Абе пичове са тия от М-тел да им е.а мамата.

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Element написа:Е.Димитров написа:Е това пише че има телефонати EDGE,тоест ако картата ти има активиран интернет-може да си влизаш,друг е въпроса защо са ти активирали интернет без ти да желаеш
Ей тая повърня и аз я имах на Iphone-а. Уж се свързах към едно wi-fi и си цъках най-щастливо в нета. Случайно си проверих и гледам сметка от 90 лева (само интернет). Обадих се в мтел и казах на идиотите веднага да спират нета. Казаха ,че са го направили, а сметката ПРОДЪЛЖИ да се качва. Ставало е така, че когато връзката от wi fi-то е била по-бавна съм "взимала" от мтелския интернет. Трябваше да инсталирам и махам разни глупости за да спра тоя Edge. Внимавайте с него.
Изключваш си 3G-то на телефона и като използваш wi-fi няма да ти дърпа от трафик от оператора. Аз така миналата година правих по 150+лв. заради тъпия интернет, но сега от Виваком предлагат много добра оферта с по 500МВ включен трафик за 20лв., така че ще се родя

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Element написа:Е.Димитров написа:Е това пише че има телефонати EDGE,тоест ако картата ти има активиран интернет-може да си влизаш,друг е въпроса защо са ти активирали интернет без ти да желаеш
Изключваш си 3G-то на телефона и като използваш wi-fi няма да ти дърпа от трафик от оператора. Аз така миналата година правих по 150+лв. заради тъпия интернет, но сега от Виваком предлагат много добра оферта с по 500МВ включен трафик за 20лв., така че ще се родя
при мтел за 20 лева е 1гб

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
bavarec написа:CallMyName асоциира името на всеки абонат с телефонния му номер, адреса на сайта му, профила във Facebook и в Skype, като всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и отвсякъде.
абе те що още малко един чип с баркод що не ни инплантират

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ineedmoney написа:bavarec написа:CallMyName асоциира името на всеки абонат с телефонния му номер, адреса на сайта му, профила във Facebook и в Skype, като всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и отвсякъде.
абе те що още малко един чип с баркод що не ни инплантират![]()
кой луд ще се раздаде така публично
за начало- фирмите...
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
EBEEMVACIA написа::!:![]()
къв е тоя спам от 181
![]()
Искат да ти дават пари, ама тряя да им отговаряш

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
jordanov написа:EBEEMVACIA написа::!:![]()
къв е тоя спам от 181
![]()
Искат да ти дават пари, ама тряя да им отговаряш

bavarec написа:"М-Тел" и Opera Software обявиха своето партньорско споразумение, чрез което ще предложат за първи път на българския пазар персонализирана версия на мобилния браузър на Opera Mini. Услугата предоставя възможност за по-бързо мобилно сърфиране в интернет, благодарение на технология за компресиране на съдържанието, и осигурява достъп на клиентите до предварително конфигурирани локални сайтове и услуги чрез най-популярния браузър за мобилни телефони в света. Opera Mini е съвместим с над 3000 модела мобилни телефони - от базови модели до висок клас. Приложението е предварително инсталирано в голям брой телефони, но може да се изтегли безплатно от live.mtel.bg или след изпращане на безплатен SMS с текст "opera" на номер 124. Всеки клиент, абонирал се за пакет WEB, ще може да сърфира неограничено в интернет през Opera Mini. Цената на пакета е 4,90 лева месечно, като първият месец е безплатен.
честито.
опера е по-бърз не защото компресира (той самия няма акъл за толкова) а защото целия ви трафик се преточва през проксита които са оптимизирани за мобилния трафик. ако просто си свалиш опера- използват се опера прокситата. ако мтел го преинсталират на телефоните- предполагам че прокситата ще са пренасочени към някакви мтелски.
та тия проксита са и ссл проксита и могат да бъдат конфигурирани да лог-ват целия трафик- дори криптирания защото телефона ти не установява ссл връзка до крайния сайт а до проксито и то от своя страна ходи да рови по ссл сайта от твое име.... но самото прокси гледа некриптиран трафик- юзъри, пароли, номера на сметки..
тия логове....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила