:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- indzagio
- Потребител
-
- Кара: E39-99'Е39-03'
- Мечтае да кара: самолет
Re: :: Случаи на некоректност ::
Колега просто се омота тотално, фактите са достатъчно красноречиви.
Ако случайно си ми загубил тел-а 0889121929 знаеш къде живея ЗАПОВЯДАЙ!!!!!!!!!
Аз приключих по темата!!!!!!
Ако случайно си ми загубил тел-а 0889121929 знаеш къде живея ЗАПОВЯДАЙ!!!!!!!!!
Аз приключих по темата!!!!!!
Последна промяна indzagio на 09 Окт 2012, 22:17, променена общо 1 път
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
За кое по точно се омотах бе готин
Друго няма ли с какво да се защитиш? Опровергай ми думите 

/// 6>4

Здравейте,колеги искам с този пост да предупредя всички да си имат едно наум при покупки от колегата ни Arnaudov,случаят е следния:На 30 април идват поръчаните от мен предни амортисъори за Е39 от колегата Arnaudov,първите ми впечатления са че са доста мрасни,но си казвам хайде карай момчето ги дава за по 50лв бройката,не е болка за умиране,ще си ги изчистя аз!!!След проба от мен с разпъване на буталцето установявам че не работят както трябва и звъня на колегата който ме уверява че работят но не знаел дали са газови или маслени(лесно се разбра само да ги позабърше малко човек),но за да се уверя напълно отивам не в един а в два сервиза в града където ми казват че не са работещи и са за боклука!!!След разговор с Arnaudov се разбираме да му ги върна и той съответно парите!!!Изпращам ги до Габрово за моя сметка, което не беше редно при положение че колегата продава неработещи амортисъори би трябвало поне той да си поеме разноските.Резултатът е до момента освен разходите от 100лв за тях,куриери-2пати по 12лв и 10 лв които дадох в сервизите за да ги погледнат.До тук добре,разбрах защо все още не са взети на тази цена а късметлията бях аз!!!Обикновено заминават като топъл хляб на по 70-80лв,вътрих се и това е,не ме беше яд до момента в който колегата ми звънна на 03.05.2011 и ме попита дали съм сигурен че тези амортисъори са неговите(трябвало да са чисти,колата била на автомовка),по време на разговора бях обвинен че съм сменил амортисъорите с други и че колегата щял да напише във форума за некоректноста ми(моите са Монро а тези бяха на Бодге или нещо такова),но въпреки това щял да ги вземе!!!ХАХАХА да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли?Добре че този младеж не беше пред очите ми!!!!!Днес си взех наложения платеж от господина,който въпреки че не са ногови и е убеден в това че не работят(разпънал ги е пред куриера)си ги е прибрал(което аз не бих направил ако съм сигурен че не са моите) и реших да драсна два реда за него,защото продава части(търговец се явява) и не е хубаво да остава скрито покрито.Нека да го знаят хората и да се пазят от него имайки предвид какви части продава!!!Резултата от случая е -нерви от колегата Arnaudov 34-35лв на вятара!!!Темата е - Продавам Е39 528 M-пакет На части! десен волан.
E60 525D
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
diciniq написа:Ако видите човек със (m3 metanoviq) този профил да знаете, че е измамник продава неща които не работят а дава гаранциа че работят на 100% аз си поръчах два датчика, единият за коленовия вал другият е за разпределетелния вал платих ги и те и двата не работеха след това колкото пъти се опитах да се свържа с него той си не вдигаше телефона:внимаваите и вие да не изгорите ако си смени профилът телефона му е 0877420268-ИЗМАМНИК
Писал съм на m3 metanoviq да се опита да обясни ситуацията
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kriso85
- старши ентусиаст
-
m3 metanoviq написа:Istinskata versiq e takava 4e moite dat4ici do posledno si raboteha na kolata problema beshe 4e motora tropashe qko no raboteshe idqlno i zatova go zapo4nah na 4asti kolegata mi poiska dat4icite pratih mu gi i toi mi kaza 4e ne rabotqt a az garantiram 4e rabotqt i moje da se zamerqt pri ji4kadjiq i tova da se vidi prosto toi qvno si e nameril ili po evtini ili problema na kolata ne e ot dat4ika na kolqnoviq val i toi sled 1 sedmica mi kaza 4e iska da gi vrashta az nesam gi belejil zashtoto znam 4e ba4kat 10000% i 4e shte mu svarshat rabota i toi sega moje da mi prati negovite dat4ici principno tova e prosto ne e taka kakto toi go obqsnqva slu4aq

Здравейте,
искам да съобщя за още един случай на некоректност от страна на Михаил Найденов (mihmor). Преди месец купих от него уж читава рейка, която впоследствие се оказа, че е с прецакан накрайник. след като му дадох 70 лв за нея той каза, че при слагането на рейката ще вземем друг накрайник който имал и бил читав. Онзи ден след като се чухме за накрайника, Мишо ми каза че е продал другата рейка със здравия накрайник, който беше обещал да даде на мен. Снощи след дълго спорене той ми каза следното:
Mihail Naidenov
zvunqh na toz pi4 deto mu dadoh desnq4kata reika, ama e izvun bulgariq, ta ne znam koga shte se vurne
zatova shte ti dam pari4ki
napravo da si vzemesh nov nakrainik
da ne se zanimavash s tiq durti 4asti
#
Rali Nikova
преди 14 часаИзпратено чрез чата
Rali Nikova
ot kude
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
emi ot laviatan ot foruma
primerno
andrey sushto
alpinata
toi simo go znae
#
Rali Nikova
Rali Nikova
kolko pari4ki struva nakrainika
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
20-tina leva izleznaha moite
#
Rali Nikova
преди 13 часаИзпратено чрез чата
Rali Nikova
tva vutre6en ili vun6en nakrainik
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
i dvata sa po tolkova
koi ot nakrainicite e razbit?
#
Rali Nikova
Rali Nikova
emi ti 6te mi kaje6.......
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
e az ot de da znam, vidqh 4e ediniqt e poumeknal, ama dali e razbit ne znam
moje da si e zdrav
az misleh 4e si q pregledala
i znaesh
ina4e ne pomnq koi mi se stori poumeknal
to beshe predi 4uka si vreme
#
Rali Nikova
Rali Nikova
e az ot kude da znam be mi6o da ne sum maistor
:D
ok zna4i govorih sus simo i toi kaza 4e nakrainika struva 25 30 lv
a ne 20...
i trqbva da vidim to4no kolko struva
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
rali
q nai-dobre mi vurni reikata i shte ti vurna parite
shtoto tova otnoshenie vuobshte ne mi haresva
След като се разбрахме така, днес се чух с него и отговора по телефона му беше: Няма да ми е удобно да минеш, защото на мен тази рейка не ми трябва, няма да ти вънра парите........
Осъмних се още повече в рейката и днес я занесох да я погледнат в Технически университет. Там пък ми казаха, че освен, че е прецакан накрайника, рейката тече и простете ако съм сгрешила думата, но някакъв червяк или нещо такова също бил износен.
Аз не съм технически грамотна все още и не мога да разбера как може някой да прецака друг човек по този тъп начин и да си мисли че никога няма да разбера. Нали уж сме колеги... какво става??? Ужасно много се разочаровах от приятелската му постъпка и от мъжките му действия.Снощи, докъто спорихме се опита да ми обясни, че ми е продал райка а не рейка с накрайници и се оправда с това че е трябвало да я прегледам... Съжалявам Мишо, но аз не съм майстор, за да разбирам от рейки, но все пак си мислих че няма да ме преебеш!!! Ето защо Мишо никога няма да има приятели, защото е най-големия изгодаджия на света!!!!!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... ofile&u=75
Ето това е профилът на въпросния некоректен
искам да съобщя за още един случай на некоректност от страна на Михаил Найденов (mihmor). Преди месец купих от него уж читава рейка, която впоследствие се оказа, че е с прецакан накрайник. след като му дадох 70 лв за нея той каза, че при слагането на рейката ще вземем друг накрайник който имал и бил читав. Онзи ден след като се чухме за накрайника, Мишо ми каза че е продал другата рейка със здравия накрайник, който беше обещал да даде на мен. Снощи след дълго спорене той ми каза следното:
Mihail Naidenov
zvunqh na toz pi4 deto mu dadoh desnq4kata reika, ama e izvun bulgariq, ta ne znam koga shte se vurne
zatova shte ti dam pari4ki
napravo da si vzemesh nov nakrainik
da ne se zanimavash s tiq durti 4asti
#
Rali Nikova
Rali Nikova
ot kude
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
emi ot laviatan ot foruma
primerno
andrey sushto
alpinata
toi simo go znae
#
Rali Nikova
Rali Nikova
kolko pari4ki struva nakrainika
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
20-tina leva izleznaha moite
#
Rali Nikova
Rali Nikova
tva vutre6en ili vun6en nakrainik
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
i dvata sa po tolkova
koi ot nakrainicite e razbit?
#
Rali Nikova
Rali Nikova
emi ti 6te mi kaje6.......
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
e az ot de da znam, vidqh 4e ediniqt e poumeknal, ama dali e razbit ne znam
moje da si e zdrav
az misleh 4e si q pregledala
i znaesh
ina4e ne pomnq koi mi se stori poumeknal
to beshe predi 4uka si vreme
#
Rali Nikova
Rali Nikova
e az ot kude da znam be mi6o da ne sum maistor

ok zna4i govorih sus simo i toi kaza 4e nakrainika struva 25 30 lv
a ne 20...
i trqbva da vidim to4no kolko struva
#
Mihail Naidenov
Mihail Naidenov
rali
q nai-dobre mi vurni reikata i shte ti vurna parite
shtoto tova otnoshenie vuobshte ne mi haresva
След като се разбрахме така, днес се чух с него и отговора по телефона му беше: Няма да ми е удобно да минеш, защото на мен тази рейка не ми трябва, няма да ти вънра парите........
Осъмних се още повече в рейката и днес я занесох да я погледнат в Технически университет. Там пък ми казаха, че освен, че е прецакан накрайника, рейката тече и простете ако съм сгрешила думата, но някакъв червяк или нещо такова също бил износен.
Аз не съм технически грамотна все още и не мога да разбера как може някой да прецака друг човек по този тъп начин и да си мисли че никога няма да разбера. Нали уж сме колеги... какво става??? Ужасно много се разочаровах от приятелската му постъпка и от мъжките му действия.Снощи, докъто спорихме се опита да ми обясни, че ми е продал райка а не рейка с накрайници и се оправда с това че е трябвало да я прегледам... Съжалявам Мишо, но аз не съм майстор, за да разбирам от рейки, но все пак си мислих че няма да ме преебеш!!! Ето защо Мишо никога няма да има приятели, защото е най-големия изгодаджия на света!!!!!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/membe ... ofile&u=75
Ето това е профилът на въпросния некоректен
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Писах му
Очакваме отговора
Очакваме отговора

Не знам кой е демонтажника, не ме и интересува аз просто исках здрава рейка.....
Така, въпросната Зина или Рали ми звънна преди няколко месеца и каза трябва ми рейка от Е30 с хидравлика, ела с мен да видим при един колега от форума дали е читава че ти разбираш...ок, викам и мацка ако ти трябва рейка имам от Е36 читава, подчертавам и има свидетели че от тая рейка не е капнало и капка масло, нито е имало тропане, предвид че не съм Техническият Университет, това за мен са симптоми на здрава рейка!
Както и да е, отиваме да гледаме рейка от 30-ка с хидравлика...изненадааа, тя е от Е36, доста омаслена, пак повтарям не съм ТУ и на свалена рейка дигнози не поставям и казах да си прецени, аз имам, той има, която иска нея да взима..
Тя вика ти си ми приятел, от теб ще взема, колко пари....ми колкото и колегата искаше...ОК!! След това обсъждахме състоянието на рейката и и казах че съм сменял преди около 4-5000км накрайници, външни и вътрешни, но единият ми се струва омекнал, казах и че имам английска рейка и ако са читави нейните, ще и ги дам. Тя каза споко, те тези неща така или иначе трябва да се сменят, което си е и логичното нещо в случая, не да се слагат некви от неква англичанка на некни незнайни години.
По въпроса с разговора, за съжаление не съм го копирал като нея, явно тя умишлено си поства само части който и отърват. Казах й че понеже другата рейка съм я дал на приятел, а той не си е тук в момента, няма как да и взема накрайници, затова ако иска ще я компесирам съответно да си вземе нов накрайник. Пита ме колко струва и аз казах че е около 20-тина лева, на мен сега последно толкова ми ги продадоха, не помня точната сума, защото взимах доста неща, НО реакцията и беше "Симо ми каза че са около 25-30, което не са 20-тина" и трябвало точно да уточниме цената, за да и дам точно колкото струвал!!!
Потрес, при положение че не и продавам накрайници, а РЕЙКА, при положение че решавам да й дам пари, дори не съм уточнил колко, тя веднага с цялата си наглост, да и дам до стотинка пари да си вземе нещо НОВО, което дори аз не съм и продал, а подарил със рейката.
Първоначално мислех да си я взема и да не се занимавам повече с нейната наглост, но се отказах в последствие, защото нищо лошо не съм и направил, нито съм я излъгал, нито съм и дал рейка която тече тропа или нещо и е прецакано, дал съм и съвсем нормална рейка на 15 години, без признаци на повреда, това е (ако иска да вземе другата рейка от колегата и да я закара и нея на преглед, да видим коя е по-здрава)!!!
п.п. А за колегите дето ме коментират, и пишат глупости за мен като че съм бил сервиз или нещо такова и че съм разменял части на коли дето съм поправял (интересно кога, къде и на кой съм поправял кола, освен мойта) и че съм бил прецакал некви хора, са абсолютно в грешка! Единствената кола, чужда, която сме правили с още няколко известни колеги от форума, заради която не смятам че бях виновен за състоянието и, си изтърпях наказанието. Така че стига с тия спеколаций и глупости по мой адрес! Щото Колеги, всички псувате, плюете и т.н., ама когато имат хората нужда от помощ си трайкате и се скатавате, много хора от форума могат да потвърдят, че има ли нужда някой от помощ съм винаги насреща, щото не вас ви причакват некви с мерцедеси когато правите хайка за крадци, след толкова изпищели от форума, само знаете да мрънкате тука, плюете и ревете когато нещо изчезне, а когато се събираме си намирате управдания! Квото искате правете, даже по-добре да ме махнете, както каза Колегата, да няма място за такива хора като мен в форума, това е от мен, повече няма да пиша, преценявайте си сами!
Както и да е, отиваме да гледаме рейка от 30-ка с хидравлика...изненадааа, тя е от Е36, доста омаслена, пак повтарям не съм ТУ и на свалена рейка дигнози не поставям и казах да си прецени, аз имам, той има, която иска нея да взима..
Тя вика ти си ми приятел, от теб ще взема, колко пари....ми колкото и колегата искаше...ОК!! След това обсъждахме състоянието на рейката и и казах че съм сменял преди около 4-5000км накрайници, външни и вътрешни, но единият ми се струва омекнал, казах и че имам английска рейка и ако са читави нейните, ще и ги дам. Тя каза споко, те тези неща така или иначе трябва да се сменят, което си е и логичното нещо в случая, не да се слагат некви от неква англичанка на некни незнайни години.
По въпроса с разговора, за съжаление не съм го копирал като нея, явно тя умишлено си поства само части който и отърват. Казах й че понеже другата рейка съм я дал на приятел, а той не си е тук в момента, няма как да и взема накрайници, затова ако иска ще я компесирам съответно да си вземе нов накрайник. Пита ме колко струва и аз казах че е около 20-тина лева, на мен сега последно толкова ми ги продадоха, не помня точната сума, защото взимах доста неща, НО реакцията и беше "Симо ми каза че са около 25-30, което не са 20-тина" и трябвало точно да уточниме цената, за да и дам точно колкото струвал!!!

Първоначално мислех да си я взема и да не се занимавам повече с нейната наглост, но се отказах в последствие, защото нищо лошо не съм и направил, нито съм я излъгал, нито съм и дал рейка която тече тропа или нещо и е прецакано, дал съм и съвсем нормална рейка на 15 години, без признаци на повреда, това е (ако иска да вземе другата рейка от колегата и да я закара и нея на преглед, да видим коя е по-здрава)!!!
п.п. А за колегите дето ме коментират, и пишат глупости за мен като че съм бил сервиз или нещо такова и че съм разменял части на коли дето съм поправял (интересно кога, къде и на кой съм поправял кола, освен мойта) и че съм бил прецакал некви хора, са абсолютно в грешка! Единствената кола, чужда, която сме правили с още няколко известни колеги от форума, заради която не смятам че бях виновен за състоянието и, си изтърпях наказанието. Така че стига с тия спеколаций и глупости по мой адрес! Щото Колеги, всички псувате, плюете и т.н., ама когато имат хората нужда от помощ си трайкате и се скатавате, много хора от форума могат да потвърдят, че има ли нужда някой от помощ съм винаги насреща, щото не вас ви причакват некви с мерцедеси когато правите хайка за крадци, след толкова изпищели от форума, само знаете да мрънкате тука, плюете и ревете когато нещо изчезне, а когато се събираме си намирате управдания! Квото искате правете, даже по-добре да ме махнете, както каза Колегата, да няма място за такива хора като мен в форума, това е от мен, повече няма да пиша, преценявайте си сами!
Моля те само недей да си измисляш какво съм казала защото почва да ми става смешно вече..... и не ме карай да копирам целия разговор и хората да ти гледат сеирите и тъпотиите....Факт е че рейката на Изрода си беше читава, факт е и че те мислех за приятел и зех твоята рейка, а не неговата..... и все пак ти ме прееба....Нищо Мишко... защото си точно такъв.. мушморок.. не се притеснявай, взех си рейка която е читава и със здрави накрайници...просто исках рейка, която да си сложа на колата и да карам с нея.. и НИКОГА не съм ти казвала че ще сменям накрайници.... Земи се успокой и спри с лъжите и простотиите... днес и аз и мъжа ми те помолихме да ни върнеш парите, ти се направи на интересен..... тъпооо 

Искам да споделя некоректността на един потребител от форума с ник Любака. Въпросния човек ми продаде глава от 530d Е60, и се разбрахме ако не стане да му я върна. Понеже съм в Германия и ми докараха главата тук на място, но не пасна понеже номера не беше същия се разбрахме с колегата да му върна главата а тои парите, уви 2 седмици ме мотае и ми казва да му остава главата, че нямал сега пари и да ми даде само половината. Естествено не му я оставих защото нямаше да видя другите пари! И днес окончателно, след поредния разговор, за да не ме разкарва до Пловдив, каза че пари няма да ми даде, защото било криза и нямал пари! За мен този човек е некоректен и заслужава да бъде вписан тук!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Писах му, чакаме отговора.
Да почти е така както е писал пича.
Върнал съм половината пари и никога не сам си искал главата обратно докато не е заплатим.
Също така не ми е звънал днес и близката седмица последно се разбрахме че като дам и другата полувинка да си е взема.
И когато пратихме главата не ми бе дал номер по който да е сравним.
Директно с пича само лс сме си писали. По тел с негов приятел, ефекта на разваления телефон го знам.
Ако това е некорекност така да е.
Върнал съм половината пари и никога не сам си искал главата обратно докато не е заплатим.
Също така не ми е звънал днес и близката седмица последно се разбрахме че като дам и другата полувинка да си е взема.
И когато пратихме главата не ми бе дал номер по който да е сравним.
Директно с пича само лс сме си писали. По тел с негов приятел, ефекта на разваления телефон го знам.
Ако това е некорекност така да е.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
eй невярвах че аз ще пиша някога в тая тема ама те .. става въпрос за един Пловдивски мишок с ник theshorty или иначе казано Мариян Ченгелов с телефон 0885296980 който српя да ми вдига та историята:
Имаше друг колега от форума който си търсеше външна помпа за е30 аз имах такава и му я предложих за продажба и написах че съм готов и на замяна, щото мойта каручка е с потопяема която неработи и ми трябва такава нащо момче Мариян видял моя пост и ми предложи замняна: външна за вътрешна викам си супер, обадих му се по телефона, разбрахме се - аз поех разходите по кориера до пловдив схемата беше да му пратя аз мойта помпа той да я даде на кориера и да ми се върне потопяемата помпа за което заплатих 15лв. за кориер - пратих я той си я взел и ето къде нашето момче праи мизерията - вместо потопяема помпа за е30 той ми пратил помпа за Голф - кориера неможе да направи нищо, аз веднага му звъня на оня, той невдига, звъня пак и се почва леле колега аз съм объркал съжалявам в бързината е станала греда, викам си Ок Колега няма проблем случват се такива работи не се притеснявай просто пусни помпата аз ще ти върна твойта и всички ще сме доволни той казва ок утре ще ги пусна че беше около 17 и 30 и така това беше преди 1 седмица горе доло от тогава нито ми вдига телефона, нито отговаря на лични, нито пише в скайп
и сега аз съм без помпа а оня ПИЧ се покри като дъждовен червей през зимата и тая помпа за голф ми излезе 70 кинта - поне работи
Имаше друг колега от форума който си търсеше външна помпа за е30 аз имах такава и му я предложих за продажба и написах че съм готов и на замяна, щото мойта каручка е с потопяема която неработи и ми трябва такава нащо момче Мариян видял моя пост и ми предложи замняна: външна за вътрешна викам си супер, обадих му се по телефона, разбрахме се - аз поех разходите по кориера до пловдив схемата беше да му пратя аз мойта помпа той да я даде на кориера и да ми се върне потопяемата помпа за което заплатих 15лв. за кориер - пратих я той си я взел и ето къде нашето момче праи мизерията - вместо потопяема помпа за е30 той ми пратил помпа за Голф - кориера неможе да направи нищо, аз веднага му звъня на оня, той невдига, звъня пак и се почва леле колега аз съм объркал съжалявам в бързината е станала греда, викам си Ок Колега няма проблем случват се такива работи не се притеснявай просто пусни помпата аз ще ти върна твойта и всички ще сме доволни той казва ок утре ще ги пусна че беше около 17 и 30 и така това беше преди 1 седмица горе доло от тогава нито ми вдига телефона, нито отговаря на лични, нито пише в скайп
и сега аз съм без помпа а оня ПИЧ се покри като дъждовен червей през зимата и тая помпа за голф ми излезе 70 кинта - поне работи
Назад към Авточасти и аксесоари